U zoekt een klusjesman in Geraardsbergen?


Klusjesman Geraardsbergen

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman in Geraardsbergen? Heeft u hulp nodig bij een verbouwing? Of wilt u een renovatiebedrijf inschakelen voor het renoveren van uw keuken? Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over de klusjesdienst, de verschillende klussen en de mogelijkheden. Ook vertellen we u meer over de prijzen voor een klusser.

Start nu de offerteaanvraag!

Schakel een klusbedrijf in voor de klussen. Bespaar tot wel 30% op de totaalprijs door gratis en vrijblijvende offertes te vergelijken. U ontvangt maximaal 5 aanbiedingen van klusbedrijven uit de regio Geraardsbergen. Kies de beste klussenbedrijf voor uw klus!


Navigeer op deze pagina naar:

Klusser in Geraardsbergen nodig? Benut de voordelen van onze offerteservice!

Elke klusjesman hanteert zijn eigen uurtarief. Door offertes van meerdere klusjesmannen te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaald. De besparing loopt op tot wel 30% van de totaalprijs. Het is niet nodig om diverse klusbedrijven te contacteren, alleen het offerteformulier invullen is al genoeg!Maak ook gebruik van onze gratis offerteservice en profiteer van de voordelen!

  • De offertes zijn gratis en u zit nergens aan vast.
  • U krijgt inzicht in de exacte prijzen.
  • Bespaar tot wel 30% op de totaalprijs.

klusjesman Geraardsbergen

Waarom gebruik maken van klusjesdienst Geraardsbergen?

Vaak blijven er veel (kleine) klusjes in huis liggen. Denk hierbij aan het schilderen van de hal, het opknappen van de trap of die verbouwing aan badkamers. Een klusjesman uit Geraardsbergen pakt deze klussen graag voor u op. De klusjesman zorgt ervoor dat alle klusjes snel en probleemloos uitgevoerd worden. U hoeft zelf geen werk te doen of gereedschap aan te schaffen. Ook voor kleine klusjes is het mogelijk om een klusser uit Geraardsbergen in te schakelen. De voordelen van een klusjesdienst:

  • Hoge kwaliteit en snelle service.
  • U hoeft geen duur gereedschap of materiaal aan te schaffen.
  • Het zware werk wordt door een ervaren klusjesman gedaan.

klusjesdienst Geraardsbergen

Klusjesman prijs per uur

De prijs per uur voor een klusjesman is voornamelijk afhankelijk van de ervaring van de klusjesman. Hoe meer ervaring de klusser uit Geraardsbergen heeft, hoe hoger het tarief. De gemiddelde prijs per uur is €20,- tot €25,-. Voor sommige klussen is het verstandig om een ervaren klusjesman in te schakelen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of pleisteren. De prijs per uur voor een ervaren klusjesman is ongeveer €25,- tot €35,-. Naast de kostprijs voor een klusjesman moet u rekening houden met voorrijkosten en de materiaalkosten. Vraag direct gratis en vrijblijvende prijsoffertes aan om te besparen op de totaalprijs.

Wat is het uurtarief van een klusjesman?

Soort klusjesman Uurtarief*
Niet-gecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-
Gemiddeld €20,- tot €28,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan hier gratis vrijblijvende offertes aan.


Bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Dit doet u eenvoudig door offertes te vergelijken.


Werkzaamheden klusjesman Geraardsbergen

Een klusjesman uit Geraardsbergen neemt vele kluswerkzaamheden uit handen. Dit kunnen kleine klussen zijn, maar ook grote kluswerkzaamheden. Denk hierbij aan het schilderen van de muren of plafonds, het ontstoppen van een verstopte afvoer of het renoveren van een dak. U bent verzekerd van hoge kwaliteit. Lees hieronder meer over alle verbouwingen die een klusjesman voor uit uitvoert. De klusjesman uit Geraardsbergen realiseert onder andere de volgende klussen:

dakwerken

Dakwerken

Een volgend vakgebied waarop menig renovatiebedrijf uit Geraardsbergen zich gespecialiseerd heeft is het dakwerk. Bij het dakwerk moet u in eerste instantie denken aan het herstellen van de dakbedekking, het verwijderen van oude schoorstenen of het plaatsen van een dakkapel. Maar ook het impregneren van de oude dakbekleding en het repareren van een daklekkage hoort binnen dit vakgebied. Door het aanbod van diverse bedrijven met elkaar te vergelijken, zorgt u er altijd voor dat u een klusbedrijf kiest dat best bij uw wensen aansluit

