loodgieterswerk

Loodgieterswerk

In elk huishouden komt het wel eens voor: een verstopping van de afvoer, een lekkage bij de wc of een probleem met de verwarming. Iedereen maakt dagelijks gebruik van verschillende installatiesystemen en het is dan ook ontzettend belangrijk dat alles goed blijft werken. Goed onderhoud is belangrijk om vervelende problemen te voorkomen. Een loodgieter kan dit onderhoud voor u plegen. Ook als er grotere problemen zijn, kan een loodgieter u te hulp schieten op het gebied van onderzoek, ontstopping, reparatie en installatie. Alles wat betreft het riool valt onder rioleringswerken.

Direct contact

Heeft u direct een vakman nodig voor uw loodgieterswerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. U ontvangt spoedig een terugkoppeling op uw vrijblijvende aanvraag. Indien het nodig is kan de loodgieter snel bij u op de stoep staan. Wilt u weten wat een loodgieter voor u kan betekenen? Lees hieronder verder en bekijk de verschillende werkzaamheden van een loodgieter!

Waarom Mijn Klusser?

Via Mijn Klusser vergelijkt u gratis meerdere vakmannen bij u uit de buurt. Door te vergelijken bespaart u tot 30% op uw investering. Dat is snel verdiend!

Mijn Klusser, netwerk van erkende klusbedrijven

Specialist op het gebied van schilderwerk, elektriciteit, lekkage en dakwerken. Snelle service.

Ontstopping

Ontstopping

Een verstopping is natuurlijk ontzettend vervelend. Een verstopt riool of een verstopte afvoer kan uw huishouden ontregelen. Als het water niet meer goed door de afvoer weg loopt is de kans groot dat uw riool verstopt is. Een verstopping kan ontstaan doordat er bijvoorbeeld vet, voedselresten en haren in de afvoer terecht zijn gekomen. In elk huishouden ontstaat op een gegeven moment een verstopping in het rioleringssysteem. Het riool heeft dan een ontstopping nodig. Het is natuurlijk belangrijk dat u het sanitair zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. U kunt uiteraard zelf proberen de ontstopping te verhelpen, maar mocht dit niet lukken dat kunt u ook een loodgieter om hulp vragen. Er zijn veel bedrijven die ontstopping service bieden. Om een ontstopping te voorkomen moet u uitkijken met wegspoelen van voedselresten en de putjes in de badkamer met regelmaat schoonmaken.

Ontstopping

Lekkage

Heeft u last van een lekkage? Het is dan belangrijk om snel te handelen. Als u namelijk niks doet, kan de lekkage zich gaat uitbreiden. De reparatie zal zo alleen maar meer geld kosten. Een lekkage achterhalen kan soms erg lastig zijn en het is dan ook slim om zo snel mogelijk een loodgieter in te huren om de lekkage op te sporen. Lekkages kunnen vervelende gevolgen hebben. Op lange termijn kunnen er vochtplekken in de wanden ontstaan en er kan zich schimmel gaan vormen achter de muur. Dit is natuurlijk erg ongezond. Een vochtprobleem zal uiteindelijk ook de waarde van uw woning verminderen. Lekkage in huis kan daarbij ook uw goederen ernstig beschadigen. Lekkende kranen of een lek in de wc zijn de meest voorkomende problemen wat betreft lekkages.

Sanitair

Sanitair

De badkamer is één van de meeste gebruikte kamers in een woning. Iedere dag staat er wel iemand uit het gezin onder de douche. De ene ‘s ochtends en de andere in de avond. Het is wel duidelijk dat we hier in Nederland niet meer zonder de badkamer en haar faciliteiten kunnen. Het is daarom ook extra vervelend als er een ontstopping ontstaat aan het sanitair. Het meest voorkomende probleem aan het sanitair is een doorlopend wc of een lekkage. Een probleem met het sanitair betekent niet direct dat u nieuw sanitair moet aanschaffen. Vaak kan een loodgieter met een aantal kleine werkzaamheden veel voor u oplossen.

Centrale verwarming

Centrale verwarming service

Uw centrale verwarmingsketel zorgt ervoor dat uw woning verwarmd wordt en dat u heerlijk warm kunt douchen. Problemen met uw centrale verwarming is dan ook ontzettend vervelend. Goed onderhoud is dus ook belangrijk. Het zorgt namelijk ervoor dat u minder kans heeft op storingen in uw ketel en het verlengt de levensduur van u ketel. Een ander voordeel van goed onderhoud is dat het stookkosten scheelt. Dit is dus voordeliger voor uw portemonnee. Regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitvoeren kan een besparing van 5% opleveren. Het is daarnaast ook ontzettend belangrijk dat uw centrale verwarming ketel veilig is. U kunt bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden en service aan uw cv-ketel. Ook de installatie van uw cv-ketel is voor onze loodgieters geen enkel probleem.

Rioleringswerken

Onder rioleringswerken verstaan we onder andere het reinigen van de riolering, ontstopping van de wc, rioolinspectie of het legen van een septic tank, maar ook het aanleggen van riolen, lokaliseren van een lekkage en het plegen van onderhoud aan de CV ketel. Rioleringswerken worden uitgevoerd door loodgieters. Meestal is een loodgieter gespecialiseerd in één bepaalde branche. De ene loodgieter heeft veel kennis van de centrale verwarming installatie terwijl de andere gespecialiseerd is in het sanitair. De meeste bedrijven in de branche rioleringswerken zijn 24 uur per dag geopend. Loodgieters kunnen onderhoudswerkzaamheden voor uw uitvoeren en een eventuele reparatie voor doen.

Vergelijk loodgieters

Heeft u hulp nodig van een loodgieter voor de bovenstaande rioleringswerken? Er is altijd een loodgieter bij u in de buurt die kan helpen. Als het nou gaat om een reparatie, jaarlijks onderhoud, een ontstopping, centrale verwarming service of de installatie van een nieuwe wc, er is altijd een vakman die wat voor u kan betekenen! Door het offerteformulier in te vullen kunt u gemakkelijk loodgieters vergelijken. Zo kunt u zelf een loodgieter uit kiezen om de rioleringswerken bij u uit te voeren!
loodgieter offerte