U zoekt een klusjesman in Brugge?

Vrijblijvende offertes aanvragen

Klusjesman Brugge

Bent u bezig met een verbouwing of het renoveren van uw woning in Brugge? Dan komt de hulp van een ervaren klusjesman of een renovatiebedrijf enorm goed van pas! De klussers zijn ervaren in het uitvoeren verschillende klussen, zoals tegels zetten in de badkamer en het ontstoppen van uw riolering. De klussers komen ook voor kleinere klusjes bij u langs!

Op deze pagina vindt u meer informatie over het brede aanbod aan klussen dat een klusbedrijf uit Brugge uitvoert. Ook krijgt u informatie over de tarieven voor een dergelijke klusjesdienst. Wilt u besparen op de kostprijs? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend de offertes van meerdere klusbedrijven uit de buurt.

Navigeer naar:

Voordelen klusjesdienst | Werkzaamheden klusjesman | Kosten klusjesman | Tips voor het vergelijken

Waarom gebruik maken van klusjesdienst?

Niet iedereen is ervaren in klussen. Relatief kleine klusjes worden dan een grote opgave: het behangen van de kinderkamer bijvoorbeeld, of het vervangen van enkele stopcontacten. Zonde als deze kleine klusjes blijven liggen: ook kleine veranderingen hebben een grote impact op uw woongenot! Het inschakelen van een klusjesdienst heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Met een klusjesdienst bespaart u uzelf waardevolle tijd en energie.
  • U profiteert van de kennis en ervaring van een professioneel klusbedrijf.
  • De klussen zijn in korte tijd uitgevoerd.
  • U bent verzekerd van een optimaal resultaat en hebt garantie op het geleverde werk.
klusjesman Brugge

Wat doet een klusjesman?

Een klusjesman is een ruim begrip. Klusjesmannen voeren namelijk verschillende soorten klussen uit. Kleine klusjes, zoals het bijwerken van schilderwerk of het behangen van de woonkamer. Maar ook grotere werkzaamheden: zoals het herstellen van het metselwerk, betonwerken en zelfs het uitvoeren van een complete verbouwing! Verschillende klusjesmannen zijn ervaren in verschillende klussen. Via ons netwerk vindt u gemakkelijk de vakmannen uit Brugge die u het beste

Schilderwerken

Schilderwerk

Eén van de klussen die periodiek terugkomt is het buitenschilderwerk. Het schilderwerk dient minimaal eens in de vijf jaar te worden uitgevoerd, om de levensduur en kwaliteit van het hout te blijven garanderen. Een klusjesman van een klussenbedrijf uit ons netwerk maakt gebruik van geavanceerde technieken en materialen om het schilderwerk af te handelen. Zodra u de keuze hebt gemaakt voor kleur en stijl, hebt u naar de klus geen omzien meer. Wij helpen u met alle plezier verder.

Loodgieterwerken

Loodgieterwerk

Onder het loodgieterwerk verstaan wij diverse klussen, die elke klusser van onze klusjesdienst voor u kan uitvoeren. Zo helpen wij u bij het ontstoppen van de riolering, het aanleggen van leidingen of de installatie van sanitair. Een klusjesman heeft bovendien ervaring met het verhelpen van lekkages bij zowel wasmachines als de douche of een waterleiding. Wilt u meer weten over de klussen die wij op het gebied van loodgieterwerk uitvoeren? Vul dan het contactformulier in, en wij zenden u de gewenste informatie toe.

Elektriciens

Elektriciteit

Een klus waarbij elektriciteit gemoeid is, dient nauwkeurig en veilig te worden afgehandeld. Bent u aan het renoveren en moet een compleet elektriciteitsnetwerk worden aangelegd? Dan raden wij aan de hulp van een erkend klusbedrijf of renovatiebedrijf in te roepen. Een klusjesman kan snel en vakkundig de elektrische bedrading vervangen, stopcontacten plaatsen of een volledige groepenkast installeren. Via onze klusservice vergelijkt u gemakkelijk en snel de aanbiedingen van menig klusbedrijf!

Klusjesdiensten Brugge

Behangen

Behangen is een klus die veel tijd en moeite kost. Veel van onze klanten uit Brugge schakelen bij een verbouwing dan ook graag de hulp van een klussenbedrijf in om deze klus af te handelen. Alle professionals die zich bij onze klusjesdienst hebben aangesloten, kunnen binnen een dag een volledige slaapkamer (standaard afmetingen) van behang voorzien. De prijzen voor de diensten van onze klusservice hangen af van het gebruikte materiaal en de klustijd. U profiteert via ons netwerk altijd van aantrekkelijke prijzen en heldere voorwaarden.

