U zoekt een klusjesman in Bilzen?


Klusjesman Bilzen

Heeft u kleine klusjes in uw woning liggen waarvoor u graag een klusjesman wilt inschakelen? Of wilt u in Bilzen juist een grote verbouwing uitvoeren en bent u daarvoor op zoek naar een geschikt klussenbedrijf? De klusjesmannen helpen u graag bij het zetten van uw tegels, het renoveren van uw badkamer of het uitvoeren van kleine klusjes in en rond uw woning.

Bent u benieuwd welke klussen u aan de klusservice uitbesteedt? Of wilt u meer weten over de kostprijzen van een klusbedrijf uit Bilzen? Op deze pagina vindt u de informatie die u zoekt. Bent u op zoek naar een klusjesdienst, vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan via het offerteformulier.

Start nu de offerteaanvraag!


Navigeer op deze pagina naar:

Klusser in Bilzen nodig? Benut de voordelen van onze offerteservice!

Wilt u een klus in uw woning professioneel aanpakken? Een klusbedrijf verzorgt het renoveren van keukens, tuinaanleg of tegels zetten graag voor u. Met een vakkundige klusser van een klusjesdienst uit Bilzen bent u verzekerd van een prachtig resultaat. De voordelen van een professionele klusjesman zijn:

 • Krijg inzicht in de kostprijzen van klusbedrijven uit uw regio.
 • Kies gemakkelijk de klusjesman die het meest aan uw wensen voldoet.
 • Bespaar tot 30% op de totaalprijs!

klusjesman Bilzen

Waarom gebruik maken van klusjesdienst Bilzen?

Iedereen kent het wel: kleine klusjes in huis, die altijd blijven liggen. Wilt u al jaren de woonkamer opnieuw behangen maar ontbreekt het u aan tijd? In dat geval komt een klusjesdienst erg goed van pas. Het klusbedrijf uit Bilzen komt bij u langs en voert grote en kleine klussen voor u uit. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Uw woning ziet er weer tip-top uit, zonder dat het u energie of tijd kost.
 • De klussen zijn in korte tijd uitgevoerd.
 • U profiteert tijdens de verbouwing van de kennis en ervaring van een klusbedrijf.
 • U hebt garantie op het afgeleverde werk.

klusjesdienst Bilzen

Klusjesman prijs per uur

De totaalprijs voor het inschakelen van een klusbedrijf is afhankelijk van een aantal factoren: het soort klus dat u uitbesteedt en de ervaring van de klusjesmannen. Een gemiddeld tarief van een klusjesdienst ligt tussen de €20,- en €25,- per uur.

Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring!

Als u ervoor kiest om een niet-gecertificeerd klusjesbedrijf in te schakelen, dan liggen de kostprijzen iets lager: gemiddeld tussen de €15,- en €20,- per uur. Schakelt u juist een ervaren klusser in, dan ligt het uurtarief iets hoger: ongeveer €25,- tot €35,- per uur. Als u een minder ervaren klusjesman inschakelt hoeft dit natuurlijk niet te betekenen dat de kwaliteit minder is. Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes met scherpe kostprijzen aan!

Wat is het uurtarief van een klusjesman?

Soort klusjesman Uurtarief*
Niet-gecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-
Gemiddeld €20,- tot €28,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan hier gratis vrijblijvende offertes aan.


Stop met zoeken naar een goedkope klusjesman uit Bilzen!

Vraag offertes aan, vergelijk en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!


Werkzaamheden klusjesman Bilzen

U schakelt een klusbedrijf uit Bilzen in voor een breed scala aan werkzaamheden. Klusjesmannen komen bij u langs voor kleine werkzaamheden en voor grote klussen. Wilt u weten wat u kwijt bent met het inhuren van een klusjesdienst? Lees dan verder op deze pagina voor prijsinformatie! Klussers uit Bilzen voeren onder meer de volgende werkzaamheden uit:

dakwerken

Dakwerken

Eigenlijk alle klussen aan het dak vallen onder de term dakwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de dakgoten, het controleren van de dakbedekking op lekkage, of het herstellen van verschoven dakpannen. Wat de klus ook is op het gebied van dakwerk, de professionals van een klussenbedrijf uit Bilzen helpen u er verder mee. Elke klusjesman die zich bij ons klusnetwerk heeft aangesloten heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is elke klusser van een klussenbedrijf uitstekend gediplomeerd voor alle dakwerken.

