Schrijnwerker in Genk gezocht?

Kom direct in contact met schrijnwerkers voor uw klus. Gemakkelijk & snel!

Schrijnwerker Genk

Hebt u een schrijnwerker uit de omgeving van Genk nodig voor het maken van deuren, kasten of juist voor de afwerking van de zolder? Een schrijnwerker is een specialist op het gebied van houtbewerking. Laat bijvoorbeeld mooie vestiairekasten maken, elegante houten ramen of juist een handige afsluiting met tuinpoort.

Met een schrijnwerkspecialist bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Start nu de offerteaanvraag!

Een vakman maakt onderscheid tussen binnen- en buitenschrijnwerk. Hierover leest u alles op deze pagina. Niet alleen geven we informatie over de verschillende soorten schrijnwerken, maar ook over de gemiddelde richtprijzen. Bespaar ook op de kosten voor de schrijnwerken door gratis en vrijblijvende offertes te vergelijken!

schrijnwerker Genk

Schrijnwerker gezocht? Voordelen van een schrijnwerker!

Denkt u erover na om een timmerman uit Genk in te schakelen? Een goed idee. Een schrijnwerker biedt namelijk tal van voordelen. Dit zijn de meest belangrijke voordelen:

 • Een schrijnwerker heeft veel vakkennis en ervaring.
 • De vakman uit Genk voert maatwerk uit, hierdoor is er veel mogelijk.
 • Het schrijnwerk wordt vakkundig en snel gerealiseerd.
 • U krijgt deskundig advies en de schrijnwerker beschikt over alle gereedschappen.

Houtbewerking Genk

Hout is een materiaal dat eenvoudig te bewerken is. Daarom is het ook zo geschikt om een parketvloer, meubels, deuren en nog veel meer te laten maken. Houtbewerking vergt echter wel vakkennis en ervaring. Schakel daarom een schrijnwerker uit de omgeving van Genk in voor het mooiste resultaat. Een schrijnwerker maakt onderscheid tussen binnen- en buitenschrijnwerk.

Een schrijnwerker is u graag van dienst met één van de volgende schrijnwerken:

 • Maken van kasten, inbouwkasten en tafels voor uw woning.
 • Plaatsen van houten vloeren.
 • Monteren van valse plafonds en wandpanelen.
 • Realiseren en plaatsen van nieuwe deuren, ramen en luiken.

Een schrijnwerker voor al uw maatwerk

Omdat hout gemakkelijk te bewerken is, is het ook ideaal voor op maat gemaakte schrijnwerken. Bent u op zoek naar een kast die precies past onder de trap. Of heeft u ergens een mooie tafel gezien en wilt u deze laten namaken? Een schrijnwerker overlegt met u en maakt vaak eerst een tekening. Vervolgens maakt hij de kast, tafel of andere schrijnwerken op maat voor u.

Maatwerk is vaak iets duurder dan standaardformaten, maar dan heeft u wel een kast die helemaal naar uw wensen en eisen is gemaakt. De vakman luistert goed naar uw ideeën voor het schrijnwerk.

Uurloon schrijnwerker

Het uurtarief van een schrijnwerker uit de omgeving van Genk is afhankelijk van een aantal factoren. Het lage uurtarief voor buiten- en binnenschrijnwerk ligt tussen de €25,- tot €40,-. Een schrijnwerker met een hoger tarief rekent meestal een tarief tussen de €40,- tot €50,- en het hoge tarief voor schrijnwerk ligt tussen de €50,- tot €60,- per uur.

Is een goede schrijnwerker altijd duur?

Nee, dat hoeft zeker niet. Een schrijnwerker met een laag tarief hoeft niet te betekenen dat hij minder kwaliteit levert. Het tarief wordt namelijk ook beïnvloed door het type schrijnwerk dat u laat uitvoeren. Sommige schrijnwerkers rekenen een vast bedrag voor schrijnwerk. Voordeel is dat u van tevoren precies weet hoeveel de schrijnwerken gaat kosten.

Wat kost een schrijnwerker?

Uurloon schrijnwerker Gemiddeld uurloon *
Laag tarief €25,- tot €40,-
Gemiddeld tarief €40,- tot €50,-
Hoog tarief (afhankelijk van inbegrepen zaken) €50,- tot €60,-

* dit zijn gemiddelde kosten, exclusief btw. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan direct gratis offertes aan.