Keuken renovaties

Keukens

Het renoveren van keukens is één van de klussen waarvoor onze inzet vaak nodig is. Bij de verbouwing van een keuken horen diverse taken, die u het beste kan overlaten aan een erkend klusjesman. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het renoveren van de keukenkastjes, of het leggen van een nieuwe tegelvloer. Bij menig klusbedrijf uit Brugge zitten verschillende specialisten aangesloten die er samen voor zorgen dat uw keuken binnen korte tijd weer in optimale staat verkeert.

Klusbedrijven Brugge

Badkamers

Naast het renoveren van keukens, is ook de verbouwing van badkamers een klus waarbij regelmatig hulp nodig is. Overweegt u een verbouwing van de badkamer? Vraag dan eerst een klusser om hulp bij het maken van een ontwerp dat binnen uw budget past. Via onze klusservice komt u gemakkelijk in contact met een professional van een renovatiebedrijf die voor u dit ontwerp kan maken. Is het ontwerp klaar, dan helpt een klusjesman u tevens met alle plezier bij de praktische uitvoering.

Dakwerken

Dakwerk

Een ander vakgebied waarin menig klusser van een klussenbedrijf uit ons netwerk in is gespecialiseerd, is het dakwerk. Onder dakwerk verstaan wij diverse klussen zoals het herstellen van de dakbedekking, het bouwen van een volledige dakconstructie en het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen. Wanneer u een klus hebt op het gebied van de dakwerken en geen behoefte heeft om zelf het dak op te gaan, stel u dan in verbinding met een klusjesman uit Brugge via onze klusjesdienst!

Renovatiebedrijven Brugge

Vloeren

Bent u uw gehele woning in Brugge aan het renoveren, dan zult u ook aandacht moeten besteden aan de vloeren. Er bestaan tegenwoordig diverse soorten vloerbekleding, die alle hun eigen voor- en nadelen hebben. Een professional van een klusbedrijf die zich aangesloten heeft bij Mijn Klusser kan u adviseren over de diverse opties, en samen met u een keuze maken. Wilt u meer weten over de diensten van onze klusservice en de bijbehorende prijzen? Vul dan het contactformulier in.

Ervaren klusjesman uit Brugge gezocht?

Vind goedkope vakmannen uit de buurt, vergelijk de prijzen en bespaar!

Gratis offertes aanvragen
pleisterwerk Brugge

Pleisterwerken

Een andere specialisatie is het pleisterwerk. Het aanbrengen van sierpleister of het spuiten van latex, het vormen allen klussen die binnen deze categorie vallen. De pleisterwerken vragen een grote precisie en kennis van zaken. Wij adviseren onze klanten uit Brugge daarom altijd om dit over te laten aan de medewerkers van een erkend klusbedrijf. Zo weet u zeker dat het pleisterwerk ook op de lange termijn nog naar wens blijft zitten, en dat u optimaal profiteert van de investering. Wij helpen u graag.

tegelwerk Brugge

Tegelwerken

Binnen de klusbranche bestaan er vele specialisaties. Daarom werkt menig klusbedrijf met verschillende klussers die elk hun eigen specialisatie hebben. Een voorbeeld hiervan is het zetten van tegels. In en om huis kunt u op vele plaatsen tegels laten leggen voor een onderhoudsvrij en hygiënisch oppervlak. Met name in de badkamer en keuken vormen tegels een uitstekende keuze. Het zetten van wand- of vloertegels is geen ingewikkelde taak. Wilt u dit zelf afhandelen? Vraag dan om tips en advies.

afbraakwerk Brugge

Afbraakwerken

De afbraakwerken worden vaak niet gezien als een dienst van een klussenbedrijf. Toch kunt u bij onze klusservice wel de aanvraag doen voor afbraakwerken. Dit komt doordat een deel van de afbraakwerken valt binnen de werkzaamheden van een renovatiebedrijf, mits er daarna weer gebouwd moet worden op de plek van afbraak. Wilt u weten of onze professionals uw afbraakwerken kunnen afhandelen? Aarzel dan niet om ons webformulier in te vullen. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden, en de daarbij horende prijzen.

traprenovaties Brugge

Traprenovatie

Een traprenovatie is één van de dingen die noodzakelijk zijn voor de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten. Zeker voor houten trappen geldt dat de treden na verloop van tijd zullen beschadigen en afslijten. Dit geeft een hoger risico op uitglijden en vallen. Een renovatiebedrijf uit Brugge kan u helpen met het plaatsen van speciale opzettreden of een volledige traprenovatie. Voor welke variant u kiest is afhankelijk van uw budget en uw wensen voor stijl en design. Wij helpen u graag met het maken van een ontwerp.