De kluskosten voor dakwerken?

In de volgende prijstabel vindt u verschillende kostprijzen. Voor een dakrenovatie moet u rekening houden met gemiddeld €30,- tot €110,- en voor dakonderhoud met gemiddeld €80,- tot €140,-.

Prijs voor dakwerken

Soort dakwerk Gemiddelde prijs * Opmerkingen
Dakrenovatie €30,- tot €110,- Per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m²
Dakonderhoud €80,- tot €140,- Abonnementskosten van een jaarcontract

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

schilderwerken

Schilderwerk uitvoeren

Eén van de werkzaamheden die een erkend klusjesman voor u wil uitvoeren is het schilderwerk. Voor een optimale levensduur van het buitenschilderwerk dient u dit minimaal eens in de vijf jaar te schuren en te schilderen. Binnenschilderwerk moet eens in de zeven jaar bijgewerkt worden. De medewerkers van een klusbedrijf maken gebruik van de beste materialen en technieken voor het afhandelen van het schilderwerk. De klus is dan ook gegarandeerd binnen korte tijd maar van hoge kwaliteit afgerond.

Wat bent u kwijt voor schilderwerken? In onderstaande prijstabel vindt u verschillende prijsvoorbeelden. Een binnenschilder kost gemiddeld €30,- tot €35,- per m² en een buitenschilder €35,- tot €40,-.

Gemiddelde prijzen voor schilderwerken

Soort schilder Gemiddelde prijs per m² *
Binnenschilder €30,- tot €35,-
Buitenschilder €35,- tot €40,-
Sauswerk €10,- tot €15,-
Spuitwerk €6,- tot €10,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, verf en overig materiaal. Vraag voor prijsberekeningen gratis offertes aan.

pleisterwerken

Pleisterwerken

Een andere klus die de vakmensen uit Bilzen voor u uitvoeren is het pleisterwerk. Binnen de categorie pleisterwerken vallen vele verschillende klussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het spuiten van latex of het aanbrengen van sierpleister. Door de muren van pleisterwerk te voorzien, zorgt u voor een goede bescherming van het oppervlak en creëert u tevens een unieke uitstraling. Vele pleistersoorten worden in een groot aantal kleuren geleverd.

In onderstaande prijstabel vindt u het gemiddelde prijskaartje van verschillende plakwerken. Voor sierpleister moet u rekenen op gemiddelde kostprijzen tussen €13,- en €24,- en voor spuitpleister €6,- tot €12,-.

Wat kosten pleisterwerken per m²?

Soort pleisterwerk Gemiddelde prijs per m² *
Betonstuc €25,- tot €90,-
Cementeren €19,- tot €81,-
Raapwerk €16,- tot €31,-
Sierpleister €13,- tot €24,-
Sausklaar €10,- tot €24,-
Spuitpleister €6,- tot €12,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

chapewerken

Chapewerken

Een tweede categorie die wij voor u willen uitlichten is de chapewerken. Bij chapewerken moet u denken aan al het werk rondom het aanleggen van een chapevloer. Dit betekent het mengen van het mengsel van zand, cement en water, het naar binnen pompen van dit mengsel, en het eventuele afwerken van de chape. Chapewerken voert men uit op het moment dat de buizen en leidingen in de betonnen ondergrond liggen. Het is verstandig om voor chapewerken op tijd een klusjesdienst te reserveren.

