U zoekt een klusjesman in Aalst?

Vrijblijvende offertes aanvragen

Klusjesman Aalst

Wist u dat het voor verschillende klussen in en rond het huis, mogelijk is een erkend klusjesman in te schakelen? In Aalst vindt u meerdere bedrijven die deze klussen voor u uitvoeren. Natuurlijk grotere werkzaamheden, zoals het renoveren van de badkamer of keuken, het realiseren van een bijgebouw of het herstellen van het metselwerk. Maar ook bij kleinere klusjes staan ze voor u klaar! Laat uw stopcontact verplaatsen door een klusbedrijf of besteedt het behangen of schilderen van de kinderkamer uit aan de professionele klusjesdienst.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de klusjes die een klussenbedrijf of renovatiebedrijf uit Aalst uitvoert. Meer weten over de kosten van een verbouwing? Vergelijk dan de prijzen van diverse bedrijven uit uw regio, gratis en geheel vrijblijvend!

Navigeer naar:

Voordelen klusjesdienst | Werkzaamheden klusjesman | Kosten klusjesman | Tips voor het vergelijken

Waarom gebruik maken van klusjesdienst?

Het voelt misschien wat vreemd om kleine klusjes uit te besteden aan een vakman, maar uiteraard heeft dit vele voordelen. Niet alleen bespaart u uzelf een hoop tijd, maar u weet ook zeker dat de vakmannen de klusjes direct goed afhandelen! Dit verhoogt uw woongenot aanzienlijk, omdat u zich niet langer hoeft te storen aan het lelijke behang, de verlichting die nog niet hangt of het schilderwerk dat u nodig moet bijwerken. Al met al zijn dit de belangrijkste voordelen van een klusser:

  • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.
  • Het klusbedrijf voert de werkzaamheden in relatief korte tijd uit.
  • U profiteert van de kennis en ervaring van een professional.
  • U bent verzekerd van de hoge kwaliteit.
klusjesman Aalst

Wat doet een klusjesman?

Klusjesmannen uit Aalst voeren vele verschillende klussen uit. U kunt de hulp inschakelen voor het uitvoeren van praktisch alle klusjes in huis. Bij problemen met de riolering bijvoorbeeld. Een verstopt toilet loopt al snel weer door en de vakman verhelpt een lekkende kraan in een handomdraai. Ook kleine klusjes, zoals het ophangen en aansluiten van verlichting of het behangen van de woonkamer behoort tot de mogelijkheden. Wilt u juist een grote verbouwing laten uitvoeren? Ook dan staat een renovatiebedrijf van A tot Z voor u klaar!

Schilderwerk Aalst

Schilderwerk

Het schilderwerk bij uw woning in Aalst dient minimaal eens per zeven jaar te worden bijgewerkt, aan de buitenzijde van het huis dient dit zelfs één keer per vijf jaar te gebeuren. Hebt u geen behoefte om een weekend op een ladder te balanceren voor het bijwerken van uw houten kozijnen? Laat dan een medewerker van ons klusbedrijf het werk afhandelen. Wij nemen u de klus geheel uit handen. U hoeft enkel aan te geven welke kleur het houtwerk moet krijgen.

Loodgieter

Loodgieterwerk

Via de klusjesdienst schakelt u tevens gemakkelijk een klusjesman in voor loodgieterwerk. Bij loodgieterwerk kunt u onder andere denken aan het renoveren van de badkamer, maar ook het ontstoppen van de gootsteen of het aansluiten van een wasmachine. Loodgieter klussen zijn meestal niet heel ingewikkeld, maar kunnen veel tijd in beslag nemen. Wij handelen de klus snel en vakkundig voor u af tegen aantrekkelijke prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw vragen aan de klusservice.

Elektricien Aalst

Elektriciteit

Het werken met elektriciteit vereist een grote nauwkeurigheid en kennis van zaken. Hebt u geen ervaring met het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk of bent u bang voor de risico’s? Een klusjesman wil u alle klussen op het gebied van elektriciteit uit handen nemen. Dit geldt voor het plaatsen van tuinverlichting, maar ook voor het vervangen van groepenkasten of het herinrichten van de meterkast. Wij hebben een ruime ervaring en kunnen u dan ook met alle elektriciteitsklussen helpen.

Klusjesdienst Aalst

Behangen

Kent u de uitdrukking dat stellen pas echt goed bij elkaar passen als ze samen kunnen kamperen en behangen? Dit zegt men omdat behangen zeer precies moet gebeuren en daarom vaak misgaat. Wilt u zeker weten dat u een elegant resultaat krijgt? Vraag dan de specialisten van een klusjesdienst uit Aalst om hulp. Deze maken gebruik van speciale gereedschappen en technieken om het behangen mee uit te voeren. Dit betekent dat u binnen een korte tijd van een optimaal resultaat geniet. Wij helpen u graag.