klinkerwerk

Klinkerwerken

Wij willen u graag meer informatie geven over de klussen waarvoor u een klusjesman van onze klusjesdienst kunt inschakelen. Eén van de categorieën waar de experts uit ons netwerk een ruime ervaring mee hebben zijn klinkerwerken. Bij de klinkerwerken gaat het om werkzaamheden die horen bij het aanleggen van oprijlanen en parkings. Bij de klinkerwerken horen tevens de grondwerken. Wilt u weten welke tarieven er horen bij de klinkerwerken? Kijk dan naar het soort klinkers dat u kiest. Deze bepalen de grootste prijsverschillen.

chapewerk

Chapewerken

Een volgende categorie werkzaamheden is de chapewerken. In de meeste gevallen is het verstandig om voor de chapewerken een renovatiebedrijf in te schakelen. De professionals op het gebied van de chapewerken zullen de bestaande vloer vakkundig verwijderen, en vervolgens het chape mengsel (zand, cement en water) op de ondervloer aanbrengen. Eventueel is het een optie om de professionals van een renovatiebedrijf uit de regio eveneens in te zetten voor het plaatsen van een nieuwe bovenvloer. Dit zal wel hogere prijzen met zich meebrengen.

betonwerk

Betonwerken

Bij een verbouwing van uw huis komen veel verschillende werkzaamheden kijken. Eén van de werkzaamheden die u het beste uitbesteedt aan een klusjesdienst, is het betonwerk. Het betonwerk vormt een belangrijke fundering voor uw woning. Klusbedrijven voeren ook kleinere betonwerken binnenshuis uit. Denk hierbij aan het storten van een betonvloer in de woonkamer of garage. Een ander voorbeeld, is het storten van een betonblad in de keuken. U wilt natuurlijk dat het betonblad of uw betonvloer er strak en netjes uitziet. Schakel daarom een renovatiebedrijf in voor al uw betonwerken.

Heeft u een verbouwing in het verschiet?

Schakel een klusbedrijf in: vergelijk offertes en bespaar tot 40% op de kosten.

Gratis offertes aanvragen
tuin aanleg

Tuinaanleg

Bent u toe aan een nieuwe tuin maar weet u niet waar u op moet letten? Veel klusjesmannen uit Brugge zijn ervaren in tuinaanleg. Dit houdt in dat zij u van A tot Z helpen met de aanleg van uw tuin. Allereerst stellen zij een ontwerp op. Hierin nemen zij verschillende aspecten mee, zoals de bestrating en beplanting. Als het ontwerp door u is goedgekeurd dan verzorgen de klussers alle werkzaamheden. Ze verwijderen uw oude bestrating en beplanting en zorgen ervoor dat uw tuin tip-top in orde is.

tuin onderhoud

Tuinonderhoud

Er bestaan vele klussen in huis waarvoor het mogelijk is een medewerker van een klusjesdienst in te schakelen. Er zijn echter ook werkzaamheden buitenshuis waarvoor de hulp van een vakman mogelijk is. Een voorbeeld hiervan is het tuinonderhoud. Bij het tuinonderhoud hoort niet alleen het schoffelen van de bloemperken, maar ook de verbouwing van de serre of het bouwen van een prieel. Door het tuinonderhoud over te laten aan een specialist, geniet u binnen korte tijd weer van een heerlijk buitengevoel.

montage service

Montageservice

Bent u bezig met de verbouwing van uw keuken of badkamer? Of is uw verhuis net achter de rug? Dan is het waarschijnlijk dat er nog wat meubilair of een aantal apparaten gemonteerd moet worden. Het monteren van meubels is niet per se ingewikkeld, maar neemt vaak wel veel tijd in beslag. Daarom is het een optie om via onze klusjesdienst een montage-expert in te zetten. De specialisten uit ons netwerk voeren namelijk ook graag de nodige montages voor u uit.

riolering Brugge

Riolering

Heeft u een probleem met de riolering? Dit merkt u wanneer dezelfde verstopping regelmatig terugkeert of als meerdere afvoeren in huis op hetzelfde moment verstopt raken. Er is dan een grote kans dat uw riolering verouderd is. Een klusbedrijf beschikt over de juiste gereedschappen en materialen om de oorzaak van uw problemen te achterhalen. Omdat de riolering is weggewerkt in vloeren en muren is dit voor iemand zonder ervaring al erg ingewikkeld. Ligt het probleem bij de buitenriolering? Dan bent u niet verantwoordelijk voor de reparatie.

grondwerk

Grondwerken

Tot slot willen wij u graag nog enige informatie geven over de grondwerken. De grondwerken vormen een voorloper voor de klinkerwerken, maar passen ook bij het tuinonderhoud. Voorbeelden van grondwerken zijn het nivelleren van tuinen, het verzetten van grond of het afgraven van oprijlanen. Voor deze werken is het gebruik van professionele apparatuur gewenst. Daarom is het handig om een expert op het gebied van de grondwerken dit werk te laten afhandelen. Als u de grondwerken uitbesteedt kunt u zelf de bestratingwerken uitvoeren.

metselwerk

Metselwerken

Bij metselwerken denkt men vaak aan het metselen van gevels. Daarnaast voeren de klussers uit Brugge ook andere metselwerken uit. Een klusjesman zal uw beschadigde metselwerk namelijk ook herstellen. Is uw voegwerk aan vervanging toe? Ook deze klus neemt de vakman op zich. Hierbij heeft u zelfs de keuze uit verschillende soorten voegwerken, waarmee u uw metselwerk een nieuwe uitstraling geeft. Wilt u graag een extra muur metselen? Of laat u een garage bouwen en wilt u deze laten metselen? Een klusser uit Brugge staat voor u klaar.