Voor chapewerk hanteren klusbedrijven geen prijs per uur, maar een vast bedrag van gemiddeld €12,- tot €15,- per m². Wilt u direct weten wat de prijs is voor uw chapewerken? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Metselwerken

Wilt u de metselwerken van uw woning graag vernieuwen? Of is het voegwerk verouderd en aan vervanging toe? In Bilzen zijn meerdere klussers actief met ervaring in metselwerk. Ook voor nieuwe metselwerken is de hulp van een klusser van een klusbedrijf uit Bilzen aan te raden. Dit komt van pas als u een bijgebouw wilt realiseren, zoals een schuur of tuinhuis. Het is echter ook mogelijk om een brievenbus zuil van stenen te laten metselen, of een poort naar uw garage.

Voor een bedrag tussen gemiddeld €100,- en €125,- per m² laat u een klusjesdienst metselen. Heeft u zelf de stenen al? Dan betaalt u tussen €55,- en €60,- per m².

Wilt u weten wat de kosten voor uw metselwerken zijn? Aarzel dan niet langer en vraag via het offerteformulier geheel vrijblijvend offertes aan. Binnen enkele dagen ontvangt u dan tot wel 5 prijsopgaven van vakmannen uit uw eigen regio.

betonwerken

Betonwerken

In het geval van betonwerken is het belangrijk om een klusjesdienst in te schakelen. Het is namelijk belangrijk dat het beton goed gestort wordt, zodat het de juiste fundering vormt voor uw woning, vloer of bijgebouw. Een klusser houdt hierbij een oog voor detail, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. In het geval dat uw bestaande beton beschadigd raakt, dan laat u dit met de hulp van een klusbedrijf uit Bilzen laten herstellen.

Voor een gemiddeld bedrag tussen €50,- en €130 per m² laat u een gepolierde betonvloer storten. Liever een cementgebonden gietvloer? Houdt dan rekening met gemiddeld €75,- tot €150,- per m².


Klusjesman gezocht voor dakwerken, schilderwerk of pleisterwerk?

Laat deze klussen uitvoeren door een erkend klusjesman uit Bilzen.


klinkerwerken

Klinkerwerken

De medewerkers van een klussenbedrijf hebben ervaring met vele verschillende klussen. Deze kluswerkzaamheden zijn in diverse categorieën in te delen. Eén van deze categorieën is: de klinkerwerken.

Wat zijn klinkerwerken?

Bij deze bestratingswerken horen alle werkzaamheden die te maken hebben met het leggen van klinkers, of het herstellen van een bestaand terras van klinkers. De totaalprijs voor het leggen van een oprijlaan of parking hangen af van de soort klinkers die u kiest, en de mate van grondwerk die men hiervoor moet afhandelen.

Benieuwd wat u voor klinkerbestrating moet betalen? Kijk in de volgende prijstabel voor een prijsoverzicht. Voor klinkers moet u rekening houden met gemiddelde bedragen tussen €16,- en €65,- per m². Het leggen heeft gemiddeld een prijs per uur tussen €12,- tot €22,- per m².

Wat is de prijs voor klinkerwerken?

Omschrijving Gemiddelde prijs *
Stenen/klinkers €16,- tot €65,- per m²
Grind of split €11,- tot €13,- per m²
Ophoog- en voegzand €55,- tot €75,- per m³
Opsluitbanden €3,- tot €6,- per meter
Voorrijkosten €0,30 tot €0,45 per km
Kosten voor het leggen €12,- tot €22,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Tegelwerken

Op veel plaatsen in en om uw woning vormen tegels een mogelijke vorm van afwerking. In de meeste gevallen zetten wij tegels op de vloeren en muren van de badkamer, maar ook in keukens of op het terras vormen tegels een goede optie. Een klusjesman uit ons netwerk in Bilzen reikt u diverse voorbeelden aan van betegeling in huis, zodat u samen tot een ontwerp komt. Door de tegels tijdens een verbouwing te laten plaatsen, voorkomt u hoge kostprijzen.

Voor het plaatsen van tegels moet u rekening houden met een gemiddeld bedrag van €35,- tot €45,- per m². Een klusjesman heeft een gemiddelde prijs per uur tussen €35,- en €45,-.