Laat regelmatig dakonderhoud uitvoeren om de levensduur van het dak te verlengen. Onderhoud kost gemiddeld €80,- tot €140,- per jaar. Het renoveren van daken kost rond de €30,- tot €110,- per m² en het aanbrengen van dakisolatie heeft een richtprijs van €15,- tot €70,- per m².

Prijs voor dakwerken

Soort dakwerk Gemiddelde prijs * Opmerkingen
Dakrenovatie €30,- tot €110,- Per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m²
Dakonderhoud €80,- tot €140,- Abonnementskosten van een jaarcontract

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

schilderwerken

Schilderwerk uitvoeren

Bij de verbouwing van keukens of badkamers komt er vaak heel wat schilderwerk kijken. Door de muren en de plafonds opnieuw te schilderen, zorgt u voor een frisse uitstraling, zonder dat dit al te veel kosten met zich meebrengt. Een klusjesman uit Geraardsbergen voert het schilderen snel en vakkundig voor u uit. De medewerkers van een klusservice kunt u bovendien inzetten voor de schilderwerken buitenshuis, bijvoorbeeld de ramen of deuren. Deze moet u elke vijf jaar schilderen om vochtproblemen te voorkomen.

Een binnenschilder heeft een gemiddeld tarief van €30,- tot €35,- per m². Buitenschilders zijn meestal iets duurder. De gemiddelde richtprijs ligt dan rond de €35,- tot €40,- per m². Wilt u sauswerk uit laten voeren. De richtprijzen liggen tussen de €10,- tot €15,- per m². Spuitwerk is het goedkoopste, want dit gaat zeer snel. Hierdoor bespaart u op de totaalprijs. Gemiddeld moet u denken aan een richtprijs tussen de €6,- tot €10,- per m².

Gemiddelde prijzen voor schilderwerken

Soort schilder Gemiddelde prijs per m² *
Binnenschilder €30,- tot €35,-
Buitenschilder €35,- tot €40,-
Sauswerk €10,- tot €15,-
Spuitwerk €6,- tot €10,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, verf en overig materiaal. Vraag voor prijsberekeningen gratis offertes aan.

pleisterwerken

Pleisterwerken

Eén van de klussen waarvoor u eigenlijk altijd de ondersteuning van een ervaren klusbedrijf nodig heeft, is het uitvoeren van de pleisterwerken. Zowel pleisterwerk buitenshuis als binnenshuis vereisen een ruime ervaring en gespecialiseerde technieken. Wanneer het pleisterwerk niet op de juiste wijze wordt uitgevoerd, dan heeft dit niet alleen gevolgen voor de aanblik, maar ook de levensduur en kwaliteit. Een klusser van de klusjesdienst bepleistert de binnen- of de buitenmuur vakkundig en zorgt voor een perfecte afwerking.

Diverse factoren beïnvloeden de totaalprijs voor deze klusjesdienst. Het goedkoopste is om spuitpleister aan te brengen. Dit kost ongeveer €6,- tot €12,- per m². Het aanbrengen van sierpleister is ook zeer populair, maar wel duurder. Namelijk €13,- tot €24,- per m². In de tabel staat alle prijsinformatie van pleisterwerk van de klusjesdienst.

Wat kosten pleisterwerken per m²?

Soort pleisterwerk Gemiddelde prijs per m² *
Betonstuc €25,- tot €90,-
Cementeren €19,- tot €81,-
Raapwerk €16,- tot €31,-
Sierpleister €13,- tot €24,-
Sausklaar €10,- tot €24,-
Spuitpleister €6,- tot €12,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

chapewerken

Chapewerken

Wie kiest voor een grote verbouwing moet er rekening mee houden dat niet alleen de muren en het plafond bewerkt moeten worden, ook de vloeren vragen vaak enige aandacht. Eén van de nieuwste vloeroplossingen is het gebruik van een chapé ondervloer. Dit mengsel van zand, cement en water dient als een uitstekende basis voor verschillende bovenvloeren. Een klusjesman verwijdert voordat hij begint met de aanleg van een chapevloer eerst de oude ondervloer. U hoeft dus verder nergens meer rekening mee te houden, de specialist verzorgt de chapewerken vakkundig.

