U zoekt een klusjesman in Limburg?

Vrijblijvende offertes aanvragen

Klusjesman Limburg

Heeft u kleine klusjes in huis liggen waarvoor u graag een klusjesman wilt inschakelen? Of wilt u in Limburg juist een grote verbouwing uitvoeren en bent u daarvoor op zoek naar een geschikt renovatiebedrijf? De klusjesmannen helpen u graag bij het zetten van uw tegels, het renoveren van uw badkamer of het uitvoeren van kleine klusjes in en rond het huis.

Bent u benieuwd welke klussen u aan de klusservice kunt uitbesteden? Of wilt u meer weten over de kosten van een klusbedrijf uit Limburg? Op deze pagina vindt u de informatie die u zoekt. Bent u daarna op zoek naar een klusjesdienst, vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan via het offerteformulier.

Navigeer naar:

Voordelen klusjesdienst | Werkzaamheden klusjesman | Kosten klusjesman | Tips voor het vergelijken

Waarom gebruik maken van klusjesdienst?

Iedereen kent het wel: kleine klusjes in huis, die altijd blijven liggen. Misschien wilt u al jaren de woonkamer opnieuw behangen maar ontbreekt het u aan de tijd. In dat geval komt een klusjesdienst erg goed van pas. Het klusbedrijf uit Limburg komt bij u langs en voert grote en kleine klussen voor u uit. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Uw woning ziet er weer tip top uit, zonder dat het u energie of tijd kost.
  • De klussen zijn in korte tijd uitgevoerd.
  • U profiteert tijdens de verbouwing van de kennis en ervaring van een klusbedrijf.
  • U hebt garantie op het afgeleverde werk.
klusjesman Limburg

Wat doet een klusjesman?

Een klusbedrijf uit Limburg is in te schakelen voor een breed scala aan werkzaamheden. De klusjesmannen komen langs voor kleinere werkzaamheden, zoals het ontstoppen van uw toilet of het inbouwen van uw nieuwe vaatwasser. Maar ook grotere klussen zijn uit te besteden aan een klusjesdienst. Wanneer u uw badkamer opnieuw wilt laten betegelen bijvoorbeeld, of als u de zolder wilt renoveren. De prijs van een klusjesdienst is afhankelijk van de klus die u uit laat voeren.

Schilderwerk

Schilderwerk

Eén van de werkzaamheden die een erkend klusjesman voor u wil uitvoeren is het schilderwerk. Voor een optimale levensduur van het buitenschilderwerk dient u dit minimaal eens in de vijf jaar te schuren en te schilderen. Binnenschilderwerk moet eens in de zeven jaar bijgewerkt worden. De medewerkers van een klussenbedrijf maken gebruik van de beste materialen en technieken voor het afhandelen van het schilderwerk. De klus is dan ook gegarandeerd binnen korte tijd maar van hoge kwaliteit afgerond.

Loodgieterwerk

Loodgieterwerk

Veel van onze klanten weten niet dat de medewerkers van de klusjesdienst ook ervaring hebben op het gebied van loodgieterwerk. Wij kunnen echter verschillende loodgieter klussen voor u uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de installatie van nieuw sanitair, het ontstoppen van de riolering, of het reinigen van de dakgoten. Heeft u vragen over de diensten van een klussenbedrijf uit Limburg op het gebied van loodgietwerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Elektricien

Elektriciteit

Wanneer u bezig bent met de verbouwing van een pand in Limburg, dan zijn er verschillende zaken die uw aandacht vragen. Eén daarvan is de aanleg van een elektriciteitsnetwerk. Het werken met elektriciteit vereist enige handigheid en precisie. Hebt u geen behoefte aan het afhandelen van deze klus? Stel u dan in verbinding met onze klusservice. Een klusjesman kan eenvoudig een extra groepenkast voor u aanleggen, of de elektrische bedrading vervangen.

Klusjesdienst Limburg

Behangen

Behangen is één van die klussen waarvan men zegt dat het een goede test vormt voor de relatie: kunt u samen behangen, dan is de rest van de relatie ook geen probleem. Behangen is echter een klus die veel tijd en moeite vereist. Wilt u liever dat een ervaren klusser uit een renovatiebedrijf het behang voor u aanbrengt? Geen probleem! De professionals van de klusjesdienst van Mijn Klusser helpen u met alle plezier. Dankzij onze klusjesdienst geniet u snel van een optimaal resultaat!