Keukenrenovatie

Keukens

Een klusser uit ons netwerk in Aalst kan u tevens ondersteunen bij de verbouwing of renovatie van de keuken. Een verbouwing van de keuken is zeer uitgebreid aan te pakken, waarbij u ook alle elektrische apparaten vervangt en de muren opnieuw schildert. U kunt er echter ook voor kiezen om enkele kleine aanpassingen te doen, met een goed resultaat op de aanblik van de keukenruimte.

Klusbedrijf in Aalst

Badkamers

Om de badkamer up to date te houden, is het noodzakelijk om deze eens in de 15 tot 20 jaar te renoveren. U kunt hiervoor een gespecialiseerd renovatiebedrijf voor inzetten, of een klusbedrijf uit de regio. Via de klusjesdienst is het mogelijk om in contact te komen met diverse specialisten bij u uit de buurt. Door offertes aan te vragen via ons offerteformulier, en deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod, kiest u zelf voor de klusjesman die het beste bij u past!

Dakwerk Aalst

Dakwerk

Wist u dat u klussen op en om het dak tevens over zou kunnen laten aan een klusjesman die zich bij ons heeft aangesloten? Onder het dakwerk verstaan wij onder andere het schoonmaken van de dakgoten en het herstellen of plaatsen van dakbedekking. Wanneer u contact opneemt met de klusservice, geef dan nauwkeurig aan waarvoor u de hulp van een klusbedrijf of renovatiebedrijf wilt inschakelen. Met behulp van de klusjesdienst vindt u de juiste specialist uit Aalst.

Renovatiebedrijf

Vloeren

Voor het leggen van vloeren of het onderhoud van uw parketvloer bent u bij ons klusbedrijf in Aalst tevens aan het juiste adres. De medewerkers van de klusjesdienst leggen de nieuwe vloer voor u aan, of geven u tips over het onderhoud van het parket. De prijzen voor de ondersteuning van een klusjesman hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de tijd die een klus kost, of het materiaal dat hiervoor nodig is. Wij maken met plezier een prijsopgave op maat voor u.

Besparen op uw verbouwing?

Vergelijk gratis offertes en vind een goedkope klusser in Aalst.

Gratis offertes aanvragen
pleisterwerken

Pleisterwerken

Onder het begrip pleisterwerken verstaan wij diverse klussen. Voorbeelden vormen het spuiten van latex, het aanbrengen van sierpleisterwerk en het vervangen van oud pleisterwerk. Voor het aanbrengen van sierpleister is een speciale techniek en specialistisch materiaal nodig. Wij adviseren dan ook om hiervoor altijd een erkend klusjesman in te zetten. De medewerkers van ons klusbedrijf hebben het pleisterwerk in een handomdraai voor u uitgevoerd, zodat uw woning in Aalst er spoedig weer als nieuw uitziet. Vraag via de offertepagina naar prijzen en mogelijkheden.

tegelwerken

Tegelwerken

Tegels zetten is een klus die enige nauwkeurigheid vereist. Zo moet u bijvoorbeeld bij het betegelen van muren rekening houden met het verzakken van de onderste rij, en hiervoor voorzorgsmaatregelen nemen. Hebt u geen verstand van betegelen, of wilt u hiervoor geen vrij nemen of het weekend opgeven? Kies er dan voor om een klusjesman van ons klussenbedrijf in Aalst te vragen om de tegels te leggen. Hebt u behoefte aan een overzicht van de mogelijke tegelwerken? Wij geven u desgewenst meer informatie.

afbraakwerken

Afbraakwerken

Voordat u een verbouwing mag uitvoeren, of de hulp van een renovatiebedrijf in kan schakelen, is het soms nodig om afbraakwerk uit te voeren. Afbraakwerk bestaat uit het afbreken van bestaande gebouwen en constructies, die een verbouwing of nieuwbouw blokkeren. Het afbreken van constructies dient voorzichtig te gebeuren, waarna ook al het materiaal op de juiste wijze dient te worden verwerkt. Menig klussenbedrijf of renovatiebedrijf uit de regio kan u bij het afbreken van dienst zijn.

traprenovaties

Traprenovatie

Zoekt u een renovatiebedrijf dat u kan ondersteunen bij het afhandelen van het renoveren van de trap? Dan bent u bij de klusservice van Mijn Klusser aan het juiste adres. De professionals van ons klus- en renovatiebedrijf renoveren de gehele trap voor u, of plaatsen speciale opzettreden. Zo ziet uw trap er snel weer als nieuw uit, tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u graag een hele nieuwe trap laten plaatsen tijdens een verbouwing? Wij kijken graag samen met u naar de opties, en het maken van een ontwerp.

