U zoekt een klusjesman in Izegem?


Klusjesman Izegem

Wist u dat het voor verschillende klussen in en rond het huis, mogelijk is een erkend klusjesman in te schakelen? In Izegem vindt u meerdere bedrijven die deze klussen voor u uitvoeren. Natuurlijk grotere werkzaamheden, zoals het renoveren van de badkamer of keuken, het realiseren van een bijgebouw of het herstellen van het metselwerk. Maar ook bij kleine klusjes staan ze voor u klaar! Laat uw stopcontact verplaatsen door een klusbedrijf of besteedt het behang plakken of schilderen van de kinderkamer uit aan de professionele klusjesdienst.

Besparen op de kosten? Start nu de offerteaanvraag!

Op deze pagina vindt u meer informatie over de klusjes die een klussenbedrijf uit Izegem uitvoert. Meer weten over de totaalkosten van een verbouwing? Vergelijk dan de kostprijzen van verschillende bedrijven uit uw regio door gratis en geheel vrijblijvende offertes aan te vragen!


Navigeer op deze pagina naar:

Klusser in Izegem nodig? Benut de voordelen van onze offerteservice!

Wilt u het renoveren van uw keuken of doucheruimte professioneel laten aanpakken? Met de uitstekende klusservice van een klusser uit Izegem, is dat mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen in te vullen. Met de offerteservice profiteert u van de volgende voordelen:

 • Krijg inzicht in de kostprijs van klussers uit uw regio.
 • Vergelijk de offertes en kies de klusjesman die het meest aan uw wensen voldoet.
 • Bespaar tot wel 30% op de totaalprijs van de klus!

klusjesman Izegem

Waarom gebruik maken van klusjesdienst Izegem?

Hoewel veel mensen niet snel een vakman inschakelen voor het uitvoeren van kleine klusjes, zijn er toch veel voordelen aan een professionele klusser. Niet alleen bespaart u uzelf een hoop tijd, maar u weet ook zeker dat de vakmannen de klusjes direct goed afhandelen! Dit verhoogt uw woongenot aanzienlijk, omdat u zich niet langer hoeft te storen aan het lelijke behang, de verlichting die nog niet hangt of het schilderwerk dat u nodig moet bijwerken. Al met al zijn dit de belangrijkste voordelen van een klusser:

 • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.
 • Het klusbedrijf voert de werkzaamheden in relatief korte tijd uit.
 • U profiteert van de kennis en ervaring van een professional.
 • U bent verzekerd van de hoge kwaliteit.

klusjesdienst Izegem

Klusjesman prijs per uur

U vraagt zich intussen vast af: wat kost een klusjesman precies? De tarieven zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het uurloon. Elk klusbedrijf hanteert namelijk zijn eigen uurtarief. Hoe meer ervaren de klussers zijn, hoe hoger het uurloon. Een gemiddeld tarief ligt tussen de €20,- tot €25,- per uur. Kiest u juist voor een meer ervaren klusjesdienst, dan liggen de uurprijzen ook hoger. Gemiddeld tussen de €25,- en €35,- per uur. Daarnaast is het nog een optie om een niet-gecertificeerd klusbedrijf in te schakelen, omdat de uurprijzen hiervan vaak lager liggen. Het uurloon ligt in dat geval rond de €15,- tot €20,-.

Wat is het uurtarief van een klusjesman?

Soort klusjesman Uurtarief*
Niet-gecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-
Gemiddeld €20,- tot €28,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan hier gratis vrijblijvende offertes aan.


Goedkope klusser gezocht in Izegem?

Vraag offertes aan, vergelijk en bespaar tot wel 30% op de kostprijs!