Chapewerk laten uitvoeren door een klusbedrijf? Dit kost ongeveer €12,- tot €15,- per m². Wilt u direct weten wat de prijs is voor uw chapewerken? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Metselwerken

Ook voor metselwerken is het mogelijk om een ervaren klusjesman uit Geraardsbergen in te huren. Wilt u eindelijk dat muurtje in de tuin plaatsen? Of is het voegwerk van de gevel verouderd? De vakman helpt u graag. Onder metselwerk verstaan we ook het voorkomen van vochtproblemen, verstevigen van de gevel en het repareren van beschadigingen van de muren. De klusjesman zorgt voor het beste resultaat en is u snel van dienst. De prijzen voor metselwerken zijn afhankelijk van de grootte, het materiaal en de prijs per uur voor de vakman.

Metselwerk door een klussenbedrijf kost gemiddeld €100,- tot €125,- per m². Deze richtprijs is inclusief het materiaal. Koopt u echter zelf de stenen? Dan is de richtprijs een stuk goedkoper. De arbeidskosten liggen tussen de €55,- en de €60,- per m².

Wilt u weten wat de kosten voor uw metselwerken zijn? Aarzel dan niet langer en vraag via het offerteformulier geheel vrijblijvend offertes aan. Binnen enkele dagen ontvangt u dan tot wel 5 prijsopgaven van vakmannen uit uw eigen regio.

betonwerken

Betonwerken

Onder de term betonwerken van een klusjesdienst vallen werkzaamheden zoals het aanleggen van een betonnen vloer, een kelder of het leggen van vloerplaten. Betonwerken vereist vakkennis en ervaring, schakel daarom een vakman uit Geraardsbergen in. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat het beton met de juiste mengverhoudingen wordt gemixt. Alleen met de juiste verhoudingen en techniek voor het mixen is het beton sterk en hard genoeg. U wilt uiteraard een mooie vlakke betonnen vloer. De klusjesman zorgt ervoor dat de vloer egaal wordt.

Het aanbrengen van een gepolierde betonvloer door een klussenbedrijf uit Geraardsbergen kost gemiddeld tussen de €50,- en €130 per m². Een cementgebonden vloer is meestal iets duurder. De richtprijs ligt dan tussen de €75,- tot €150,- per m².


Schakel een klusser uit Geraardsbergen voor schilderwerk!

U bent verzekerd van een perfect resultaat. Bespaar op de totaalprijs.


klinkerwerken

Klinkerwerken

De klinkerwerken vormen eveneens onderdeel van de kluswerkzaamheden waarvoor u contact op kunt nemen met de klusservice. Bij de klusjesdienst zitten vele experts in bestrating aangesloten, die u allen met plezier willen ondersteunen bij alle vormen van bestrating. Zo helpen ze u graag bij het bestraten van parkings en oprijlaan, maar ook bij het aanleggen van tuinpaden of het bestraten van een terras. De kostprijs voor de ondersteuning van een specialist uit de regio hangt af van de materiaalkosten en klusduur.

Wilt u klinkers of andere stenen laten leggen door een klusjesman uit Geraardsbergen? De gemiddelde prijs ligt tussen de €16,- tot €65,- per m². Grind of split is goedkoper met een prijs per m² van €11,- tot €13,-. De klusjesman rekent ook vaak voorrijkosten van ongeveer €0,30 tot €0,45 per kilometer. In de prijstabel staat nog meer informatie.

Wat is de prijs voor klinkerwerken?