Besparen op de kosten van een ervaren schrijnwerker uit Genk?

Vraag direct gratis offertes met scherpe prijzen aan!

Tips voor het vergelijken van schrijnwerkers Genk

Wist u dat u aanzienlijk kunt besparen door meerdere prijsoffertes te vergelijken? Hiervoor is het niet nodig om allerlei bedrijven te contacteren. Alleen door het offerteformulier in te vullen ontvangt u automatisch een aantal scherp geprijsde offertes.

Waar moet ik op letten?

Bij het vergelijken is het verstandig om te controleren uit welke kostenposten de totaalprijs bestaat. Rekent de schrijnwerker uit de omgeving van Genk een vaste totaalprijs voor het schrijnwerk of juist een tarief per uur. Bekijk daarnaast ook de voorwaarden. Krijgt u bijvoorbeeld garantie op het geleverde werk? En moet u de materialen aanleveren voor het schrijnwerk of zorgt de vakman hiervoor?

binnenschrijnwerk Genk

Binnenschrijnwerk

Een vakman maakt onderscheid tussen buiten- en binnenschrijnwerk. Binnenschrijnwerk is al het schrijnwerk dat binnen u huis plaatsvindt. Denk hierbij aan het aftimmeren van de dakkapel of uw gehele woning, het maken van kasten, gordijnkasten en het plaatsen van plinten. Ook het plaatsen van een parketvloer behoort tot de schrijnwerken.

Met binnenschrijnwerk ziet u woning er netjes uit. U kunt het schrijnwerk helemaal laten afstemmen op uw interieur. Bespreek van tevoren uw plannen en ideeën met de schrijnwerker! Het schrijnwerk wordt op maat voor u gemaakt, zodat het altijd perfect past. Hieronder leest u meer over binnenschrijnwerk.

Houten binnendeuren Genk

Binnendeuren worden vaak gemaakt van hout, maar ook aluminium, glas en kunststof is mogelijk. Laat bijvoorbeeld een glazen deur met aluminium omlijsting plaatsen. Of ga voor de natuurlijke en warme uitstraling van hout. Het is ook mogelijk om een glazen middenpaneel in de binnendeur te plaatsen.

Dit geeft u niet alleen een elegant resultaat, maar ook licht en ruimte in uw woning. De specialist zorgt ervoor dat uw deur perfect past in het deurkozijn. Houten deuren moeten bijvoorbeeld vaak bijgeschaafd worden. Heeft u een oude deur en wilt u deze in ere herstellen? Schakel dan een vakman uit Genk in voor het restaureren.

Een binnendeur laten maken door een schrijnwerker kost, afhankelijk van het maatwerk, tussen de €400,- tot €2.500,-.

Binnendeur plaatsen: hoe gaat de vakman te werk?

Bekijk in deze video hoe een vakman vakkundig een binnendeur plaatst.

Houten trappen

De meeste trappen in Genk zijn van hout gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wenteltrap of juist een stijlvolle rechte trap. U hebt niet alleen de keuze uit verschillende stijlen, maar ook uit open of dichte traptreden. Open traptreden ogen vaak ruimtelijker, maar dichte traptreden zijn warmte- en energiebesparend.

Een schrijnwerker uit Genk maakt niet alleen vakkundig houten traptreden en leuningen naar de eerste verdieping, maar ook zoldertrappen of juist een keldertrap. Ook reparaties of een renovatie aan uw huidige trappen zijn geen enkel probleem. Met een renovatie zien uw traptreden er snel weer als nieuw uit.

Schrijnwerker voor uw interieur

Wilt u de deuren in uw woning in Genk graag aanpassen aan uw klassieke interieur, maar kunt u nergens vinden wat u zoekt? Een schrijnwerker gaat graag voor u aan de slag. Naast deuren is hij ook beschikbaar voor maatkasten, een eettafel met bijpassende bank of tv-meubel. Ideaal als u wilt dat alles bij elkaar past. U kunt een schrijnwerker echter ook inschakelen voor schrijnwerken zoals het verlagen van plafonds of het vervangen van keukens.

kasten op maat

Kasten op maat

Onder de binnenschrijnwerken valt ook het maken van maatkasten. Schakel een specialist in met veel ervaring op het gebied van het maken van een ontwerp en het maken van de maatkasten. Een kast op maat wordt vaak geplaatst in de keukenruimte, badkamer en onder de trap.

Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor plekken waar u geen vestiairekasten of dressing met standaardafmetingen kunt gebruiken. Een ander voordeel van maatkasten is dat u ze geheel naar uw eigen smaak en wensen kan laten ontwerpen. Een extra plank nodig? Sierelementen op de lijst? Of een aantal lades in de kast laten plaatsen? Dat is geen probleem.

Ingemaakte kasten kosten gemiddeld €175,- tot €350,- per lopende meter. Exact weten wat de kosten voor uw op maat gemaakte kast worden? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Een nieuwe keuken op maat

Wilt u eindelijk uw droomkeuken laten plaatsen? Kies dan voor een keukenblok op maat! Met een op maat gemaakt keukenblok geniet u van een keuken die helemaal is aangepast naar uw wensen en eisen. Het is belangrijk om te letten op een praktische indeling. Met maatwerk hebt u eindeloos veel keuzes. Wat denkt u bijvoorbeeld van het plaatsen van een keukenblad van natuursteen, een handige ruime apothekerskast of een mooi kookeiland.

De schrijnwerker uit Genk neemt eerst de mogelijkheden met u door en maakt vaak een tekening. Het ontwerp geeft u al een beter idee van uw toekomstige keukenruimte.

Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond wordt vaak toegepast voor isolatie, om een lelijk plafondoppervlak weg te werken of om verlichting te plaatsen. Voor een vals plafond maakt de specialist vaak gebruik van gyprocplaten in een metalen of een houten frame.

Besparen op de energiekosten?

Met verlaagde plafondplaten te plaatsen met isolatiemateriaal, bespaar u aanzienlijk op de energiekosten. Warmte stijgt namelijk op en door te isoleren voorkomt u warmteverlies. Hierdoor verwarmt u uw woning efficiënter. Daarnaast heeft u ook minder last van geluid, want het werkt ook geluidsisolerend.

Een verlaagd plafond heeft u gemiddeld vanaf €55,- tot €70,- per m². Gelijk weten wat het plaatsen van een verlaagd plafond u kost? Start dan nu met vergelijken van prijzen.

zolder afwerken

Zolder afwerken

Wilt u de zolder optimaal gaan gebruiken als extra kamer, slaapkamer of als kantoor? Schakel dan een schrijnwerker uit Genk in voor de afwerking van de zolder. De schrijnwerker timmert alles netjes af en brengt als het nodig is isolatiemateriaal aan. Uiteraard kunt u meteen maatkasten laten timmeren voor uw afgewerkte zolder.

Extra kamer realiseren?

Ook dat is geen enkel probleem! De specialist plaatst hiervoor een nieuwe scheidingswand en werkt alles netjes af. In een scheidingswand is het ook mogelijk om een deur te plaatsen. Met scheidingswanden maakt u snel een nieuwe kamer.

Winkelinrichting

Als men een winkel in Genk instapt, dan is de inrichting het eerste wat ze zien. U wilt dan ook dat de inrichting er mooi en modern uitziet. Het inrichten van een winkel vraagt om precisie- en werk op maat. Geen enkele ruimte is hetzelfde en u wilt elk stukje ruimte optimaal benutten. Het is dan ook verstandig om hiervoor een schrijnwerker uit Genk in te schakelen. Hij zorgt ervoor dat de inrichting bij u elkaar maar ook bij uw eigen wensen past.

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor binnenschrijnwerk?

Zoek dan niet verder! Vraag direct gratis offertes met scherpe prijs aan.

Wat kost binnenschrijnwerk?

U bent vast ook benieuwd naar de kosten voor binnenschrijnwerk. In de prijstabel hieronder ziet u al een aantal gemiddelde richtprijzen. Zo kost het maken van een nieuwe kast ongeveer €175,- tot €350,- per lopende meter. De totaalprijs is afhankelijk van de grootte, de moeilijkheid en het type hout. Een specialist inschakelen voor het maken van een binnendeur kost ongeveer €400,- tot €2.500,- per deur.