Wat is de prijs van tegelwerken?

Gemiddelde prijs tegelwerken * Eenheid
€30,- tot €45,- Per uur
€35,- tot €45,- Per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Afbraakwerken

Voordat een klussenbedrijf bij u thuis aan de slag gaat met een verbouwing, is het soms noodzakelijk om eerst enig afbraakwerk toe te passen. Vanuit menig klusbedrijf wil men zowel de afbraakwerken als renovatiewerkzaamheden uitvoeren. In een enkel geval adviseren wij om contact op te nemen met een erkend afbraakwerken specialist. Dit is met name noodzakelijk wanneer er zeer precies moet worden afgebroken.

Hebt u een vraag over uw verbouwing, en de klussen die de klusservice voor u uitvoert? Neem dan contact met een klusser uit ons netwerk op.
Met welke kostprijs moet u rekening houden? Het slopen van binnenmuren kost €15,- tot €25,- per m². Voor het compleet afbreken en het bouwklaar maken van de grond moet u rekening houden met een bedrag tussen €40,- en €55,- per m².

loodgieterwerk

Loodgieterwerk

Veel mensen uit Bilzen weten niet dat de medewerkers van de klusjesdienst ook ervaring hebben op het gebied van loodgieterwerk. Een klussenbedrijf voert ook verschillende loodgieter klussen voor u uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de installatie van nieuw sanitair, het ontstoppen van uw rioolsysteem, of het reinigen van de dakgoten. Heeft u vragen over de diensten van een klussenbedrijf uit Bilzen op het gebied van loodgietwerk? Aarzel dan niet om contact met een klusser uit Bilzen op te nemen.

Loodgieters hanteren vaak een prijs per uur voor hun werkzaamheden. Het uurtarief ligt gemiddeld tussen €40,- en €70,-. Voor het opsporen van lekkage bent u gemiddeld tussen €70,- en €80,- kwijt en voor een ontstopping tussen €85,- en €150,-.

Vul gelijk het offerteformulier in om vrijblijvend en geheel kosteloos offertes van loodgieters uit Bilzen en omgeving te ontvangen voor het realiseren van uw loodgieterklus.

grondwerken

Grondwerken

Wist u dat het tevens een optie is om een klusjesman van een renovatiebedrijf uit de regio in te schakelen voor het afhandelen van de grondwerken. Bij het grondwerk dient u te denken aan het nivelleren van tuin en het verzetten van grond. Meestal zet men vanuit de klusjesdienst een grondwerk professional in voor het voorbereiden van het straatwerk of het onderhoud van uw tuin. De totaalprijzen voor het grondwerk hangen af van de tijdsduur en de hoeveelheid materiaal die men hiervoor moet gebruiken.

Benieuwd naar de kostprijzen? In de volgende tabel vindt u een prijsoverzicht. Zo ziet u dat grondwerk voor een looppad gemiddeld tussen €10,- en €15,- kost.

Wat kosten grondwerken per m²?

Soort grondwerk Graafdiepte Gemiddelde prijs *
Grondwerk voor een looppad Tot 10cm diep €10,- tot €15,- per m²
Grondwerk voor een oprit of terras Tot 30cm diep €15,- tot €30,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw voor het afgraven, afvoeren van de grond en ophogen met zand. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Ik zoek een klusjesman in Bilzen!

Vind snel een goedkope klusjesdienst in de buurt van Bilzen!


Welke kleine klusjes doet een klusjesdienst?

Het is u vast duidelijk geworden dat u klussers uit Bilzen voor allerlei klussen inschakelt. Maar wist u dat u ook een klusbedrijf belt voor andere klusjes, zoals behang plakken, het aanleggen van stroom of aanleg en onderhoud van uw tuin? Veel mensen weten niet dat klussers ook werkzaamheden aan uw riool uitvoeren, zoals het herstellen van uw riolering.