Omschrijving Gemiddelde prijs *
Stenen/klinkers €16,- tot €65,- per m²
Grind of split €11,- tot €13,- per m²
Ophoog- en voegzand €55,- tot €75,- per m³
Opsluitbanden €3,- tot €6,- per meter
Voorrijkosten €0,30 tot €0,45 per km
Kosten voor het leggen €12,- tot €22,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Tegelwerken

Tegelwerken zien we voornamelijk in badkamers en toiletten, maar ook een achterwand in de keuken wordt vaak voorzien van tegels. Voor een tegelvloer is het verstandig om tegels te kiezen met antislip. Zo voorkomt u uitglijden. Bij het aanbrengen van tegels in de badkamer is het belangrijk dat alles waterdicht wordt afgewerkt. De tegels worden op de muur vastgelijmd of vastgezet met speciale mortel. Voor het tegels zetten gebruikt de klusjesman diverse hulpmiddelen, zoals spandraden en tegelkruisjes.

Het uurtarief voor een klusjesman voor het zetten van tegels ligt tussen de €30,- tot €45,-. Soms wordt er in plaats van een prijs per uur een vaste kostprijs per m² gerekend. Deze vaste kostprijs ligt tussen de €35,- tot €45,- per vierkante meter.

Wat is de prijs van tegelwerken?

Gemiddelde prijs tegelwerken * Eenheid
€30,- tot €45,- Per uur
€35,- tot €45,- Per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Afbraakwerken

Voordat het een optie is uw woning of bedrijfspand in Geraardsbergen te renoveren, is het soms noodzakelijk om enige afbraakwerken uit te voeren. Bij de deze werkzaamheden moet u denken aan het slopen van een deel van het pand, of enkel een muur uit het midden. De werken vereisen groot materiaal, wat betekent dat de inzet van de specialisten van een klusservice wenselijk is. Deze handelen alle werkzaamheden voorzichtig af en letten op dat ze geen belangrijke leidingen en dergelijke raken.

Wilt u een binnenmuur laten afbreken? Voor dit afbraakwerk rekent een klusjesman een gemiddelde kostprijs van €15,- tot €25,- per m². Het bouwklaar maken van grond, dus het volledig slopen van alle bouwwerken, is duurder. Gemiddeld kost dit €40,- tot €55,- per vierkante meter. De richtprijzen zijn iets hoger, omdat het meer werk is en er meer bouwafval vrijkomt.

loodgieterwerk

Loodgieterwerk

Een andere klus waarvoor de hulp van een klus- of renovatiebedrijf vaak gewenst is, is loodgieterwerk. Bij de term denken de meeste mensen aan het ontstoppen van sanitair. Er vallen echter ook vele andere klussen onder loodgieterswerkzaamheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een klusser van een klusjesdienst in te zetten voor het installeren van nieuw sanitair, het vervangen van het leidingwerk, of het repareren van een lekkage bij de douchebak. Met de hulp van een klusbedrijf verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk!

Meestal rekenen loodgieters een uurtarief voor het uitvoeren van loodgieterswerken. Dit uurtarief wordt beïnvloed door het soort werk, het tijdstip (het tarief is in het weekend hoger) en de ervaring van de vakman. De gemiddelde prijs per uur ligt tussen de €40,- tot €70,-. De kostprijs voor lekdetectie ligt tussen de €70,- tot €80,- en de richtprijs voor het verhelpen van een verstopping is €85,- tot €150,-.

Vul gelijk het offerteformulier in om vrijblijvend en geheel kosteloos offertes van loodgieters uit Geraardsbergen en omgeving te ontvangen voor het realiseren van uw loodgieterklus.

grondwerken

Grondwerken

Een laatste kluscategorie van de klusjesdienst waar wij uw aandacht op willen vestigen is de grondwerken. Het grondwerk moet u laten uitvoeren door een vakman, bijvoorbeeld bij het renoveren van de tuin, of het bouwen van een serre of tuinhuis. Bij grondwerk horen klussen als het nivelleren van de tuin, het verzetten van grond of het leveren van extra grond. De werken door een klusbedrijf vereisen minimaal een dag, maar zorgen voor een uitstekende basis voor de vervolg werkzaamheden. Vraag desgewenst via het offerteformulier naar meer informatie over deze klusjesdienst.

Voor bestrating is een goede fundering nodig. Deze fundering voorkomt onder andere verzakkingen. Onder een oprit of terras is een ondergrond van 30 centimeter nodig. Dit kost ongeveer €15,- tot €30,- per m². Een looppad heeft een minder hoge fundering nodig, daarom zijn de richtprijzen lager. Gemiddeld kost dit €10,- tot €15,- per m².