Werkzaamheden klusjesman Izegem

Klusjesmannen uit Izegem voeren vele verschillende klussen uit, binnen en buiten uw woning. Een klusjesbedrijf verzorgt uw klussen van A tot Z voor u! Bent u benieuwd naar alle klussen die een klusjesbedrijf voor u uit handen neemt? Lees dan verder op deze pagina. U vindt informatie over de klusservice van klusjesmannen en de prijs per uur die ze hanteren. Een greep uit de klusdienst:

dakwerken

Dakwerken

Wist u dat u klussen op en om het dak tevens overlaat aan een klusjesman die zich bij de klusjesdienst heeft aangesloten? Onder het dakwerk verstaat men onder andere het schoonmaken van de dakgoten en het herstellen of plaatsen van dakbedekking. Wanneer u uw gegevens op de offertepagina invult, geef dan nauwkeurig aan waarvoor u de hulp van een klusbedrijf of renovatiebedrijf wilt inschakelen. Met behulp van de klusjesdienst vindt u het juiste klusbedrijf uit Izegem.

In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde kostprijzen voor dakwerken. Dakisolatie bijvoorbeeld kost gemiddeld tussen €15,- tot €70,- per m² en voor dakonderhoud betaalt u gemiddeld tussen de €80,- tot €140,- per m².

Prijs voor dakwerken

Soort dakwerk Gemiddelde prijs * Opmerkingen
Dakrenovatie €30,- tot €110,- Per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m²
Dakonderhoud €80,- tot €140,- Abonnementskosten van een jaarcontract

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

schilderwerken

Schilderwerk uitvoeren

De schilderwerken bij uw woning in Izegem dienen minimaal eens per zeven jaar te worden bijgewerkt, aan de buitenzijde van het huis dient dit zelfs één keer per vijf jaar te gebeuren. Hebt u geen behoefte om een weekend op een ladder te balanceren voor het bijwerken van uw houten kozijnen? Laat dan een medewerker van een klusbedrijf het werk afhandelen. Een klusbedrijf neemt u de klus geheel uit handen. U hoeft enkel aan te geven welke kleur het houtwerk moet krijgen.

Benieuwd naar de kostprijzen voor deze klusjesservice? In de volgende tabel vindt u een prijsoverzicht. Voor het inhuren van een buitenschilder betaalt u een gemiddeld bedrag van €35,- tot €40,- per m². Voor een binnenschilder moet u rekening houden met gemiddeld €30,- tot €35,- per m².

Gemiddelde prijzen voor schilderwerken

Soort schilder Gemiddelde prijs per m² *
Binnenschilder €30,- tot €35,-
Buitenschilder €35,- tot €40,-
Sauswerk €10,- tot €15,-
Spuitwerk €6,- tot €10,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, verf en overig materiaal. Vraag voor prijsberekeningen gratis offertes aan.

pleisterwerken

Pleisterwerken

Onder het begrip pleisterwerken verstaat men diverse klussen. Voorbeelden vormen het spuiten van latex, het aanbrengen van sierpleisterwerk en het vervangen van oud pleisterwerk. Voor het aanbrengen van sierpleister is een speciale techniek en specialistisch materiaal nodig. Het is daarom ook aan te raden om voor deze klus altijd een erkend klusjesman in te zetten. De medewerkers van een klusbedrijf hebben het pleisterwerk in een handomdraai voor u uitgevoerd, zodat uw woning in Izegem er spoedig weer als nieuw uitziet. Vraag via de offertepagina naar kostprijzen en mogelijkheden.

In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van de kostprijzen van deze klusjesdienst. Voor raapwerk moet u rekenen op een prijs tussen de €16,- tot €31,- per m². Het laten aanbrengen van sierpleister kost gemiddeld €13,- tot €24,- per m².

Wat kosten pleisterwerken per m²?

Soort pleisterwerk Gemiddelde prijs per m² *
Betonstuc €25,- tot €90,-
Cementeren €19,- tot €81,-
Raapwerk €16,- tot €31,-
Sierpleister €13,- tot €24,-
Sausklaar €10,- tot €24,-
Spuitpleister €6,- tot €12,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

chapewerken

Chapewerken

Een volgende klus waarvoor u de medewerkers van een klusjesdienst inzet is chapewerk. Bij de chapewerken horen alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat u een nieuwe chapevloer krijgt. Een klusser op het gebied van de chapewerken zal eerst kijken naar de noodzaak voor het verwijderen van de bestaande vloer. Vervolgens wordt het mengsel van zand, cement en water over de ondervloer gestort. Eventueel is het een optie om via de offerteservice tevens de plaatsing van een nieuwe bovenvloer te regelen.