Waar zijn de totaalprijzen van afhankelijk?

De kosten voor schrijnwerk worden beïnvloed door een aantal factoren. Denk hierbij aan het uurtarief van een schrijnwerk, het project en het type hout.

Voor een aantal projecten voor schrijnwerk, denk aan winkelinrichting en de afwerking van een zolder, zijn de richtprijzen op aanvraag. Hierbij gaat het namelijk altijd om volledig maatwerk.

Gemiddelde prijs van binnenschrijnwerk

Binnenschrijnwerk Gemiddelde prijs * Omschrijving
Ingemaakte kasten €175,- tot €350,- per lopende meter Kwalitatief maatwerk
Binnendeuren €400,- tot €2.500,- per deur Afhankelijk van hoeveelheid maatwerk en type deur
Scheidingsmuur €55,- tot €70,- per m² Afhankelijk van soort binnenmuur (metalen stud tot muur van betonblokken)
Verlaagd plafond (gyproc) €55,- tot €70,- per m² Afhankelijk van soort verlaagd plafond
Winkelinrichting, houtskeletbouw, zolder afwerken Prijzen op aanvraag Betreft volledig maatwerk

* dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing. De exacte kosten weten? Vraag dan direct offertes aan.

buitenschrijnwerk Genk

Buitenschrijnwerk

Naast binnenschrijnwerk voert een specialist ook buitenschrijnwerk uit. Hierbij gaat het voornamelijk om het maken van ramen en deuren en het onderhoud daarvan. Wist u dat u de raamprofielen en deuren minstens één keer per vijf jaar moet laten schilderen? Met goed onderhoud voorkomt u problemen zoals binnendringend vocht en houtrot.

Naast het maken van buitendeuren en ramen, maakt een schrijnwerker ook vakkundig een houten carport of klein gebouw, een poort met schutting of plaatst hij gevelbekleding. Hieronder leest u alles over buitenschrijnwerk.

Buitendeuren

Een buitendeur is niet hetzelfde als een binnendeur. Een buitendeur moet namelijk uw woning beveiligen, maar ook goed isoleren. U wilt natuurlijk niet dat er inbrekers gemakkelijk binnen kunnen komen in uw woning in Genk. Met maatwerk krijgt u en veilige buitendeur, die past bij uw woning.

Wilt u uw huidige deuren behouden? Laat ze dan renoveren door een schrijnwerkspecialist. Met een renovatie zien ze er snel weer als nieuw uit. De vakman plaatst nieuwe sloten, schuurt en verft het deuroppervlak en plaatst eventueel een nieuw glaspaneel.

Een buitendeur met standaard afmetingen, gemaakt door een schrijnwerker, heeft u gemiddeld voor een bedrag tussen de €1.200,- tot €1.500,-. Voor een exacte prijs vraagt u snel en gemakkelijk gratis offertes aan.

Vliegendeuren

In de warmere zomermaanden staan de deuren vaak open. Hierdoor komen er ook veel vliegen en andere insecten naar binnen. Kies er dan voor om vliegendeuren te plaatsen. Een vliegendeur bestaat uit fijn gaas. Hierdoor kunt u uw deur openzetten, zonder dat insecten naar binnen vliegen.

ramen Genk

Ramen Genk

Op zoek naar ramen met een warme en authentieke uitstraling? Kies dan voor ramen van hout! Een ander voordeel van hout is dat het materiaal zeer goed isoleert. U hebt de keuze uit hardhout en zachthout. Zachthout is goedkoper, maar gaat minder lang mee dan hardhout omdat het minder goed bestand is tegen de weersomstandigheden.

Welk onderhoud is nodig?

De specialist uit Genk maakt de ramen voor u en zorgt uiteraard ook voor het onderhoud. Raamprofielen moet u namelijk om de 5 jaar schuren en schilderen.

Houten ramen heeft u voor een bedrag tussen de €300,- tot €500,- per m². Dit is inclusief de btw, isolatieglas en plaatsing.

