Omzet verhogen? Klusjesmannen leads kopen!


Klusjesman leads: verhoog uw omzet

Bent u een vakkundige klusjesman, maar kunt u lastig nieuwe klanten werven? Door bij ons klusjesman leads te kopen, hoeft u zich niet meer druk te maken over de acquisitie van nieuwe klanten. Wij zijn gespecialiseerd in leadgeneratie en leveren altijd kwaliteitsleads. Wat zijn leads? Een lead is een online aanvraag van een geïnteresseerde potentiële klant.

Op deze pagina leest u alles over onze leadservice en wat de voordelen zijn. Zo betaalt u bij ons altijd een vaste prijs en alleen voor de leads die u ontvangt! Bovendien mag u de service gratis uitproberen.

U ontvangt dat gratis 5 leads waardoor u ziet dat wij enkel kwaliteit leveren. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Hoe werkt het kopen van klusjesman leads?

Wanneer u kiest voor leads inkopen op basis van vergelijken worden de aanvragen van klanten niet alleen naar u, maar ook naar andere klusjesmannen in uw regio gestuurd. Door een aantrekkelijk aanbod te doen, zorgt u ervoor dat u de klus binnenhaalt.

Wanneer u kiest voor exclusieve basis, betaalt u wel wat meer per lead, maar u bent dat wel de enige die ze krijgt. Er is geen concurrentie op de aanvragen, waardoor u een grotere kans heeft de potentiële klanten aan u te binden.

Voordelen van onze unieke werkwijze

Maak gebruik van onze kwalitatieve leadservice en u profiteert altijd van de volgende voordelen:

 • Gemakkelijk omzet verhogen. U betaalt namelijk altijd een vaste prijs per lead.
 • Geen ingewikkeld abonnement. Bij ons betaalt u enkel voor de klusjesman leads die u ontvangt.
 • Geen verdere kosten voor marketing. Van ons krijgt u genoeg klanten binnen.
 • Eigen keuze welke leads. U geeft bij ons aan welke klusjesman leads u wilt ontvangen.
 • Alleen eigen regio. Wij sturen alleen aanvragen van klanten bij u uit de buurt.

klusjesman leads


Ook klusjesman leads kopen?

Verstandige keuze! Profiteer ook van de voordelen.


Welke klussen wilt u?

Bij ons komt iedere online aanvraag van een potentiële klanten eerst binnen op ons servicecenter. Daar wordt gekeken of de lead aan alle eisen voldoet. Zijn de contactgegevens compleet? Is de opdracht duidelijk omschreven? Pas dan worden de leads aan u doorgezet.

Omdat deze selectie handmatig gebeurt, kunnen wij de leads ook sorteren op basis van klussen. Zo krijgt u enkel de klanten binnen die een klus binnen uw expertise willen laten uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen schrijnwerker en gyprocwerken leads.

Schrijnwerker leads

Maakt u van hout de mooiste dingen voor in en om huis? Bent u een expert in het maken van bijvoorbeeld een keuken, helemaal naar de wens van uw klanten? Dan vraagt u best schrijnwerker leads aan.

Welke schrijnwerker leads leveren wij?

 • Binnenschrijnwerk, zoals het renoveren en plaatsen van deuren, een nieuw keukenblad of een verlaagd plafond. Ook het afwerken van de zolder is een veelgevraagde klus.
 • Buitenschrijnwerk. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld het bouwen van een carport, het vervangen van houten ramen of het installeren van een tuinafscheiding.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

gyprocwerken leads

Gyprocwerken leads

Maakt als klusjesman prachtige vernieuwde ruimtes met gyproc? Vraag dan bij ons gyprocwerken leads aan! Vaak willen mensen een ruimte schoner maken door middel van gyprocwerken. Voornamelijk het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds is veel vraag naar.

Voor de volgende gyprocwerken klussen ontvangen wij vaak aanvragen van potentiële klanten:

 • Het plaatsen van een verlaagd gyproc plafond met inbouwspots.
 • Een ruimte afwerken met voorzetwanden.
 • Het plaatsen van een scheidingswand om meerdere ruimtes te creëren.
 • Het aanbrengen van een afgehangen gyprocplafond.

Omzet verhogen & meer potentiële klanten?

Maak gebruik van onze leadservice!


Alleen opdrachten uit eigen regio

Een ander voordeel van onze klusjesman leadservice is dat u aangeeft in welke regio u actief bent. Wij sturen u vervolgens enkel potentiële klanten door die een klus hebben in de desbetreffende regio.

U krijgt dus enkel leads van klussen die u kunt en wilt uitvoeren en ook alleen aanvragen uit de regio waar uw bedrijf actief is. Wat wilt u nog meer?

schrijnwerker leads

Klusjesman leads? Probeer het gratis!

Bij ons ontvangt u altijd kwalitatieve leads door de handmatige controle in ons servicecenter. Bovendien krijgt u alleen leads van bij uw bedrijf passende klussen in uw eigen regio. Het enige wat u nog hoeft te doen is een aantrekkelijk aanbod te doen om de klant voor u te winnen en u genereert snel meer omzet.

Probeer onze klusjesman leads gratis uit!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op. U krijgt 5 gratis leads om te zien dat ze goede kwaliteit zijn!