Wat kosten grondwerken per m²?

Soort grondwerk Graafdiepte Gemiddelde prijs *
Grondwerk voor een looppad Tot 10cm diep €10,- tot €15,- per m²
Grondwerk voor een oprit of terras Tot 30cm diep €15,- tot €30,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw voor het afgraven, afvoeren van de grond en ophogen met zand. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Ik zoek een klusjesman in Geraardsbergen!

Klusjesman gezocht? Vul het offerteformulier in en kies de beste specialist.


Welke kleine klusjes doet een klusjesdienst?

Andere onderdelen van de klusjesdienst zijn het behangen van de muren, het renoveren van de trap en een tuinaanleg. Deze klussen lijken soms eenvoudig, maar kosten toch veel tijd en u heeft vaak speciaal gereedschap nodig.

Eén van de grootste voordelen van het inschakelen van een goedkope klusjesman is dat hij veel vakkennis en ervaring heeft. U hoeft niet allemaal verschillende bedrijven in te schakelen, maar één klusbedrijf is al genoeg!

Behangen

Vele klanten uit Geraardsbergen die zich met een klusjesdienst in verbinding stellen omtrent behangen, hebben zelf al geprobeerd de klus uit te voeren. Het aanbrengen van behang is echter een lastig werkje, zeker voor beginnende klussers. U moet bijvoorbeeld rekening houden met het patroon, de rollen behang op de juiste manier knippen en snel werken in verband met de lijm. Kies daarom bij deze klus voor ondersteuning door een klusbedrijf. Behangwerk voert men meestal binnen een dag uit, zodat u snel van de verbeterde aanblik geniet.

traprenovatie

Traprenovatie

Eén van de kleine klusjes waarvoor het toch verstandig is een klusser van een klussenbedrijf uit Geraardsbergen te contacteren is een traprenovatie. Een renovatie is met name bij houten trappen verstandig, omdat deze na enkele jaren zullen slijten. Bij een dergelijk traprenovatie is het een optie alle treden te vervangen, of te kiezen voor speciale opzettreden. Deze opzettreden plaatst de medewerker van een klusbedrijf over de bestaande treden, om zo de veiligheid te verbeteren. Een renovatie kan eveneens bestaan uit het vervangen van de trapleuning.

Vloeren leggen

Regelmatig horen klusjesmannen van klanten dat zij liever geen medewerkers van een klusjesdienst in willen schakelen voor kleinere klusjes zoals het leggen van vloeren. Elk klussenbedrijf biedt echter met alle plezier ondersteuning bij de klusservice, van kleine taken zoals het leggen van een ondervloer tot grotere klussen als de renovatie van trappen. Aarzel daarom niet om ook voor dit soort klusjes contact op te nemen met een klusservice. U bespaart hiermee niet alleen in tijd, maar ook in mogelijk lange termijn problemen.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Wist u dat u de specialisten van een klusservice ook kan inschakelen voor de ondersteuning bij het aanleggen van elektriciteit? Elektriciteitswerken is niet zonder risico’s en het is daarom verstandig om een specialist hiervoor in te schakelen. Of het nu gaat om het verbouwen van de slaapkamer, of het plaatsen van tuinverlichting, voor al deze kleine klusjes is het verstandig een klusjesman van een klussenbedrijf uit Geraardsbergen te contacteren. De klusser van het klusbedrijf kijkt samen met u naar uw budget en de mogelijkheden.

Riolering herstellen

Last van een bubbelend riool? Vieze lucht in uw huis? Of een verstopping in het toilet of één van de afvoerbuizen? Laat het snel verhelpen door een klussenbedrijf uit Geraardsbergen. Een klussenbedrijf heeft veel ervaring met rioleringswerkzaamheden. Voor het opsporen van de locatie van de verstopping gebruikt het klusbedrijf handige hulpmiddelen. Vaak kan er direct begonnen worden met de herstellingen. De riolering moet ook regelmatig onderhouden om verstoppingen te voorkomen. Ook hiervoor is het mogelijk om een klusbedrijf in te schakelen.