klinkerwerken Aalst

Klinkerwerken

Elke klusser uit ons netwerk heeft een ruime ervaring met diverse klussen. Zo is het mogelijk om een klusser in te zetten voor het renoveren van de badkamer, maar ook voor de verbouwing van een keuken of de klinkerwerken. De term klinkerwerken staat voor de werkzaamheden die nodig zijn voor het leggen van parkings, straten en oprijlanen. Onder de klinkerwerken vallen het voorbereiden van de ondergrond, het leggen van de klinkers zelf en het creëren van een goede afwatering ter voorkoming van vochtproblemen.

chapewerken Aalst

Chapewerken

Een volgende klus waarvoor u de medewerkers van een klusjesdienst in kunt zetten is het chapewerk. Bij de chapewerken horen alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat u een nieuwe chapevloer krijgt. Een klusser op het gebied van de chapewerken zal eerst kijken naar de noodzaak voor het verwijderen van de bestaande vloer. Vervolgens wordt het mengsel van zand, cement en water over de ondervloer gestort. Eventueel is het een optie om via de klusservice tevens de plaatsing van een nieuwe bovenvloer te regelen.

betonwerken Aalst

Betonwerken

Steeds meer mensen in Aalst kiezen voor beton in of rond het huis. Het storten van een betonvloer is tegenwoordig een enorm populaire keuze. Dit is gemakkelijk te reinigen en heeft een unieke, industriële uitstraling. Hiernaast zijn er nog meer betonwerken die steeds vaker terugkeren: het storten van een betontrap bijvoorbeeld, of de realisatie van een betonblad in de keuken! Besteed deze betonwerken uit aan een klusjesman met ervaring, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Klusbedrijf uit Aalst gezocht?

Vind een klusjesman voor al uw grote en kleine klussen: vergelijk en bespaar!

Gratis offertes aanvragen
tuinaanleg klusjesman

Tuinaanleg

Een klusjesman is u tevens van dienst bij het aanleggen van uw tuin. Hij zorgt voor een mooi en praktische indeling, dat volledig naar uw wensen is. Wilt u graag de hele tuin bestraten zodat u weinig onderhoud hoeft te plegen? Dan denken de klussers mee met het soort bestrating en het legpatroon. Wilt u juist iets meer beplanting voor extra sfeer? Dan adviseert het klussenbedrijf over verschillende planten en bomen die geschikt zijn voor uw tuin.

tuinonderhoud expert

Tuinonderhoud

Wist u dat het een optie is de professionals van een klussenbedrijf in te schakelen voor het tuinonderhoud? Het gaat dan niet alleen om het onderhouden van de bloembakken, maar ook om het aanleggen van een tuinpad, het bestraten van een terras of het herstellen van een veranda. Met de hulp bij het tuinonderhoud hoeft u zelf nergens meer aan te denken. De professionals van een klusservice in Aalst zorgen voor de benodigde materialen. U dient alleen aan te geven wat er moet gebeuren.

montage

Montageservice

Heeft u de slaap- of badkamer laten renoveren, of bent u net verhuisd? Dan is het waarschijnlijk dat u nog wel een aantal zaken moet monteren. Vindt u het monteren te veel werk of krijgt u dit niet voor elkaar? Schakel dan één van de professionals van een klusjesdienst uit de regio in. Dankzij de montageservice profiteert u snel van een heerlijk wooncomfort, waarin alles werkt. Moeten er meerdere montageklusjes gebeuren? Laat ze dan allemaal tegelijk afhandelen. Zo bespaart u aanzienlijk op de uiteindelijke kostprijs.

riolering Aalst

Riolering

Een lek in de riolering is enorm vervelend en lastig op te lossen. Het probleem is dat de riolering vaak is weggewerkt in muren en vloeren. Zonder dat u het door heeft lekt er water in de muur, wat de constructie ernstig aantast. Het opsporen van dergelijke problemen is zonder de juiste apparatuur nagenoeg onmogelijk. U wilt natuurlijk voorkomen dat u de hele muur moet openbreken om de oorzaak op te sporen. Schakel daarom een klusservice in.

grondwerken klus

Grondwerken

Wilt u graag dat de tuin een aangenamere aanblik biedt, is het noodzakelijk om een deel van uw erf af te graven voor het realiseren van een parking? Dan is het waarschijnlijk dat u hiervoor de hulp van een grondwerken specialist in moet zetten. Grondwerken experts werken met grote machines en gespecialiseerd materieel. Het is daarom verstandig om de grondwerken altijd over te laten aan een ervaren klusjesman. Zo weet u zeker dat er geen vochtproblemen of verzakkingen van de ondergrond ontstaan.

plaatsen metselwerken

Metselwerken

Er zijn verschillende soorten metselwerken die een renovatiebedrijf voor u uitvoert. Staat er een complete verbouwing op het programma en wilt u het metselwerk van uw woning vervangen? Dat is geen probleem. Maar ook voor kleinere metselwerken, zoals het metselen van een brievenbus of losstaande muur staat een renovatiebedrijf uit Aalst voor u klaar. Als u uw bestaande metselwerk wilt laten herstellen, dan zorgen de klussers dat zij dezelfde stenen gebruiken. Zo is er geen kleurverschil en ziet uw gevel er weer netjes uit!