Klusbedrijven hanteren geen prijs per uur voor chapewerk, maar een vaste kostprijs per vierkante meter. Reken voor chapewerken op een gemiddelde kostprijs tussen €12,- tot €15,- per m². Wilt u direct weten wat de prijs is voor uw chapewerken? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Metselwerken

Er zijn verschillende soorten metselwerken die een klusjesdienst voor u uitvoert. Staat er een complete verbouwing op het programma en wilt u het metselwerk van uw woning vervangen? Dat is geen probleem. Maar ook voor kleinere metselwerken, zoals het metselen van een brievenbus of losstaande muur staat een klusjesdienst uit Izegem voor u klaar. Als u uw bestaande metselwerk wilt laten herstellen, dan zorgen de klussers dat zij dezelfde stenen gebruiken. Zo is er geen kleurverschil en ziet uw gevel er weer netjes uit!

Voor een bedrag tussen €100,- en €125,- per m² laat u een klusser metselen. Heeft u zelf de stenen al? Dan kost het metselen gemiddeld tussen €55,- en €60,- per m².

Wilt u weten wat de kosten voor uw metselwerken zijn? Aarzel dan niet langer en vraag via het offerteformulier geheel vrijblijvend offertes aan. Binnen enkele dagen ontvangt u dan tot wel 5 prijsopgaven van vakmannen uit uw eigen regio.

betonwerken

Betonwerken

Steeds meer mensen in Izegem kiezen voor beton in of rond het huis. Het storten van een betonvloer is tegenwoordig een enorm populaire keuze. Dit is gemakkelijk te reinigen en heeft een unieke, industriële uitstraling. Hiernaast zijn er nog meer betonwerken die steeds vaker terugkeren: het storten van een betontrap bijvoorbeeld, of de realisatie van een betonblad in de keuken! Besteed deze betonwerken uit aan een klusjesman met ervaring, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

De kostprijs van betonwerk? Printbeton kost tussen €70,- en €100,- per m². Voor een gemiddeld bedrag tussen €75,- tot €150,- per m² laat u een cementgebonden gietvloer leggen.


Klusser gezocht voor schilderwerken, dakwerken of pleisterwerken?

Vraag gratis offertes aan en vind gemakkelijk een goede klusjesman uit Izegem!


klinkerwerken

Klinkerwerken

Elke klusser uit ons netwerk heeft een ruime ervaring met diverse klussen. Zo is het mogelijk om een klusser in te zetten voor het renoveren van de doucheruimte, maar ook voor de verbouwing van keukens of het klinkerwerk. De term klinkerwerk staat voor de werkzaamheden die nodig zijn voor het leggen van parkings, straten en oprijlanen. Onder de klinkerwerken vallen het voorbereiden van de ondergrond, het leggen van de klinkers zelf en het creëren van een goede afwatering ter voorkoming van vochtproblemen.

Benieuwd naar de kostprijzen van klinkerbestrating? In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van gemiddelde kostprijzen. Klinkers hebben bijvoorbeeld een kostprijs tussen €16,- en €65,- per m². Daarnaast betaalt u gemiddelde tussen €12,- tot €22,- per m² voor het leggen.

Wat is de prijs voor klinkerwerken?

Omschrijving Gemiddelde prijs *
Stenen/klinkers €16,- tot €65,- per m²
Grind of split €11,- tot €13,- per m²
Ophoog- en voegzand €55,- tot €75,- per m³
Opsluitbanden €3,- tot €6,- per meter
Voorrijkosten €0,30 tot €0,45 per km
Kosten voor het leggen €12,- tot €22,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Tegelwerken

Tegels zetten is een klus die enige nauwkeurigheid vereist. Zo moet u bijvoorbeeld bij het betegelen van muren rekening houden met het verzakken van de onderste rij, en hiervoor voorzorgsmaatregelen nemen. Hebt u geen verstand van betegelen, of wilt u voor deze klusjes geen vrij nemen of het weekend opgeven? Kies er dan voor om een klusjesman van een klussenbedrijf in Izegem te vragen om de tegels te leggen. Hebt u behoefte aan een overzicht van de mogelijke betegeling? Een klusjesman geeft u desgewenst meer informatie.

