klusjesdienst

Klusjesdienst

Zoekt u een handige klusjesman? Begrijpelijk! Soms bent u zelf niet in staat om (technische) klussen uit te voeren. Of u heeft er simpelweg geen zin in. Dat begrijpen wij, daarom helpt onze klusjesman u bij alle herstel en onderhoud klussen in en om huis. De klusser neemt zelf gereedschap mee en zorgt ervoor dat de klusjes professioneel worden uitgevoerd. Van tuinonderhoud en schilderen tot het schoonmaken van de dakgoten, onze klusser helpt u graag. Via Mijn Klusser kunt u geheel vrijblijvend verschillende erkende klusjesmannen vergelijken.

Herstellingen die de woning verbeteren

De klusjesman die u via onze klusjesdienst inschakelt houdt zich bezig met herstellingen die uw woning verbeteren. Voorbeelden van herstellingen? Denk aan het plaatsen van een handgreep in de badkamer, het vastleggen van losliggende tegels en het vervangen van oude lampen. Deze herstellingen verhogen de waarde van uw huis. Door de perfecte afwerking in uw woning blijft niet alleen de woningwaarde op peil, uw huis blijft ook veilig. Daarnaast zorgt de klusjesman van het klusbedrijf ervoor dat uw wooncomfort optimaal blijft. Kleine reparaties kunnen daar aan bijdragen, maar soms is renoveren nodig.

Waarom Mijn Klusser?

Via Mijn Klusser vergelijkt u gratis meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt. Door te vergelijken bespaart u tot 30% op uw investering.

Vraag vrijblijvend offertes aan

Mijn Klusser, netwerk van erkende klusbedrijven

Specialist op het gebied van schrijnwerk, elektra, loodgieterswerk, schilderwerk, lekkage en dakwerken. Snelle service.

Onderhoud aan uw woning

De klusjesman zorgt voor praktische oplossingen op het gebied van het onderhoud aan uw woning. Het schilderen (van de trap) en het behangen wordt door het klusbedrijf uitgevoerd. De rolluiken blijven schoon en de plafonds worden gereinigd. Daarnaast zorgt de klusjesman voor het schoonmaken van de dakgoten en het renoveren van de keukenkastjes in de keuken. Zelfs het onderhoud van het sanitair in de badkamer en het timmerwerk blijft op peil. Wanneer u een klusbedrijf inschakelt krijgt u tevens advies over het onderhoud. De ervaren klusjesman van het klusbedrijf weet precies wat uw wensen en behoeften zijn. De klusjesman adviseert u over de laatste trendkleuren en over de nieuwste mogelijkheden om uw keuken en keukenkastjes te renoveren.

Tuinonderhoud

Nu alles binnenshuis perfect is onderhouden is de buitenkant van het huis aan de beurt. Tuinonderhoud en snoeiwerken vallen tevens onder het takenpakket van het klusbedrijf. Zelf tuinonderhoud uitvoeren is fysiek zwaar werk, maar u wilt natuurlijk wel een goed onderhouden tuin. Onze klusjesman maait het gazon, voert spitwerk uit en snoeit uw heggen. Kortom: het klusbedrijf zorgt voor het complete tuinonderhoud. Ook het schoonmaken van de dakgoten door het verwijderen van de bladeren. Het snoeiafval wordt vervolgens netjes afgevoerd door de veelzijdige klusser. U kunt dus constant genieten van het perfecte tuinonderhoud. Met de klusjesdienst van het klusbedrijf zorgt u ervoor dat de buitenkant van uw huis er perfect uit blijft zien.

verhuisdienst

Verhuisdienst

Een dienst die tevens onder de klusjesdienst van het klusbedrijf valt is de verhuisdienst. Verhuizen is een erg intensieve en stressvolle klus. Voor mensen die dit lichamelijk niet aan kunnen, geen verhuiservaring hebben of simpelweg het zelf niet willen doen is het fijn als ze extra hulp krijgt tijdens het verhuizen. De klusjesman helpt met inpakken en verhuist uw spullen netjes en snel. De klusser demonteert indien nodig de meubels en alles wordt met uiterste voorzichtigheid verhuist naar uw nieuw adres. Het is toch ideaal als u niet zelf de zware wasmachine hoeft te vervoeren? Of met de zware dozen de trap af moet? Indien u gebruik maakt van onze klusjesdienst is hulp bij uw verhuizing een mogelijkheid.

tuinonderhoud

Voorbeelden van kleine klusjes

Kleine klussen zijn erg vervelend en tijdrovend. Het zijn vaak klusjes die blijven liggen. Daarnaast heeft u vaak niet het juiste gereedschap in huis heeft voor de herstellingen. Erg vervelend. Er zijn al een hoop voorbeelden van klusjes voorbij gekomen. Aangezien een klusjesdienst erg divers is, is het bijna onmogelijk om alle klusjes van een klusbedrijf te benoemen. Toch doen we nog een poging. Nog een aantal voorbeelden van kleine klusjes zijn: het brengen van afval naar de milieustraat, het schilderen of schoonmaken van een deur of het in elkaar zetten van Ikea meubels. Heeft u kleine klusjes waarvan u niet zeker weet of het onder onze klusjesdienst valt? Neem dan contact met ons op.

woning onderhoud
Klusjesdienst offerte

Vrijblijvend offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend offertes aan en ontdek wat de prijzen zijn van uw kleine klusjes in en rondom huis! Het grote voordeel van Mijn Klusser is dat het bestaat uit een netwerk van vakmannen. Bij een prijsaanvraag krijgt dus meerdere offertes toegestuurd van klussers uit uw regio. U kiest zelf de klusjesdienst die het beste bij u past. Zo betaalt u nooit teveel voor de klusjesdienst. Of het nu gaat om herstellingen, onderhoud, tuinonderhoud, het schilderen van de trap, het schoonmaken van de dakgoten, het legen van de dakgoten of het renoveren van de keuken en keukenkastjes, onze klusser helpt u graag. Onze klusjesdienst is erg divers. Meer weten of benieuwd naar de prijzen? Vul snel het contactformulier in!