Wilt u meer weten over verschillende klusjes en klussen waarvoor u een klusbedrijf inschakelt? Lees verder op deze pagina om meer te weten te komen en voor prijsinformatie.

Behangen

Behangen is één van die klussen waarvan men zegt dat het een goede test vormt voor de relatie: kunt u samen behang plakken, dan is de rest van de relatie ook geen probleem. Behang plakken is echter een klus die veel tijd en moeite vereist. Wilt u liever dat een ervaren klusser uit een renovatiebedrijf het behang voor u aanbrengt? Geen probleem! De professionals van de klusjesdienst van Mijn Klusser helpen u met alle plezier. Dankzij de klusjesdienst geniet u snel van een optimaal resultaat!

traprenovatie

Traprenovatie

Hebt u een houten trap zonder bekleding? Dan weet u dat door het veelvuldige gebruik beschadigingen ontstaan aan de traptreden. Het is daarom nodig om periodiek een traprenovatie te laten uitvoeren. Een traprenovatie neemt in enkele gevallen veel tijd in, maar soms gaat het ook heel snel. Dit is afhankelijk van het soort renovatie waar u voor kiest. Een klusservice maakt de trap binnen korte tijd weer in goede staat met behulp van bijvoorbeeld speciale opzettreden. Benieuwd naar de kostprijs? Vraag vandaag nog offertes aan.

Vloeren leggen

Laat u een nieuwbouwpand bouwen in Bilzen? Dan is de verbouwing niet compleet zonder het aanleggen van vloeren die precies aansluiten bij de stijl van de woning. Via de offerteservice komt u snel in contact met enkele specialisten op het gebied van vloerbedekking, laminaat of houten vloeren. Een klusbedrijf u graag over de diverse opties en de kostprijzen die daaraan verbonden zitten. Hebt u de keuze gemaakt voor een zekere vloer, en hebt u nodig bij het leggen? Een klusjesman helpt u graag tegen een scherp tarief.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Wanneer u bezig bent met de verbouwing van een pand in Bilzen, dan zijn er verschillende zaken die uw aandacht vragen. Eén daarvan is de aanleg van een elektriciteitsnetwerk. Het werken met elektriciteit vereist enige handigheid en precisie. Hebt u geen behoefte aan het afhandelen van deze klus? Vul dan snel uw gegevens in op de offertepagina om gebruik te maken van de klusservice. Een klusjesman legt eenvoudig een extra groepenkast voor u aan, of vervangt de elektrische bedrading.

Riolering herstellen

Problemen met uw rioolsysteem wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. In sommige gevallen is een verstopping zelf te verhelpen. Komt de verstopping regelmatig terug of merkt u dat meerdere afvoerleidingen in huis op hetzelfde moment verstopt raken? Dan is de kans groot dat de oorzaak in uw rioolsysteem zelf zit. Een klusjesbedrijf uit Bilzen zoekt met behulp van geavanceerde technieken naar de oorzaak van uw problemen. Ligt deze op uw deel van de riolering? Dan verhelpt de klusjesman deze zo snel mogelijk.

Tuin aanleggen in Bilzen

Wilt u ’s zomers optimaal van uw tuin genieten? Laat uw tuin dan aanleggen door één van de klussers uit Bilzen. Zij stellen aan de hand van uw wensen een ontwerp op, en leggen dit vervolgens aan. Van het leggen van bestrating tot het beplanten van uw tuin: de vakmannen zorgen ervoor dat uw tuinaanleg tot in de puntjes verzorgd is. Zo bent u verzekerd van een praktische en stijlvolle tuin, zonder dat het u tijd of energie gekost heeft!

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wist u dat u bij een klus- en renovatiebedrijf niet alleen aan het juiste adres bent voor standaard projecten rondom het renoveren van woningen, maar ook voor meer specifieke taken zoals het tuinonderhoud? Wanneer wij spreken over tuinonderhoud dan gaat het niet alleen om het schoffelen van de bloembakken, maar ook het aanleggen van borders, tuinpaden of de plaatsing van schanskorven. Met het inzetten van een klusbedrijf voor het afhandelen van het tuinonderhoud zorgt u in een handomdraai voor een heel andere tuinaanblik.