Keuken renovatie

Keukens

Het renoveren van een keuken zal – zelfs met een beperkt budget – zorgen voor een geheel nieuwe sfeer en geoptimaliseerd wooncomfort. Bij de verbouwing van een keuken komen verschillende zaken kijken. Zo is het vaak noodzakelijk om de keukenkastjes te vervangen of ze in ieder geval te schilderen, daarnaast zal een klusjesman voor u nieuwe tegels zetten of het werkblad aanpassen. Hebt u geen ruim budget? Vraag dan bij een klussenbedrijf uit Limburg naar eventuele outletwinkels bij u in de regio.

Klusbedrijf Limburg

Badkamers

Badkamers vormen eveneens ruimtes die u gemakkelijk kan renoveren. De renovatie van de badkamer vereist enige handigheid, zeker wanneer u nieuw sanitair wilt laten installeren. Een renovatiebedrijf uit ons netwerk zal u helpen bij het maken van een ontwerp voor de ruimte, en zorgt daarnaast tevens voor praktische ondersteuning. Geef via de klusjesdienst aan welke wensen u hebt, en wij sturen u spoedig enkele offertes op maat toe. Wilt u liever eerst informatie inwinnen? De erkend klusser staat voor u klaar.

Dakwerk

Dakwerk

Vele klussen vallen onder de term dakwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de dakgoten, het controleren van de dakbedekking op lekkage, of het herstellen van verschoven dakpannen. Wat de klus ook is op het gebied van de dakwerken, de professionals van ons renovatiebedrijf uit Limburg kunnen u hierbij verder helpen. Elke klusjesman die zich bij onze klusservice heeft aangesloten heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is elke klusser van een renovatiebedrijf uitstekend gediplomeerd voor alle dakwerken.

Renovatiebedrijf Limburg

Vloeren

Laat u een nieuwbouwpand bouwen in Limburg? Dan is de verbouwing niet compleet zonder het aanleggen van vloeren die precies aansluiten bij de stijl van de woning. Via onze klusservice kunnen wij u snel in contact brengen met enkele specialisten op het gebied van vloerbedekking, laminaat of houten vloeren. Zij informeren u graag over de diverse opties en de kosten die daaraan verbonden zitten. Hebt u de keuze gemaakt voor een zekere vloer, en hebt u nodig bij het leggen? Een klusjesman helpt u graag tegen een scherp tarief.

Ervaren klusjesmannen uit Limburg!

Vergelijk offertes en vind de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Gratis offertes aanvragen
pleisterwerken Limburg

Pleisterwerken

Een andere klus die de vakmensen van onze klusjesdienst voor u kunnen uitvoeren is het pleisterwerk. Binnen de categorie pleisterwerken vallen vele verschillende klussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het spuiten van latex of het aanbrengen van sierpleister. Door de muren van pleisterwerk te voorzien, zorgt u voor een goede bescherming van het oppervlak en creëert u tevens een unieke uitstraling. Vele pleistersoorten kunnen in een groot aantal kleuren worden geleverd.

tegelwerken Limburg

Tegelwerken

Op veel plaatsen in en om het huis vormen tegels een mogelijke vorm van afwerking. In de meeste gevallen zetten wij tegels op de vloeren en muren van de badkamer, maar ook in de keuken of op het terras vormen tegels een goede optie. Een klusjesman uit ons netwerk in Limburg zal u diverse voorbeelden aanreiken van tegelwerken in huis, zodat u samen tot een ontwerp kunt komen. Door de tegels tijdens een verbouwing te laten plaatsen, voorkomt u hoge kosten.

afbraakwerken Limburg

Afbraakwerken

Voordat een renovatiebedrijf bij u thuis aan de slag kan met een verbouwing, is het soms noodzakelijk om eerst enig afbraakwerk toe te passen. Vanuit menig klusbedrijf wil men zowel de afbraakwerken als renovatiewerkzaamheden uitvoeren. In een enkel geval adviseren wij om contact op te nemen met een erkend afbraakwerken specialist. Dit is met name noodzakelijk wanneer er zeer precies moet worden afgebroken. Hebt u een vraag over uw verbouwing, en de klussen die onze klusservice voor u uitvoert? Neem dan contact met ons op.