Ook voor kleine klusjes

Zonder kluservaring zijn kleine klussen een grote opgave. Het ophangen van lampen zijn maar kleine klusjes die weinig tijd in beslag nemen, maar wel enige handigheid vereisen. Als u niet over de juiste gereedschappen en materialen beschikt, dan is dit al een lastige klus. De klusservice staat daarom ook voor u klaar bij het uitvoeren van kleinere klusjes in huis. Stoort u zich aan de lekkende kraan? Laat dit dan oplossen door een klusjesman. Wilt u graag uw stopcontacten verlagen? Ook dit voert een klusbedrijf uit Aalst graag voor u uit.

klusjesdienst Aalst

Kosten van een klusjesman

U vraagt zich intussen misschien af: wat kost een klusjesman precies? De tarieven zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het uurloon. Elk klusbedrijf hanteert namelijk zijn eigen uurtarief. Hoe meer ervaren de klussers zijn, hoe hoger het uurloon. Een gemiddeld tarief ligt tussen de €20,- tot €25,- per uur. Kiest u juist voor een meer ervaren klusjesdienst, dan liggen de prijzen ook hoger. Gemiddeld tussen de €25,- en €35,- per uur. Daarnaast is het nog een optie om een niet-gecertificeerd klusbedrijf in te schakelen, omdat de prijzen hiervan vaak lager liggen. Het uurloon ligt in dat geval rond de €15,- tot €20,-. Vraag gratis offertes aan!

Tabel: wat kost een klusjesman per uur?

Kostenpost Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde tarief €20,- tot €25,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. De exacte prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de ervaring van de klusjesman en de soort werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvende offertes aan van klusjesmannen uit (de omgeving van) Aalst.

Welk klusbedrijf past bij uw opdracht?

Zoals gezegd vallen er vele klussen binnen de werkzaamheden van een erkend klussenbedrijf. Hebt u moeite met het kiezen van het juiste klusbedrijf? Schakel dan een klusjesdienst in. De medewerkers van de klusservice zullen voor u het goede klusbedrijf uit de buurt uitkiezen, zodat u gegarandeerd snel en vakkundig wordt geholpen. Elke klusjesman uit ons netwerk heeft een ruime ervaring met vele klussen en is uitstekend gediplomeerd. Vul voor een vrijblijvende offerte ons offerteformulier in en wij sturen u deze spoedig toe.

Tips voor het vergelijken van bedrijven

Het vergelijken van klusbedrijven kan leiden tot een besparing van 25% op de uiteindelijke investering in de verbouwing of renovatie. Er zijn een aantal zaken waar u goed op dient te letten bij het maken van de vergelijking. Kijk bijvoorbeeld altijd goed naar de diensten die bij de prijs zijn inbegrepen. Houdt bovendien rekening met extra kosten voor levering, materiaal gebruik en de aanrijdtijd van het klus- of renovatiebedrijf. Het is aan te raden om in ieder geval te letten op de volgende aspecten:

  • Is het duidelijk welke materialen het klusbedrijf tijdens de verbouwing gaat gebruiken?
  • Krijgt u een duidelijke indruk van de tijdsplanning van de verbouwing?
  • Wat zijn de voorwaarden en garanties van de klusjesdienst?

gratis klusjesman offertes

Klusjesman nodig? Vrijblijvende offertes!

Wilt u graag weten waarbij een klusjesman uit Aalst u nog meer kan ondersteunen? Of heeft u een vraag over de prijzen voor één van de klussen bij een verbouwing? Bent u aan het zoeken naar een renovatiebedrijf uit uw regio? Aarzel dan niet om het offerteformulier in te vullen! Dit is gratis en volledig vrijblijvend en biedt u vele voordelen. U ontvangt namelijk zo snel mogelijk offertes van meerdere bedrijven uit uw regio. Vergelijk de prijzen en voorwaarden, zodat u verzekerd bent van de beste hulp tegen de laagste prijs! Zit er geen passend aanbod tussen? Dan zit u uiteraard helemaal nergens aan vast! Ons netwerk bestaat tevens uit gyproc plaatsers en ervaren schrijnwerkers.