Voor betegeling betaalt u een gemiddelde prijs van €30,- tot €45,- per uur. Laat u een groot oppervlak betegelen? Dan hanteert de klusser vaak tarieven per vierkante meter, van gemiddeld €35,- tot €45,- per m².

Wat is de prijs van tegelwerken?

Gemiddelde prijs tegelwerken * Eenheid
€30,- tot €45,- Per uur
€35,- tot €45,- Per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Afbraakwerken

Voordat u een verbouwing mag uitvoeren, of de hulp van een klusjesdienst inschakelt, is het soms nodig om afbraakwerk uit te voeren. Afbraakwerk bestaat uit het afbreken van bestaande gebouwen en constructies, die een verbouwing of nieuwbouw blokkeren. Het afbreken van constructies dient voorzichtig te gebeuren, waarna ook al het materiaal op de juiste wijze dient te worden verwerkt. Menig klussenbedrijf of renovatiebedrijf is u bij het afbreken graag van dienst.

Benieuwd naar de kostprijzen? Voor het slopen van een binnenmuur betaalt u gemiddeld €15,- tot €25,- per m². Wilt u een pand in Izegem compleet laten afbreken en de grond bouwklaar maken? Dat moet u rekening houden met bedragen tussen €40,- en €55,- per m².

loodgieterwerk

Loodgieterwerk

Via de klusjesdienst schakelt u tevens gemakkelijk een klusjesman in voor loodgieterwerk. Bij loodgieterwerk kunt u onder andere denken aan het renoveren van de doucheruimte, maar ook het ontstoppen van de gootsteen of het aansluiten van een wasmachine. Loodgieter klussen zijn meestal niet heel ingewikkeld, maar in sommige gevallen nemen ze toch veel tijd in. Een klusjesman uit Izegem handelt de klus snel en vakkundig voor u af tegen aantrekkelijke kostprijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw vragen op de offertepagina.

Een klusbedrijf hanteert voor loodgieterswerk vaak een prijs per uur. Dit uurtarief ligt gemiddeld tussen €40,- en €70,-. Een rioolontstopping kost zo bijvoorbeeld tussen €85,- en €150,-.

Vul gelijk het offerteformulier in om vrijblijvend en geheel kosteloos offertes van loodgieters uit Izegem en omgeving te ontvangen voor het realiseren van uw loodgieterklus.

grondwerken

Grondwerken

Wilt u graag dat de tuin een aangenamere aanblik biedt, is het noodzakelijk om een deel van uw erf af te graven voor het realiseren van een parking? Dan is het waarschijnlijk dat u bij deze klusjes de hulp van een grondwerk specialist in moet zetten. Grondwerk experts werken bij deze klussen met grote machines en gespecialiseerd materieel. Het is daarom verstandig om de grondwerken altijd over te laten aan een ervaren klusjesman. Zo weet u zeker dat er geen vochtproblemen of verzakkingen van de ondergrond ontstaan.

In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde kostprijzen van grondwerk. Wilt u een klusjesman grondwerk voor een looppad laten uitvoeren? Houd dan rekening met een gemiddelde kostprijs van €15,- tot €30,- per m².

Wat kosten grondwerken per m²?

Soort grondwerk Graafdiepte Gemiddelde prijs *
Grondwerk voor een looppad Tot 10cm diep €10,- tot €15,- per m²
Grondwerk voor een oprit of terras Tot 30cm diep €15,- tot €30,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw voor het afgraven, afvoeren van de grond en ophogen met zand. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Ik zoek een klusjesman in Izegem!

Vraag offertes aan, vergelijk en bespaar op de totaalprijs.


Welke kleine klusjes doet een klusjesdienst?