Vliegenramen

U kent het vast wel. Het is zomer, alle ramen staan open en binnen heeft u last van die vervelende insecten. Door vliegenramen te plaatsen is dit probleem verleden tijd. De vliegenramen voorkomen dat insecten naar binnen komen als u uw raam openzet.

houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding

Een schrijnwerker kan voor u houten gevelbekleding realiseren. Bekleding van hout heeft een prachtige, warme uitstraling. U hebt de keuze uit vele verschillende soorten houtsoorten voor bekleding. Een bekende soort is vurenhout. De onbehandelde versie wordt nog gebeitst of geverfd en de geïmpregneerde versie hoeft niet behandeld te worden en is duurzamer. Houdt u van een zalmroze kleur? Dan is Lariks Douglas iets voor u. Een duurzame, populaire en onderhoudsvrije soort is Western Cedar Red. Deze soort is wel vrij prijzig.

Reken voor het laten plaatsen van houten gevelbekleding op een bedrag van €65,- per m². Dit is inclusief plaatsing, maar exclusief eventuele gevelisolatie.

Houtskeletbouw: een vorm van maatwerk

Houtskeletbouw wordt steeds populairder omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Het is allereerst milieuvriendelijk, het isoleert goed en er is geen zware fundering nodig waardoor skeletbouw erg geschikt is als tweede verdieping. Daarnaast is skeletbouw een energiezuinige bouwmethode en het garandeert een luchtdichte ruimte. Een complete woning of alleen een aanbouw, een schrijnwerker uit Genk voldoet graag aan al uw wensen. Het is mogelijk om de skeletbouw ruw op te leveren, maar een schrijnwerker kan ook alles voor u afwerken.

houten bijgebouw

Houten bijgebouw

Wilt u een bijgebouw bij uw woning in Genk realiseren? Van een luxe poolhouse, een schutting of een tuinhuis tot aan een carport of een eiken overdekking van uw terras. Een schrijnwerker gaat graag voor u aan de slag. Als u dit schrijnwerk laat uitvoeren door een schrijnwerker dan geniet u van kwaliteit.

Ook is het mogelijk om het gebouw helemaal aan de stijl van uw huis in Genk aan te passen zodat alles één geheel wordt.

De prijs van een houten bijgebouw is erg afhankelijk van de gewenste houtsoort, dikte van het hout, isolatie en de gekozen afwerking. Prijzen lopen daardoor uit één van €1.500,- tot €30.000,-. Zet u wensen op een rij en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, om zicht te krijgen op de kosten voor uw houten bijgebouw.

Houten carport

Wanneer er geen ruimte is voor een garage bij huis, dan kan er ook worden gekozen voor het bouwen van een carport. Het bestaat uit een eenvoudige bouwconstructie van balken, die wordt afgedekt met een golfplaten of eveneens een dak. Een houten carport zorgt ervoor dat uw auto in de wintermaanden niet wordt beïnvloed door weer en wind. Daarnaast kan het in de zomer dienen als schaduwrijke plek. Een schrijnwerkbedrijf uit Genk helpt u graag bij het bouwen van de carport.

Tuinpoort

Wilt u uw woning en tuin afschermen tegen ongenode gasten? Het is wellicht een goed idee om een omheining met tuinpoort om uw tuin te laten plaatsen. Een schrijnwerker uit Genk maakt de poort helemaal zoals u zelf wilt. Wilt u een strakke, helemaal gesloten poort? Of juist een poort met rondingen en openingen aan de bovenkant? Het is eventueel mogelijk om de poort te automatiseren, zodat deze automatisch open gaat als u aan komt rijden.

veranda Genk

Veranda Genk

Een veranda kan worden gebruikt voor diverse zaken. In de zomermaanden is het natuurlijk een heerlijke plek om te zitten en om van de buitenlucht te genieten. Maar in de wintermaanden is het een goede plek om uw tuinmeubilair op te slaan of het stookhout.

Overweegt u om een te laten plaatsen, maar hebt u geen idee van de mogelijkheden? Een schrijnwerker die zich bij ons heeft aangesloten kan u desgewenst enkele voorbeelden laten zien, een prijsindicatie voor u maken of bij u langskomen voor een adviesgesprek.

Een op maat gemaakte veranda van de hoogste kwaliteit laten bouwen door een schrijnwerker, kost zo’n €20.000,-. Standaard veranda’s zijn een stuk goedkoper.

Besparen op de kosten van buitenschrijnwerk?

Vraag direct gratis offertes met scherpe prijzen aan!