traprenovatie Limburg

Traprenovatie

Hebt u een houten trap zonder bekleding? Dan weet u dat door het veelvuldige gebruik beschadigingen ontstaan aan de traptreden. Het is daarom nodig om periodiek een traprenovatie te laten uitvoeren. Een traprenovatie kan een lange tijd in beslag nemen, maar kan ook snel worden afgehandeld. Dit is afhankelijk van het soort renovatie waar u voor kiest. Wij kunnen bijvoorbeeld met behulp van speciale opzettreden de trap binnen korte tijd weer in een goede staat maken. Benieuwd naar de kosten? Wij sturen u graag een offerte toe.

klinkerwerken

Klinkerwerken

De medewerkers van een klussenbedrijf hebben ervaring met vele verschillende klussen. Deze kluswerkzaamheden zijn in diverse categorieën in te delen. Eén van deze categorieën is: de klinkerwerken. Bij de klinkerwerken horen alle werkzaamheden die te maken hebben met het leggen van klinkers, of het herstellen van een bestaand terras van klinkers. De kosten voor het leggen van een oprijlaan of parking hangen af van de soort klinkers die u kiest, en de mate van grondwerken die men hiervoor moet afhandelen.

chapewerken

Chapewerken

Een tweede categorie die wij voor u willen uitlichten is de chapewerken. Bij de chapewerken moet u denken aan al het werk rondom het aanleggen van een chapevloer. Dit betekent het mengen van het mengsel van zand, cement en water, het naar binnen pompen van dit mengsel, en het eventuele afwerken van de chape. De chapewerken voert men uit op het moment dat de buizen en leidingen in de betonnen ondergrond liggen. Het is verstandig om op tijd de chapewerken expert te reserveren.

betonwerken

Betonwerken

In het geval van betonwerken is het belangrijk om een vakman in te schakelen. Het is namelijk belangrijk dat het beton goed gestort wordt, zodat het de juiste fundering vormt voor uw woning, vloer of bijgebouw. Een klusser houdt hierbij een oog voor detail, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. In het geval dat uw bestaande beton beschadigd raakt, dan kunt u dit met de hulp van een klusbedrijf uit Limburg laten herstellen.

Klusjesman uit Limburg gezocht?

Vraag gratis offertes aan en vind de beste klusser bij u uit de buurt.

Gratis offertes aanvragen
tuinaanleg

Tuinaanleg

Wilt u ’s zomers optimaal van uw tuin genieten? Laat uw tuin dan aanleggen door één van de klussers uit Limburg. Zij stellen aan de hand van uw wensen een ontwerp op, en leggen dit vervolgens aan. Van het leggen van bestrating tot het beplanten van uw tuin: de vakmannen zorgen ervoor dat uw tuinaanleg tot in de puntjes verzorgd is. Zo bent u verzekerd van een praktische en stijlvolle tuin, zonder dat het u tijd of energie gekost heeft!

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wist u dat u bij een klus- en renovatiebedrijf niet alleen aan het juiste adres bent voor standaard projecten rondom het renoveren van woningen, maar ook voor meer specifieke taken zoals het tuinonderhoud? Wanneer wij spreken over tuinonderhoud dan gaat het niet alleen om het schoffelen van de bloembakken, maar ook het aanleggen van borders, tuinpaden of de plaatsing van schanskorven. Met het inzetten van een klusbedrijf voor het afhandelen van het tuinonderhoud zorgt u in een handomdraai voor een heel andere tuinaanblik.

montageservice

Montageservice

Menig klusbedrijf uit ons netwerk in Limburg biedt een dagelijkse montageservice aan. Dit betekent dat u bij een storing van elektrische apparaten, bij beschadigingen aan de dakgoten of andere woononderdelen of bij problemen met het monteren van meubilair, met deze montageservice in contact kunt komen. Het grote voordeel van een montageservice van een klusbedrijf is dat u direct verschillende montageklussen aan de professionals kunt overlaten. Met behulp van een klusjesman is het wooncomfort in korte tijd aanzienlijk verbeterd. Wij helpen u graag verder.

riolering

Riolering

Problemen met de riolering wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. In sommige gevallen is een verstopping zelf te verhelpen. Komt de verstopping regelmatig terug of merkt u dat meerdere afvoerleidingen in huis op hetzelfde moment verstopt raken? Dan is de kans groot dat de oorzaak in de riolering zelf zit. Een klusjesbedrijf uit Limburg zoekt met behulp van geavanceerde technieken naar de oorzaak van uw problemen. Ligt deze op uw deel van de riolering? Dan verhelpt de klusjesman deze zo snel mogelijk.

