Schrijnwerk

Kwalitatieve schrijnwerken verhogen uw wooncomfort én de waarde van uw woning. Wilt u een nieuw keukenblad plaatsen? Of zoekt u al jaren naar de perfecte maatkasten? Geef uw schrijnwerken uit handen aan een ervaren schrijnwerker en profiteer van de hoogste kwaliteit.

Meer weten?

Op deze pagina krijgt u een indruk van de prijzen voor schrijnwerken. Ook leest u welk schrijnwerk onder binnen- en buiten schrijnwerk valt, zoals het vervangen van ramen en het renoveren van deuren. Tot slot leest u hoe u gemakkelijk tot wel 40% op de schrijnwerken bespaart. Wilt u dit ook?

Start dan direct uw offerteaanvraag!

soorten binnenschrijnwerk

Wat kost een schrijnwerker?

Het uurloon van een schrijnwerker ligt ongeveer tussen de €25,- tot €50,-. Laat u eenvoudige schrijnwerken uitvoeren door een schrijnwerker met weinig ervaring, dan betaalt u over het algemeen een lager uurloon van gemiddeld €25,- tot €40,- per uur. Dat de schrijnwerker weinig ervaring heeft betekent natuurlijk niet dat het schrijnwerk van mindere kwaliteit is.

Schrijnwerkers met meer ervaring vragen ongeveer €40,- tot €50,- per uur. Hier kunt u ook terecht voor de meer ingewikkelde schrijnwerken. Door de prijzen van verschillende schrijnwerken experts te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

soorten buitenschrijnwerk

Soorten schrijnwerken

Schrijnwerkers zijn in te zetten voor verschillende binnen- en buitenschrijnwerken.

Onder binnenschrijnwerken verstaan we al het schrijnwerk dat binnen plaatsvindt. Hierbij gaat het om het renoveren van deuren of het plaatsen van een nieuw keukenblad, maar ook om de installatie van maatkasten of vestiairekasten.

Bij buitenschrijnwerken gaat het om timmerwerk zoals het opzetten van een tuinafscheiding of tuinhuis, de bouw van een houten bijgebouw of het vervangen van houten ramen.

Binnenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk

Schrijnwerker inschakelen? Gratis offertes

Bent u al jarenlang op zoek naar een kast die past in uw interieur? Of zoekt u een vakman die uw ramen kan vervangen? Geef uw schrijnwerken uit handen aan een ervaren schrijnwerker. Zo profiteert u van de hoogste kwaliteit en weet u zeker dat uw schrijnwerk zo lang mogelijk meegaat.

Besparen op uw schrijnwerk? Dat kan!

Met het vergelijken van offertes vindt u snel en gemakkelijk de schrijnwerker bij u in de buurt met het beste aanbod. Bespaar tot wel 40% op de totaalprijs én profiteer direct van de beste kwaliteit. Het vergelijken van offertes is gratis en zonder verplichting: waar wacht u nog op?

Start direct uw offerteaanvraag!

offertes schrijnwerk