Ook voor kleine klusjes

De meeste mensen schakelen professionele vakmannen in bij een grote verbouwing. Maar wist u dat u ook de kleinere klusjes door een klusbedrijf kunt laten uitvoeren? Onder kleinere klussen verstaan we het plaatsen van stopcontacten, het behangen van slaapkamers of zelfs het monteren van uw nieuwe ikea meubilair! Kleine klusjes in huis blijven vaak liggen. Door deze uit te besteden pakt u uw kleine ergernissen aan. Dit zal uw woongenot zeker doen verhogen!

klusjes Brugge

Kosten van een klusjesman

Bent u op zoek naar een goedkope klusservice bij u uit de buurt? Via ons netwerk komt u in contact met meerdere bedrijven uit de regio. Door de prijzen van verschillende klussers met elkaar te vergelijken bespaart u al snel tot wel 40% op de totaalprijs! Het gemiddelde tarief voor een klusbedrijf ligt tussen de €20,- tot €25,-. Kiest u voor een klusservice met veel ervaring? Houd er dan rekening mee dat de prijzen iets hoger liggen: gemiddeld tussen de €25,- en €35,- per uur. Als u een beperkt budget hebt dan is de hulp van een niet-gecertificeerd vakman ook een optie. Deze hanteert een gemiddeld uurtarief van €15,- tot €20,-. Vraag gratis offertes aan via de offertepagina!

Tabel: wat kost een klusjesman per uur?

Kostenpost Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde tarief €20,- tot €25,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. De exacte prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de ervaring van de klusjesman en de soort werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvende offertes aan van klusjesmannen uit (de omgeving van) Brugge.

Welk klusbedrijf past bij uw opdracht?

Welk klus- of renovatiebedrijf het beste past bij uw opdracht, is afhankelijk van meerder factoren. Zo hebben enkele bedrijven meer ervaring met het uitvoeren van een verbouwing, terwijl anderen eerder ruimtes renoveren. Daarnaast heeft elk klussenbedrijf, en elke klusjesman zijn eigen specialiteit. Om de keuze tussen verschillende klusbedrijven te vergemakkelijk, maken wij op basis van uw wensen een eerste keuze. Dit betekent dat u bij het invullen van het contactformulier maximaal 5 offertes krijgt toegestuurd, die u dan zelf kunt vergelijken.

Tips voor het vergelijken van bedrijven

U vergelijkt de geselecteerde bedrijven van onze klusservice natuurlijk eerst op basis van prijs. Het is echter belangrijk om hierbij te kijken naar de kosten die bij deze prijs zijn inbegrepen. Bij menig klussenbedrijf uit Brugge betaalt u bijvoorbeeld extra voor de levering van materialen, of heeft men de btw nog niet verrekend. Daarnaast adviseren de specialisten van onze klusjesdienst tevens om te kijken naar bepalingen en voorwaarden van het klusbedrijf, zoals regels over moeilijk te bereiken plekken bij het schilderen.

  • Controleer of er een duidelijk overzicht is van de materialen voor de verbouwing.
  • Geeft het renovatiebedrijf een duidelijke tijdsplanning van de verbouwing?
  • Wat zijn de voorwaarden van het renovatiebedrijf? Heeft u bijvoorbeeld een garantie op het afgeleverde werk?
Klusjesman offerte aanvragen

Klusjesman nodig? Vrijblijvende offertes!

Staat u een volledige verbouwing te wachten? Of heeft u allerlei kleine klusjes in huis die u graag wilt laten uitvoeren door een ervaren klusjesdienst? Bent u benieuwd naar de tarieven voor het inschakelen van een klusjesman voor uw loodgieterwerk? Vul dan snel het offerteformulier in en laat ons u helpen met het zoeken van een klusjesman. Hiermee doet u gemakkelijk een offerteaanvraag bij meerdere bedrijven uit uw regio. Vergelijk de kosten en bespaar zo tot wel 40%! Deze service is gratis en geheel vrijblijvend. Dit houdt in dat u nergens aan vast zit. Voor welke klusjesman u ook kiest: u bent verzekerd van hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Ons netwerk bestaat tevens uit gyproc plaatsers en ervaren schrijnwerkers.