Het is u vast opgevallen dat klusjesdienst of klusjesservice een breed begrip is. U schakelt voor allerlei klussen een klusjesman uit Izegem in. Denk bijvoorbeeld aan behang plakken, een stopcontact plaatsen en onderhoud van uw tuin. Veel mensen weten niet dat ook voor het ontstoppen van het riool u een klusjesman met een laag uurtarief inhuurt. Wilt u meer weten over wat een klusjesman nog meer doet? Lees dan verder op deze pagina. U vindt een handig overzicht van verschillende klussen en prijsinformatie.

Behangen

Kent u de uitdrukking dat stellen pas echt goed bij elkaar passen als ze samen kunnen kamperen en behangen? Dit zegt men omdat behang plakken zeer precies moet gebeuren en daarom vaak misgaat. Wilt u zeker weten dat u een elegant resultaat krijgt? Vraag dan de specialisten van een klusjesdienst uit Izegem om hulp. Deze maken gebruik van speciale gereedschappen en technieken om het behang plakken mee uit te voeren. Dit betekent dat u binnen een korte tijd van een optimaal resultaat geniet. Een klusser uit Izegem helpt u graag.

traprenovatie

Traprenovatie

Zoekt u een renovatiebedrijf dat u ondersteunt bij het afhandelen van het renoveren van de trap? Dan bent u bij de klusservice van Mijn Klusser aan het juiste adres. De professionals van een klusbedrijf uit Izegem renoveren de gehele trap voor u, of plaatsen speciale opzettreden. Zo ziet uw trap er snel weer als nieuw uit, tegen aantrekkelijke kostprijzen. Wilt u graag een hele nieuwe trap laten plaatsen tijdens een verbouwing? Een klussenbedrijf uit Izegem kijkt graag samen met u naar de opties, en het maken van een ontwerp.

Vloeren leggen

Voor het leggen van vloeren of het onderhoud van uw parketvloer bent u bij een klusbedrijf in Izegem tevens aan het juiste adres. De medewerkers van de klusjesdienst leggen de nieuwe vloer voor u aan, of geven u tips over het onderhoud van het parket. De kostprijzen voor de ondersteuning van een klusjesman hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de tijd die de klusjes kosten, of het materiaal dat de klusser nodig heeft. Klusjesmannen uit Izegem maken graag een prijsopgave op maat.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Het werken met elektriciteit vereist een grote nauwkeurigheid en kennis van zaken. Hebt u geen ervaring met het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk of bent u bang voor de risico’s? Een klusjesman wil u alle klussen op het gebied van elektriciteit uit handen nemen. Dit geldt voor het plaatsen van tuinverlichting, maar ook voor het vervangen van groepenkasten of het herinrichten van de meterkast. Een klusjesman uit Izegem heeft een ruime ervaring en helpt u dan ook met alle klussen aan uw elektriciteitsinstallatie.

Riolering herstellen

Een lek in de riolering is enorm vervelend en lastig op te lossen. Het probleem is dat de riolering vaak is weggewerkt in muren en vloeren. Zonder dat u het door heeft lekt er water in de muur, wat de constructie ernstig aantast. Het opsporen van dergelijke problemen is zonder de juiste apparatuur nagenoeg onmogelijk. U wilt natuurlijk voorkomen dat u de hele muur moet openbreken om de oorzaak op te sporen. Schakel daarom een klusservice in.

Tuin aanleggen in Izegem

Een klusjesman is u tevens van dienst bij het aanleggen van uw tuin. Hij zorgt voor een mooi en praktische indeling, dat volledig naar uw wensen is. Wilt u graag de hele tuin bestraten zodat u weinig onderhoud hoeft te plegen? Dan denken de klussers mee met het soort bestrating en het legpatroon. Wilt u juist iets meer beplanting voor extra sfeer? Dan adviseert het klussenbedrijf over verschillende planten en bomen die geschikt zijn voor uw tuin.

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wist u dat het een optie is de professionals van een klussenbedrijf in te schakelen voor het tuinonderhoud? Het gaat dan niet alleen om het onderhouden van de bloembakken, maar ook om het aanleggen van een tuinpad, het bestraten van een terras of het herstellen van een veranda. Door het tuinonderhoud uit te besteden, hoeft u zelf nergens meer aan te denken. De professionals van een klusservice in Izegem zorgen voor de benodigde materialen.