Vergelijk snel menig klussenbedrijf voor een prijsoverzicht.

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere gratis en vrijblijvende offertes.


Nieuwe overkoepelende renovatiepremie

Eén van manier om geld te besparen op een klusjesman is door offertes te vergelijken. Maar wist u dat u vaak niet alles zelf hoeft te betalen? De Vlaamse overheid hanteert vanaf 1 februari 2019 de overkoepelende renovatiepremie. Voor ruwbouw, dakwerken, buitenschrijnwerken en technische installaties kunt u mogelijk subsidie aanvragen, als u een minimum van €2.500,- aan facturen kunt voorleggen. Op vlaanderen.be leest u meer over de voorwaarden van deze premie.

Op premiezoeker.be vindt u snel een overzicht van alle premies die u kunt aanvragen wanneer u uw woning bouwt of verbouwt, of wanneer u groen aanplant of onderhoudt. U vindt informatie over het premiebedrag, de aanvraagprocedure en de voorwaarden.

Wanneer een vergunning aanvragen?

Klusjesman gezocht voor het renoveren van uw woning in Bilzen? Voor de meeste kleine bouwwerken is geen bouwvergunning nodig, maar u moet vaak wel de werken aan uw gemeente melden. De meldingsplicht geldt voor het aanbouwen van maximaal 40 vierkante meter. Wordt de aanbouw groter? Dan moet u wel een vergunning aanvragen.

Op vlaanderen.be vindt u meer informatie over de meldingsplicht. Houd er rekening mee dat uw gemeente of regio specifieke voorschriften kan hanteren, vooral als het om beschermd erfgoed gaat. Vraag voor de bouwwerken altijd uw gemeente aan welke voorschriften u moet voldoen.

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Is uw woning ouder dan 10 jaar? Dan profiteert u bij verschillende werken aan de binnenkant en buitenkant van uw woning van het verlaagde btw-tarief van 6%! Voor bijvoorbeeld nieuw sanitair, nieuwe elektriciteit of het aanleggen van centrale verwarming of airconditioning betaalt u 6% btw. Maar ook voor het afkrabben en vernissen van parketvloeren, binnen- en buitenschilderwerken en behang plakken profiteert u van het verlaagde btw-tarief.

Voor welke klussen betaalt u 21% btw?

Afbreken zonder dat er daarna renovatiewerken plaatsvinden, vallen niet onder het verlaagde btw-tarief. Over werkzaamheden aan uw tuin betaalt u ook 21% btw. Voor meer informatie over het verlaagde btw-tarief kijkt u op financien.belgium.be.


Klusjesman uit Bilzen gezocht voor verschillende klussen in huis?

Via de offerteservice vindt u snel de klusser die precies aan uw wensen voldoet!


Klusjesdienst voor het renoveren van elke ruimte

Is uw keuken verouderd, of is uw douche aan een renovatie toe? Of wilt u een mooie vloer laten leggen in uw nieuwbouwwoning in Bilzen? Ook bij het renoveren van uw woning is een klusjesman u graag van dienst. Met deze klusjesdienst geeft u uw keuken of doucheruimte een opfrisbeurt. Lees gauw verder voor meer informatie over het renoveren van uw woning.

keuken verbouwing

Verbouwing van de keuken

Het renoveren van een keuken zorgt – zelfs met een beperkt budget – voor een geheel nieuwe sfeer en geoptimaliseerd wooncomfort. Bij de verbouwing van een keuken komen verschillende zaken kijken. Zo is het vaak noodzakelijk om de keukenkastjes te vervangen of ze in ieder geval te schilderen. Daarnaast zet een klusjesman nieuwe tegels voor u of past hij het keukenblad aan. Hebt u geen ruim budget? Vraag dan bij een klusservice uit Bilzen naar outletwinkels bij u in de regio.