Wat kost buitenschrijnwerk?

De kosten voor buitenschrijnwerk zijn afhankelijk van een aantal zaken. Zo is de totaalprijs afhankelijk van het schrijnwerk dat u laat uitvoeren, het benodigde materiaal en de arbeidskosten voor de schrijnwerker uit de regio Genk. Zo kost nieuwe bekleding op de gevel ongeveer €55,- per vierkante meter. Wilt u ook energie besparen en de gevel laten isoleren? Houd dan rekening met een meerprijs. Het voordeel is dat u deze investering weer terugverdiend door de energiebesparing.

Nieuwe buitendeuren laten maken kost ongeveer €1.200,- tot €1.500,- per deur en ramen kosten gemiddeld €300,- tot €500,- per vierkante meter. U wilt vast weten wat de kosten zijn voor ander buitenschrijnwerk! Bekijk daarom de prijstabel voor meer informatie.

Gemiddelde prijs van buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk Gemiddelde prijs * Omschrijving
Gevelbekleding (hout) €65,- per m² Exclusief isolatie
Buitendeuren €1.200,- tot €1.500,- per deur Standaard afmetingen, reguliere houtsoort
Houten ramen €300,- tot €500,- per m² Inclusief plaatsing, isolatieglas en btw
Houten bijgebouw €1.500,- tot €30.000,- Prijs is afhankelijk van de gewenste houtsoort, dikte van hout, type dak, isolatie, en afwerking
Veranda (op maat) Vanaf €20.000,- Kwalitatieve veranda met voldoende ruimte. Standaard veranda’s zijn een stuk voordeliger
Houten carport (op maat) Vanaf €1.000,- Afhankelijk van houtsoort, daktype, etc.
Tuinpoort (hout) €450,- tot €6.000,- Van een eenvoudige draaipoort tot een luxe schuifpoort

* dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw. Vraag voor exacte prijzen direct en gratis offertes aan.

Totaalprojecten door een schrijnwerkerij

Een schrijnwerker is ook beschikbaar voor totaalprojecten. Een totaalproject kan van alles zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw van een tuinhuis, plaatsen van een keukenblad of aan het renoveren van de gehele keukenruimte. Of het nou gaat om een grote of een kleine schrijnwerken, de allround experts uit Genk zijn u graag van dienst voor de schrijnwerken.
U kunt een schrijnwerker inschakelen voor renovatieprojecten, maar ook voor nieuwbouw zoals de complete inrichting van een winkel. Om wat voor schrijnwerk het ook gaat, u bent bij onze schrijnwerkers altijd verzekerd van vakwerk. De vakmannen zorgen ervoor dat u tevreden bent over uw totaalproject.

Schrijnwerken Genk: een restauratie

Heeft u een oude kast die u wilt laten opknappen? Of wilt u de ramen van uw monumentale pand in Genk restaureren? Schakel dan een vakman in voor de restauratie. Naast het restaureren van uw woning of de ramen of deuren is het ook mogelijk om een vakman in te schakelen voor het opknappen van houtwerk, puien en lambrisering. Het is verstandig om door een schrijnwerkbedrijf de restauraties uit te laten voeren. De specialist heeft namelijk veel vakkennis en ervaring over deze schrijnwerken en zorgt ervoor dat uw oude houtwerk er weer als nieuw uitziet.

Wilt u besparen op de kosten voor schrijnwerkerij?

Vraag dan gratis offertes aan en vergelijk!

Premie voor schrijnwerk mogelijk?

Wilt u schrijnwerken laten uitvoeren? Dan is het mogelijk om een premie te ontvangen voor een aantal schrijnwerken. Voor renovatiewerkzaamheden is het bijvoorbeeld mogelijk om een renovatiepremie te ontvangen. Op de website van de overheid vindt u meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen.

Naast de premie profiteert u ook van het verlaagde btw-tarief op een aantal verbouwingswerken. Denk aan het vernieuwen van elektriciteit en het sanitair of de isolatie van een woning. Lees op de website van de Federale Overheidsdienst Financiën meer over de voorwaarden en het verlaagde tarief.

Welke keurmerken zijn er bij schrijnwerken?