Vergelijk snel menig klussenbedrijf voor een prijsoverzicht.

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere gratis en vrijblijvende offertes.


Nieuwe overkoepelende renovatiepremie

Klusjesman met een lage prijs per uur gezocht? Door offertes te vergelijken, bespaart u tot wel 30% op de totaalprijs van een klusjesbedrijf uit Izegem. Maar wist u dat u mogelijk ook in aanmerking komt voor de overkoepelende renovatiepremie? Deze renovatiepremie geldt voor ruwbouw, dakwerken, technische installaties en buitenschrijnwerken, wanneer u €2.500,- aan facturen kunt voorleggen. Op vlaanderen.be leest u meer over de voorwaarden van deze premie.

Wil u snel zien voor welke premies u in aanmerking komt?

Kijk op premiezoeker.be voor een handig overzicht van alle premies, voorwaarden en aanvraagprocedures wanneer u een woning bouwt of verbouwt, of wanneer u groen aanplant.

Wanneer een vergunning aanvragen?

Voor de meeste kleine bouwwerken hoeft u geen bouwvergunning aan te vragen, maar u heeft vaak wel meldingsplicht. Dat betekent dat u een aanbouw van maximaal 40 vierkante meter moet melden bij uw gemeente. Houd er rekening mee dat oudere aanbouwen meetellen voor de 40 vierkante meter! Wordt de aanbouw groter? Dan moet u wel een vergunning aanvragen. Op vlaanderen.be vindt u meer informatie over de meldingsplicht.

Woont u in een monument?

Vraag dan bij uw gemeente na aan welke voorschriften uw bouwwerkzaamheden moeten voldoen. Houd er ook rekening mee dat uw regio of gemeente specifieke voorschriften kan hanteren.

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Wilt u bouwwerkzaamheden of renovatiewerkzaamheden laten uitvoeren door een klusbedrijf en is uw woning ouder dan 10 jaar? Dan profiteert u bij verschillende werken van het verlaagde btw-tarief van 6%. Voor bijvoorbeeld een nieuw elektrisch systeem, nieuw sanitair of het aanleggen van airconditioning of centrale verwarming betaalt u slecht 6% btw. Ook het afkrabben van vernis op parketvloeren en buiten- en binnenschilderwerken horen daarbij.

Voor welke klussen geldt het 21%-tarief?

Voor afbreken, zonder een daaropvolgende renovatie, betaalt u 21% btw. Ook over de kostprijs van werkzaamheden uit uw tuin betaalt u het gewone btw-tarief. Wilt u meer lezen over welk btw-tarief u betaalt over welke werkzaamheden? Kijk dan op financien.belgium.be.


Klusjesman gezocht voor een tuinrenovatie?

Via de offertepagina vindt u gemakkelijk een betaalbaar klussenbedrijf uit Izegem.


Klusjesdienst voor het renoveren van elke ruimte

Zijn de tegels in uw doucheruimte verouderd, of is uw keuken aan een renovatie toe? Wilt u een nieuwe parketvloer in uw gerenoveerde woonkamer laten leggen? Ook bij het renoveren van uw woning, aan de binnen- en buitenkant, staat een klusjesman uit Izegem voor u klaar. Geef uw badkamer een opfrisbeurt of laat uw keuken renoveren door een klusbedrijf tegen een laag uurtarief. Lees hieronder verder voor meer informatie over het renoveren van uw woning.

keuken verbouwing

Verbouwing van de keuken

Een klusser uit ons netwerk in Izegem ondersteunt u tevens ondersteunen bij de verbouwing of renovatie van de keuken. Een verbouwing van de keuken is zeer uitgebreid aan te pakken, waarbij u ook alle elektrische apparaten vervangt en de muren opnieuw schildert. Maar ook is het mogelijk om enkele kleine aanpassingen te doen, met een goed resultaat op de aanblik van de keukenruimte.

