Ramen

Ramen

Bent u op zoek naar nieuwe ramen? Of wilt u uw huidige vervangen? Wij helpen u graag. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden. Zo bestaan er PVC, aluminium, houten en stalen ramen. Elk materiaal heeft een eigen uitstraling, waardoor er altijd een materiaal is die bij uw wensen past. Zo is het ene materiaal strak en modern en past het andere materiaal, zoals een houten raamkozijn, bij een oudere woning en zorgt het voor een authentieke uitstraling. Wilt u meer weten over de verschillende materialen en het plaatsen hiervan? Neem dan contact met ons op. Onze specialist vertelt u meer en zorgt voor het plaatsen.

Materialen verkrijgbaar in diverse tinten

Alle materialen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende tinten. Zo kunt u bij een raamkozijn van PVC kiezen uit verschillende tinten, al zijn er bij aluminium meer beschikbare tinten. Als u kiest voor houten ramen, hoeft u zich niet druk te maken of de tinten die u wilt wel beschikbaar zijn. Een houtenraamkozijn kunt u namelijk schilderen, waardoor u kunt kiezen uit ontzettend veel tinten voor uw ramen. Een stalen raamkozijn is vaak wat lastiger wanneer u wilt kiezen uit tinten. Onze schrijnwerker kan u precies vertellen uit wat voor tinten u kunt kiezen bij alle materialen.

Waarom Mijn Klusser inschakelen?

Via Mijn Klusser vergelijkt u gratis meerdere schrijnwerkers bij u uit de buurt. Door te vergelijken bespaart u tot 30% op uw investering. Dat is snel verdiend!

Houten ramen

Een keuze die er al vanaf het begin is en ook al lang mee gaat, zijn houten ramen. Doordat er vroeger vaak alleen de keuze was voor houten of stalen varianten en stalen raamprofielen vaak duurder waren, werd er veel gebruik gemaakt van een houten raamkozijn. Houten raamprofielen zorgen voor een mooie, authentieke uitstraling. Daarnaast kunt u een houten raamkozijn altijd veranderen van kleur door ze te schilderen. Wel vragen ze om veel onderhoud. Zo moeten houten raamprofielen regelmatig gecontroleerd worden op schade. Ook moet een houten raamkozijn regelmatig geschuurd en geschilderd worden om de kwaliteit goed te houden.

Stalen ramen

Een andere keus die u heeft op het gebied van een raamkozijn zijn stalen ramen. Stalen raamprofielen zorgen voor een unieke uitstraling en zijn een echt blikvanger. De stalen variant wordt op maat gemaakt, waardoor het beschikbaar is voor iedere woning. Vaak wordt voor stalen ramen gekozen bij landelijke woningen, omdat het hier goed bij past. De stalen variant isoleert tegenwoordig al beter, maar verliest het dan toch op de andere materialen. Wel is het een ontzettend sterk materiaal, sterker dan aluminium. Ook ziet u geen naden vanwege het lassen en is het inbraak- en geluidswerend. Onze specialist vertelt u graag meer over de stalen variant.

Mijn Klusser, netwerk van erkende klusbedrijven

Specialist op het gebied van schrijnwerk, elektra, loodgieterswerk, schilderwerk, pleisterwerken en dakwerken. Snelle service.

PVC ramen

PVC ramen

Ramen van PVC zijn steeds meer in opkomst. PVC is een sterk en duurzaam materiaal, waardoor PVC lang mee gaat. Daarnaast vraag PVC niet om veel onderhoud. Een vochtig doekje is vaak al voldoende. Ook is het goed bestand tegen zonnestralen en verkleurt het dus ook niet snel. PVC zorgt voor een goede isolatie van uw woning. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten, wat u ook weer scheelt in de energiekosten. De prijzen voor ramen van PVC zijn ook in goede verhouding met de kwaliteit en voordelen van dit materiaal. Onze specialist vertelt u graag meer over PVC.

Aluminium ramen

Naast PVC bestaan er ook aluminium raamprofielen. Het materiaal aluminium isoleert ook goed, maar minder dan PVC. Desondanks kan aluminium u voordeel opleveren op uw energierekening. Daarnaast zorgt aluminium ook voor een goede geluidsisolatie. Ook is aluminium een sterk en duurzaam materiaal en het vraagt ook om weinig onderhoud. Aluminium is ideaal voor een groter raamkozijn en bij aluminium zijn de scharnieren in het raamkozijn zelf verwerkt, waardoor het uiterlijk mooi strak is. U heeft dus geen last meer van scharnieren die zichtbaar zijn bij aluminium ramen.

Houten ramen

Prijzen

De prijzen voor ramen het plaatsen hiervan verschillen. Zo hangt het ervan af of u kiest voor houten of stalen ramen, of misschien wel voor PVC of aluminium. Elk materiaal heeft andere prijzen. Daarnaast hangt het af van het aantal raamprofielen dat u nodig heeft en laat plaatsen. Wel zorgen wij ervoor dat wij uw raamkozijn plaatsen tegen lage prijzen. Bent u dus op zoek naar een specialist op het gebied van bijvoorbeeld houten, stalen of PVC raamprofielen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier op deze pagina in en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend vergelijken

Wilt u nieuwe ramen laten plaatsen? Of wilt u misschien uw huidige laten vervangen? Dan helpen wij u graag. Door onze kennis van de materialen zoals houten, stalen, PVD en aluminium raamprofielen en het plaatsen hiervan geven wij informatie en advies hierover en plaatsen wij deze voor u tegen lage prijzen. Doordat u bij ons een vrijblijvende offerte aan kunt vragen, kunt u prijzen vergelijken. Neem daarom nu contact met ons op en ontvang uw vrijblijvende offerte. Vul het offerteformulier op deze pagina in en onze specialist plaatst de raamprofielen voor u.