Klusjesdienst

Heeft u ook al jaren van die kleine klusjes liggen waar u niet aan toekomt? Of wilt u eindelijk eens de tuin aanpakken maar ontbreekt het u aan de tijd? Maak dan gebruik van een klusjesdienst. Een klusjesdienst houdt in dat u een klusjesman inhuurt voor grote of kleine klussen.

Zoekt u een klusjesman? Start direct de offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u waarom het inschakelen van een klusjesdienst een goed idee is. Ook leest u hoeveel een klusjesman inschakelen ongeveer kost. Tevens vindt informatie over de grote en kleine klussen die klusjesmannen doorgaans uitvoeren en leest u hoe u gemakkelijk op de kostprijs bespaart.

klusjesdienst

Waarom de klusjesdienst inschakelen?

Een klusser is in te schakelen voor verschillende werkzaamheden. U heeft vast ook wel klussen in huis liggen die ooit een keer gedaan moeten worden, maar waar u eigenlijk geen zin in hebt, of waar u simpelweg geen tijd voor heeft. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van het schilderwerk op de ramen, het vervangen van de kapotte tegels in de badkamer of voor afbraakwerken in de tuin.

Door een klusser in te schakelen, worden deze klussen eindelijk eens uitgevoerd. Uw huis ziet er daarna een stuk netter en verzorgder uit zonder dat u er zelf tijd aan besteed!

Door het vergelijken van offertes vindt u bovendien snel de goedkoopste klusser bij u in de buurt.

kosten klusjesdienst

Wat kost de klusjesdienst?

Wat de klusjesdienst kost, is volledig afhankelijk van het uurtarief van de klussers. Een niet-gecertifieerd klusjesman vraagt een gemiddeld uurtarief van €15,- tot €20,-. Schakelt u liever een ervaren klusjesman in, dan kost de klusjesdienst ongeveer €25,- tot €35,- per uur.

Als de ervaren klusser 6 uur bezig is met de schilderwerken in en rond het huis, dan betaalt u gemiddeld €150,- tot €210,-.

Houd er wel rekening mee dat dit gemiddelde tarieven zijn. De echte kosten verschillen heel erg per klusbedrijf. Vergelijk daarom altijd de prijs van meerdere klussers. Zo bespaart u al snel tot 40% op de totaalprijs. Wilt u dit ook? Start direct uw offerteaanvraag.

Prijstabel: kosten klusjesdienst

Soort klusjesman Uurtarief*
Niet-gecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-
Gemiddeld €20,- tot €28,-

*Dit zijn gemiddelde tarieven. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.

Om welke klus gaat het?

De klusjesdienst is inzetbaar voor tal van klussen: van kleine klussen, zoals het leggen van vloeren of het monteren van Ikea meubels, tot grote klussen zoals het leggen van klinkers of het afbreken van tuinschuurtjes. Natuurlijk heeft het soort klus ook een invloed op de prijzen. Over het algemeen geldt: hoe groter de klus, hoe lager de prijs per uur.

Kleine klussen

Grote klussen

  • Tuin aanleggen
  • Riolering herstellen
  • Metselwerken
  • Klinkerwerken
  • Dakwerken
  • Afbraakwerken

Klusjesman nodig? Bespaar op de kosten!

Wilt u gebruik maken van de klusjesdienst? Een klusser helpt u met het aanleggen of onderhouden van uw tuin, brengt pleisterwerken aan of helpt met het tegelwerk in de badkamer. Hiermee ziet uw huis en tuin er nog verzorgder en netter uit zonder dat u er veel energie in hoeft te steken.

Klusjesman gezocht? Bespaar op de kosten!

Vergelijk gratis de prijzen van meerdere klusbedrijven bij u in de buurt. Met één druk op de knop doet u een offerteaanvraag bij meerdere bedrijven. U ontvangt de prijsopgaven zo snel mogelijk in uw mailbox. Kies de klusjesman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40%! Het vergelijken van offertes is gratis en zonder verplichtingen: start vandaag nog uw offerteaanvraag!

offertes klusjesdienst