Tuin aanleggen in Geraardsbergen

Bent u uw tuin zat? Of heeft u een nieuwe woning in Geraardsbergen gekocht? Laat dan uw tuin aanleggen door een vakman. Maak samen een ontwerp van uw toekomstige tuin met een terras, groen of een moestuin. Kies bijvoorbeeld voor een terras met halfsteensverband of grote betontegels. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de tuin met grind aan te leggen. De goedkope klusjesman zorgt voor het leggen van stenen op het terras, planten van bloemen, struiken en bomen en voor het bestraten van de oprit.

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

De meeste klanten schakelen de professionals van een klusjesdienst in voor kluswerkzaamheden binnenshuis. Het is echter ook een optie een klusser in te zetten voor ondersteuning bij het tuinonderhoud. Dit kan gaan om het plaatsen van schanskorven in plaats van een schutting, het onderhouden van de bloembakken of het voorbereidende werk voor een groentetuin. Door het tuinonderhoud aan een klusbedrijf over te laten, weet u zeker dat u bij thuiskomst profiteert van een verbeterd wooncomfort.


Vergelijk snel menig klussenbedrijf voor een prijsoverzicht.

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere gratis en vrijblijvende offertes.


Nieuwe overkoepelende renovatiepremie

Wanneer u uw woning in Geraardsbergen gaat renoveren, heeft u mogelijk recht op de renovatiepremie. Er gelden wel een aantal regels voor het aanvragen van deze premie. De hoogte van de renovatiepremie is bijvoorbeeld maximaal €10.000,- of 20% tot 30% van de goedgekeurde facturen. Ga naar vlaanderen.be voor alle voorwaarden van deze premie.

Wilt u een handige lijst van alle premies?

Via de website premiezoeker.be vindt u eenvoudig en snel alle beschikbare premieregelingen. Zowel de landelijke regelingen als lokale premies staan op deze website. Daarnaast staat er nog meer informatie over het aanvragen van de premie en de voorwaarden.

Wanneer een vergunning aanvragen?

Veel kleine klussen kunt u uit laten voeren zonder dat u daarvoor een vergunning nodig hebt. Zo mag u gerust een nieuwe oprit laten aanleggen, een binnenmuur slopen of een kleine aanbouw laten plaatsen. Soms moet u wel een melding doen van het verbouwen bij uw gemeente. Voor grotere klussen, zoals een dakkapel, heeft u vaak wel een vergunning nodig.

Heeft u een beschermd of een monumentaal pand? Dan gelden er andere regels en heeft u waarschijnlijk een vergunning nodig voor het verbouwen van uw woning. Op de website vlaanderen.be staat meer informatie over wanneer u een vergunning nodig heeft, welke voorwaarden er gelden en hoe u een omgevingsvergunning aanvraagt.

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Voor veel renovatie- en verbouwingswerken geldt een verlaagd btw-tarief van 6%. Zo valt het aanbrengen van isolatie, het schilderen van de binnenmuren en het aanleggen van nieuwe elektriciteit onder deze regeling. Gaat u zelf bouwmateriaal aanschaffen voor deze klussen? Dan moet u hierover het tarief van 21% betalen.

Wanneer geldt het verlaagde btw-tarief?

Uw woning moet minstens 10 jaar oud zijn en daarnaast moet het gaan om een privéwoning. Voor bedrijfspanden in Geraardsbergen gelden er andere regels. Voor het aanleggen van een tuin, bestrating of afbraakwerken zonder dat het gaat om een renovatie moet u wel het gewone tarief van 21% betalen. Op financien.belgium.be staat alles moet u moet weten over de regelgeving.


Klusjesman gezocht? Vind eenvoudig de beste vakman!

Vul het offerteformulier in en vergelijk gratis offertes met scherpe prijzen.


Klusjesdienst voor het renoveren van elke ruimte

De werkzaamheden van een klusser uit Geraardsbergen zijn zeer divers en daarom kunt u ze inzetten voor elke ruimte in uw huis. Denk hierbij aan het verbouwen van de keuken om eindelijk uw droomkeuken te realiseren, het renoveren van de badkamerruimte of het leggen van een mooie nieuwe houten vloer. Lees hieronder meer over het verbouwen van de ruimtes in een woning.

keuken verbouwing

Verbouwing van de keuken

Het renoveren of de verbouwing van een keuken is een grote klus, die veel tijd in beslag neemt. Het is daarom verstandig een klusbedrijf in te zetten voor de grootste werkzaamheden. Denk hierbij onder meer aan het schrijnwerk, schilderen en loodgieterswerk. Daarnaast is het mogelijk om de hulp van een klusjesman in te roepen voor het tegels zetten of het monteren van nieuwe apparatuur. Omdat keukens het hart van vele gezinnen vormen, zorgen de specialisten van een klusbedrijf altijd voor een snelle afhandeling.

