ikea meubels monteren

Ikea montage service

U kent het wel: een aantal weekjes geleden heeft u prachtige Ikea kasten gekocht, maar de kasten staan nog steeds in de garage. In de doos welteverstaan. Het bouwpakket in elkaar zetten is een klus die niet veel mensen leuk vinden. Heeft u wel eens overwogen om de montageservice van de klusjesman te gebruiken? Natuurlijk heeft Ikea ook een montageservice, maar die is erg prijzig. Dat kan goedkoper! Via Mijn Klusser schakelt u een ervaren klusjesman uit uw regio in. Wij zijn een netwerk van klusjesmannen. Bij een prijsaanvraag krijgt u dus meerdere offertes toegestuurd. Zo kiest u zelf de vakman die het beste bij u past.

Dure montageservice van Ikea

Iedereen is wel eens bij de Ikea geweest. Logisch, het aanbod is groot en de prijzen zijn goed. Voor meubels tot compleet ingerichte keukens kunt u bij de Ikea terecht. Waarom zou u dan gebruik maken van de montageservice van de klusjesman en niet die van Ikea? Het antwoord is simpel: het is goedkoper. Het starttarief van de montageservice van Ikea is al €49,- Daar komt nog 20% van de waarde van de aangeschafte meubels overheen. Als u voor zo’n €1000,- aan meubels heeft gekocht, kost het u dus maarliefst €250,-. Het zelf monteren van de meubels is voor velen niet een optie.

Waarom Mijn Klusser?

Via Mijn Klusser vergelijkt u gratis meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt. Door te vergelijken bespaart u tot 30% op uw investering. Dat is snel verdiend!

Mijn Klusser, netwerk van erkende klusbedrijven

Specialist op het gebied van schrijnwerk, elektra, loodgieterswerk, schilderwerk, lekkage en dakwerken. Snelle service.

Van kledingkast tot Billy boekenkast

Zelf uw meubels monteren is enorm tijdrovend en het is daarnaast vaak moeilijk om de meubels perfect te monteren. Het is zonde dat u strakke meubels heeft gekocht die er door slechte montage niet perfect uitziet. De instructie van de kasten is onduidelijk en er blijven onderdelen over, terwijl de kasten voor uw gevoel al in elkaar zitten. Bespaar uzelf de stress van de montage van de boekenkast en kledingkast en overweeg de montage service van de klusjesman. Van een grote kledingkast tot de bekende Billy boekenkast, wij monteren de kasten in mum van tijd. Zo maakt u gebruik van de aantrekkelijke prijzen van Ikea, en de professionaliteit en scherpe prijzen van onze montageservice. Een win-win situatie.

Ook keukenmontage service

De montageservice is niet alleen beperkt tot meubels. De vakmannen kunnen de kant-en-klare keukens van Ikea, inclusief vaatwasser, tevens monteren. Ikea biedt u ongetwijfeld aan dat ze de keuken willen installeren bij u thuis. Let wel goed op, want de kosten lopen dan snel op. De keukens zijn scherp geprijsd, maar het tarief van de montageservice is hoog. Een ervaren doe-het-zelver kan het uiteraard zelf proberen, maar als u maximaal resultaat wilt verkrijgen is het vaak verstandiger dat u de montage uitbesteed. Met name het leidingwerk en de aansluiting van o.a. de vaatwasser, wat bij een keukenmontage komt kijken, is een lastige klus. Onze vakmannen weten precies hoe ze snel en efficiënt moeten werken.

keukenapparatuur installeren

Aansluiten en inbouwen van keukenapparatuur

Bij de keukenmontage hoort ook het aansluiten en inbouwen van keukenapparatuur, zoals de vaatwasser. De keukens van Ikea worden op een specifieke manier gemonteerd. De vele losse onderdelen moet men correct plaatsen. De vakman gaat het aanrechtblad van de keuken monteren en de wasbak en de keukenapparatuur plaatsen. De vaatwasser wordt eventueel tevens geplaatst en aangesloten. De maatvoering van elke keuken is anders. Het is dus echt vakwerk om de boel naadloos en waterpas te monteren. Onze ervaren keukenmonteurs weten hoe ze dit aan moeten pakken. Naderhand kunt u meteen gebruik maken van uw splinternieuwe keuken en kasten, inclusief vaatwasser. De keukenapparatuur is aangesloten en u kunt het meteen benutten.

ikea keuken monteren

Vloeren leggen

Nog zo’n vervelend klusje: laminaat vloeren en tapijtvloeren leggen. Vaak leggen mensen zelf de laminaat vloeren, of ze schakelen hulp in van vrienden en familie. Maar wat als u nou perfectie na wilt streven? In principe kan iedereen laminaat leggen, maar om het echt goed te doen is vakwerk nodig. De plinten perfect om uw deuren of leidingen leggen, bijvoorbeeld. Wanneer u een strak resultaat wilt is het handig dat u een vakman inschakelt. In de moeilijkheid van het leggen van tapijtvloeren vergissen de meeste mensen zich. Waar u zelf dagen mee bezig bent doet de vakman in een aantal uren. De ervaren vakman legt snel en efficiënt uw laminaat vloer, met oog voor kwaliteit. Dat geldt uiteraard ook voor de boekenkast en kledingkast.

vloeren leggen
meubel service offerte

Vrijblijvend offertes aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden of de prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Het grote voordeel van Mijn Klusser is dat het bestaat uit een netwerk van klusjesmannen. Zo kiest u altijd de aanbieder die het beste bij u past. U betaalt nooit teveel voor het monteren van uw meubels. Voor de montage van al uw kasten (kledingkast, boekenkast) en uw gehele keuken, inclusief vaatwasser, bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt toch ook zo snel mogelijk gebruik maken van uw prachtige keuken, boekenkast of kledingkast tegen een aantrekkelijke (montage) prijs? Vul snel het contactformulier in en ontdek de mogelijkheden!