Badkamer renoveren

Om de badkamer up-to-date te houden, is het noodzakelijk om deze eens in de 15 tot 20 jaar te renoveren. U kunt hiervoor een gespecialiseerd renovatiebedrijf voor inzetten, maar ook een klusbedrijf uit de regio. Via de klusjesdienst is het mogelijk om in contact te komen met diverse specialisten bij u uit de buurt. Door offertes aan te vragen via het offerteformulier, en deze te vergelijken op basis van kostprijzen en aanbod, kiest u zelf voor de klusjesman die best bij u past!

klusbedrijf Izegem

Montageservice van een klusbedrijf

Heeft u de bad- of slaapkamer laten renoveren, of bent u net verhuisd? Dan is het waarschijnlijk dat u nog wel een aantal zaken moet monteren. Vindt u het monteren te veel werk of krijgt u dit niet voor elkaar? Schakel dan één van de professionals van een klusjesdienst uit de regio in. Dankzij de montageservice profiteert u snel van een heerlijk wooncomfort, waarin alles werkt. Moeten er meerdere montageklusjes gebeuren? Laat ze dan allemaal tegelijk afhandelen. Zo bespaart u aanzienlijk op de uiteindelijke kostprijs van een klusjesdienst.

Klusjesdienst; ook voor kleine klusjes!

Zonder kluservaring zijn kleine klussen een grote opgave. Het ophangen van lampen zijn maar kleine klusjes die weinig tijd in beslag nemen, maar wel enige handigheid vereisen. Als u niet over de juiste gereedschappen en materialen beschikt, dan is dit al een lastige klus. De klusservice staat daarom ook voor u klaar bij het uitvoeren van kleine klusjes in huis. Stoort u zich aan de lekkende kraan? Laat dit dan oplossen door een klusjesman. Wilt u graag uw stopcontacten verlagen? Ook dit voert een klusbedrijf uit Izegem graag voor u uit.

Wij zijn tevens actief in:

Brugge | Kortrijk | Oostende | Roeselare | Waregem | Ieper | Menen | Knokke-Heist | Wevelgem | Harelbeke
klussenbedrijf Izegem

Klusbedrijven vergelijken, waar op letten?

Met het vergelijken van goedkope klusbedrijven voor klussen bespaart u tot wel 30% op de investering in uw verbouwing of renovatie. Maar behalve op de totaalprijs, zijn er meer dingen waar u bij de vergelijking van een klusbedrijf op kunt letten. Kijk bijvoorbeeld altijd goed naar welke diensten bij de totaalprijs ingegrepen zijn. Houd daarnaast rekening met extra bedragen voor levering en voorrijkosten. Bij het vergelijken van klusoffertes is het verstandig om te letten op de volgende punten:

 • Zijn de kostprijzen voor materiaal en levering inbegrepen in de totaalprijs?
 • Welk klusjesbedrijf heeft het snelst tijd voor u?
 • Welke klusser vraag de laagste prijs per uur?
 • Geeft het klusbedrijf u garantie op de klus?

prijzen klusser Izegem

Klusjesman in Izegem nodig? Vraag gratis offertes aan!

Klusjesman tegen een laag uurtarief gezocht voor een klusjesdienst? Wilt u uw de verbouwing of renovatie van uw woning in Izegem professioneel aanpakken? Met een ervaren klusser is dat zeker mogelijk. Maar ook voor andere klussen, zoals het plaatsen of vervangen van een lichtschakelaar of tuinonderhoud, vraagt u de hulp van een professioneel klusbedrijf in.

Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk!

Wanneer u uw gegevens invult op de offertepagina, ontvangt u snel maximaal 5 offertes voor uw gewenste klussen. Deze offerteservice is geheel kosteloos en vrijblijvend! Vergelijk de offertes op kostprijs en aanbod en kies zo gemakkelijk de klusjesman die het meest aan uw wensen voldoet. Bovendien bespaart u door te vergelijken tot 30% op de totaalprijs! Ook voor het inschakelen van een schrijnwerker of gyprocwerker vult de offertepagina in.