Badkamer renoveren

Naast de renovatie van keukens door een renovatiebedrijf, is ook de verbouwing van badkamers een veel voorkomende klus binnen het takenpakket van een klusjesman. De verbouwing van een badkamer vereist meestal een grote expertise in loodgieterwerk, maar tevens in het tegels zetten of het aanleggen van elektriciteitskabels voor verlichting. Door het inschakelen van een algemeen klusbedrijf via een klusservice zorgt u ervoor dat één bedrijf alle klussen afhandelt. Hiermee zult u aanzienlijk besparen op de totaalprijs. Vraag via het contactformulier vrijblijvend meerdere aanbiedingen aan voor een aantrekkelijk aanbod.

klusbedrijf Geraardsbergen

Montageservice van een klusbedrijf

Een klusbedrijf kunt u niet alleen inschakelen voor het verbouwen van uw woning, maar ook voor een montageservice. Deze montageservice is handig wanneer u net een grote verbouwing achter de rug hebt, maar ook voor mensen die een verhuisplannen. De expert van de montageservice demonteert het meubilair en zet het ook weer snel in elkaar. De prijs voor de montageservice is afhankelijk van de tijdsduur van het montagewerk en de reisafstand van de expert tot uw woning.

Klusjesdienst; ook voor kleine klusjes!

Stapelen de kleine klusjes in huis zich maar op? Heeft u weinig kluservaring en ziet u het daarom niet zitten om de klus zelf uit te voeren? Ook voor kleine klussen is het mogelijk om een klussenbedrijf in te schakelen. Bijvoorbeeld het vervangen van een stopcontact, aanleggen van nieuwe bekabeling voor verlichting, het ophangen van een lamp of het leggen van plinten. Het is verstandig om van tevoren een lijst op te stellen, zodat de klusjesman precies weet wat er moet gebeuren.

Wij zijn tevens actief in:

Gent | Aalst | Sint-Niklaas | Beveren | Dendermonde | Lokeren | Ninove | Evergem | Geraardsbergen
klussenbedrijf Geraardsbergen

Klusbedrijven vergelijken, waar op letten?

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman uit Geraardsbergen? Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u snel een aantal kosteloze en vrijblijvende offertes van klussers uit de regio. Vergelijk de aanbiedingen voor de klussen op uw gemak thuis. Weet u niet precies waar u op moet letten bij het vergelijken? Wij hebben nog een aantal handige tips voor u!

Let bij het vergelijken op de volgende zaken:

  • Totaalprijs: wat is inbegrepen (voorrijkosten, materiaal, arbeidskosten e.d.).
  • Voorwaarden: wat zijn de voorwaarden die er gelden en heeft u garantie.
  • Tijdstip: wanneer heeft de klusser tijd en hoe lang duren de klussen.
  • Prijs per uur: hoe hoog is het uurtarief van de klusser uit Geraardsbergen.

prijzen klusser Geraardsbergen

Klusjesman in Geraardsbergen nodig? Vraag gratis offertes aan!

Wilt u eindelijk uw woonkamer voorzien van behang of een verstopte afvoer laten oplossen? Een klusjesman helpt u graag! Met een klusbedrijf weet u zeker dat alle klussen goed uitgevoerd worden. Werkzaamheden van de klusjesdienst zijn niet alleen het schilderen of het aanbrengen van behang van een woning, maar ook het renoveren van woningen.

Niet te veel betalen voor uw klusjesman uit Geraardsbergen?

Vergelijk dan altijd prijsoffertes van meerdere klusjesmannen uit de regio. Vul het offerteformulier in en u ontvangt een aantal aanbiedingen. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast! Heeft u een schrijnwerker of gyprocwerker nodig? Ook dat is geen probleem.