Badkamer renoveren

Badkamers vormen eveneens ruimtes die u gemakkelijk laat renoveren. De renovatie van de badkamer vereist enige handigheid, zeker wanneer u nieuw sanitair wilt laten installeren. Een renovatiebedrijf uit ons netwerk helpt u bij het maken van een ontwerp voor de ruimte, en zorgt daarnaast tevens voor praktische ondersteuning. Geef via de offertepagina aan welke wensen u hebt, en u ontvangt spoedig enkele offertes op maat voor de klusjesdienst. Wilt u liever eerst informatie inwinnen voordat het klusbedrijf aan de klusjes begint? De erkend klusser staat voor u klaar.

klusbedrijf Bilzen

Montageservice van een klusbedrijf

Menig klusbedrijf uit ons netwerk in Bilzen biedt een dagelijkse montageservice aan. Dit betekent dat u bij een storing van elektrische apparaten, bij beschadigingen aan de dakgoten of andere woononderdelen of bij problemen met het monteren van meubilair, met deze montageservice in contact komt. Het grote voordeel van een montageservice van een klusbedrijf is dat u direct verschillende montageklussen aan de professionals overlaat. Met behulp van een klusjesman is het wooncomfort in korte tijd aanzienlijk verbeterd. Wij helpen u graag verder.

Klusjesdienst; ook voor kleine klusjes!

Voor iemand zonder kluservaring blijven kleine klusjes vaak liggen. Wilt u bijvoorbeeld uw stopcontact verplaatsen maar heeft u geen idee hoe dit moet? Of drupt uw kraan al tijden en weet u niet wat de oorzaak is? Voor deze en andere kleine klussen komt de hulp van een klusjesman goed van pas. U betaalt de klusjesman per uur. Doordat dergelijke kleine opdrachten maar weinig tijd in beslag nemen, bent u voordelig uit!

Wij zijn tevens actief in:

Hasselt | Genk | Beringen | Sint-Truiden | Maasmechelen | Lommel | Heusden-Zolder | Bilzen | Tongeren
klussenbedrijf Bilzen

Klusbedrijven vergelijken, waar op letten?

Klusbedrijf uit Bilzen gezocht voor een klus of verbouwing in of rond uw woning? Kies verstandig en vergelijk meerdere offertes van klusdiensten. Wanneer u uw gegevens invult op de offertepagina, ontvangt u meerdere offertes van klussers uit uw regio. Door een klusser te vergelijken bespaart u tot wel 30% op de totaalprijs van de klusser! Maar behalve op de kostprijs, kunt u op meer dingen letten bij de vergelijking. Stel uzelf de volgende vragen bij het vergelijken van klusoffertes:

Wij hebben nog een aantal handige tips voor u! Let bij het vergelijken op:

 • Welke klusjesman kan u het snelste helpen?
 • Wat zijn de garantievoorwaarden?
 • Zijn de materiaalkosten en leveringskosten inbegrepen?
 • Welk klusbedrijf hanteert het laagste uurtarief?

prijzen klusser Bilzen

Klusjesman in Bilzen nodig? Vraag gratis offertes aan!

Klusser uit Bilzen gezocht voor grote of kleine klussen? Of wilt u kleine klusjes in uw woning uitbesteden, zoals het plaatsen of vervangen van een stopcontact? U bent dan vast nieuwsgierig naar de tarieven van klusbedrijven uit Bilzen.

Vergelijk en bespaar tot 30% op de totaalprijs!

Vul uw gegevens in op de offertepagina. U ontvangt spoedig maximaal 5 offertes voor uw gewenste klusjesdienst. Vergelijk de prijsoffertes op aanbod en kostprijs en kies zo gemakkelijk de klusjesman uit Bilzen die het meest aan uw wensen voldoet. Zo weet u zeker dat u voor uw klus nooit te veel betaalt! Of schakel een klusser in voor schrijnwerken of gyprocwerken.