Wanneer u offertes van diverse schrijnwerkers gaat vergelijken voor schrijnwerken, kunt u letten op keurmerken. Denk hierbij aan het FSC-keurmerk voor het hardhout dat voor het schrijnwerk gebruikt wordt. Het Forest Stewardship Council houdt toezicht op de kap van de bossen. Zo weet u zeker dat er verantwoord gekapt hout gebruikt wordt.

Of het PEFC-keurmerk. Ook het PEFC houdt toezicht op bosbeheer en het duurzaam gebruik hiervan. Lees meer over deze keurmerken voor schrijnwerken op fsc.be of pefc.be.

schrijnwerk Genk

Welke schrijnwerker past bij uw opdracht?

Er zijn allround-schrijnwerkers voor schrijnwerken, maar ook schrijnwerkers die zich hebben gespecialiseerd in een vakgebied. Wanneer u allerlei schrijnwerken wilt laten uitvoeren, dan is het verstandig om een allround-schrijnwerker uit de omgeving van Genk in te schakelen. U hebt dan niet verschillende specialisten nodig voor alle schrijnwerken.

Wanneer heb ik wel een specialist nodig?

Wilt u speciale kasten laten maken? Binnenschrijnwerk laten uitvoeren? Of wilt u buitenschrijnwerk laten doen? Dan hebt u mogelijk een gespecialiseerde schrijnwerker nodig voor het schrijnwerk. Houd er wel rekening mee dat een specialist voor schrijnwerken vaak duurder is. Welke schrijnwerker geschikt is voor uw schrijnwerk, is afhankelijk van de grootte van het schrijnwerk en het budget.

Timmerman Genk inschakelen? Handige tips!

Op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Genk voor schrijnwerken? Zoek dan niet verder! Via de offerteservice vindt u eenvoudig en snel de beste timmerman voor uw schrijnwerk. Wij hebben zelfs nog een aantal handige tips voor u wanneer u een schrijnwerkerij nodig heeft. Let bijvoorbeeld bij het vergelijken van de prijsoffertes altijd op de totaalprijs. Welke kosten zijn inbegrepen en wordt er een uurtarief of vast bedrag voor het schrijnwerk gerekend?

Onze tips om een timmerman te vinden:

 • Laat meerdere schrijnwerken uitvoeren, want een schrijnwerkfirma rekent dan vaak een lager uurtarief.
 • Kies voor een schrijnwerkerij uit de omgeving, omdat u dan minder voorrijkosten hoeft te betalen.
 • Bepaal aan de hand van de uit te voeren schrijnwerken of u een allround schrijnwerker of een specialist nodig heeft.
 • Vraag altijd meerdere prijsoffertes voor de schrijnwerken aan en vergelijk de totaalprijzen van een aantal schrijnwerkerij om niet te veel te betalen.

Recente aanvragen uit de omgeving Genk

Realiseren schrijnwerk in Brugge
Buitenschrijnwerk uitvoeren in Kortrijk
Ramen op maat maken in Oostende
Maatwerk deuren plaatsen in Roeselare
Zolder afwerken in Waregem
Houten gevelbekleding plaatsen in Ieper
Nieuwe ramen plaatsen in Menen
Vals plafond realiseren in Wevelgem
Meerdere binnenschrijnwerken in Harelbeke
Houten veranda bouwen in Izegem

schrijnwerken Genk

Schrijnwerker gezocht Genk? Gratis offertes aanvragen

Wilt u binnenschrijnwerk laten uitvoeren zoals het maken van een ingemaakte kast? Of juist buitenschrijnwerk zoals de plaatsing van nieuwe ramen en buitendeuren? Schakel dan een schrijnwerkerij uit de omgeving van Genk in! Met een schrijnwerker bent u verzekerd van de beste kwaliteit schrijnwerken.

Besparen op de kosten voor schrijnwerk?

Vraag dan gratis offertes aan voor de schrijnwerken. Vergelijk de prijsoffertes en kies eenvoudig de beste schrijnwerker. U weet zo zeker dat u niet te veel betaalt! Deze offertedienst is geheel zonder verplichtingen, u zit dus nergens aan vast.

Start nu de offerteaanvraag!

Ook voor klusjesmannen of gyprocwerken bent u bij de specialisten uit ons netwerk aan het juiste adres.