grondwerken

Grondwerken

Wist u dat het tevens een optie is om een klusjesman van een renovatiebedrijf uit de regio in te schakelen voor het afhandelen van de grondwerken. Bij de grondwerken dient u te denken aan het nivelleren van tuin en het verzetten van grond. Meestal zet men vanuit de klusjesdienst een grondwerken professional in voor het voorbereiden van de klinkerwerken of het tuinonderhoud. De kosten voor de grondwerken hangen af van de tijdsduur en de hoeveelheid materiaal die men hiervoor moet gebruiken.

metselwerken

Metselwerken

Wilt u de metselwerken van uw woning graag vernieuwen? Of is het voegwerk verouderd en aan vervanging toe? In Limburg zijn meerdere klussers actief met ervaring in metselwerken. Ook voor nieuwe metselwerken is de hulp van een klusser uit Limburg aan te raden. Dit komt van pas als u een bijgebouw wilt realiseren, zoals een schuur of tuinhuis. Het is echter ook mogelijk om een brievenbus zuil van stenen te laten metselen, of een poort naar uw garage.

Ook voor kleine klusjes

Voor iemand zonder kluservaring blijven kleine klusjes vaak liggen. Wilt u bijvoorbeeld uw stopcontact verplaatsen maar heeft u geen idee hoe dit moet? Of drupt uw kraan al tijden en weet u niet wat de oorzaak is? Voor deze en andere kleine klussen komt de hulp van een klusjesman goed van pas. U betaalt de klusjesman per uur. Doordat dergelijke kleine opdrachten maar weinig tijd in beslag nemen, bent u voordelig uit!

klusjesdienst Limburg

Kosten van een klusjesman

De prijs voor het inschakelen van een klusbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren: het soort klus dat u uitbesteedt en de ervaring van de klusjesmannen. Een gemiddeld tarief ligt tussen de €20,- en €25,- per uur. Als u ervoor kiest om een ongecertificeerd klusjesbedrijf in te schakelen, dan liggen de prijzen iets lager: gemiddeld tussen de €15,- en €20,- per uur. Schakelt u juist een ervaren vakman in, dan ligt het uurtarief iets hoger: ongeveer €25,- tot €35,- per uur. Als u een minder ervaren vakman inschakelt hoeft dit natuurlijk niet te betekenen dat de kwaliteit minder is. Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen aan!

Tabel: wat kost een klusjesman per uur?

Kostenpost Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde tarief €20,- tot €25,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. De exacte prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de ervaring van de klusjesman en de soort werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvende offertes aan van klusjesmannen uit (de omgeving van) Limburg.

Welk klusbedrijf past bij uw opdracht?

Er bestaan vele klussen die in en om huis moeten worden uitgevoerd. Welk klusbedrijf of renovatiebedrijf geschikt is voor uw opdracht, is dan ook afhankelijk van uw wensen. Om de keuze voor een klussenbedrijf te vergemakkelijken, hebben wij onze klusservice opgezet. U geeft bij ons via het contactformulier uw minimale eisen aan voor een verbouwing of het renoveren, en wij maken een eerste selectie uit de vele bedrijven uit Limburg. Vervolgens is het aan u om een aantal van deze klusbedrijven met elkaar te vergelijken.

Tips voor het vergelijken van bedrijven

Het vergelijken van het ene klusbedrijf met het andere is niet gemakkelijk. Er zijn echter een aantal regels die u in acht moet nemen. Kijk bijvoorbeeld naar de werkzaamheden die bij de prijs zitten ingesloten. Huurt u voor deze prijs alleen één klusser? Of komen er meerdere professionals van hetzelfde klusbedrijf uit Limburg. Zijn de materiaalkosten en leveringskosten ingesloten? Betaalt u extra voor BTW? En gaat het om een uurloon of een standaardtarief. Dit zijn vragen waar u rekening mee dient te houden:

  • het renovatiebedrijf aan welke materialen gebruikt worden?
  • Is er een duidelijke planning voor de verbouwing?
  • Wat zijn de garantievoorwaarden?
  • Betaalt u deze prijs voor één of voor meerdere klusjesmannen?

Klusjesman offerte

Klusjesman nodig? Vrijblijvende offertes!

Bent u aan het zoeken naar een erkend klussenbedrijf uit Limburg voor het helpen bij een verbouwing? Of wilt u kleine klusjes in huis uitbesteden, zoals het plaatsen of vervangen van een stopcontact? Als u geïnteresseerd bent in het inschakelen van een klusbedrijf, dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de goedkope tarieven. Om verzekerd te zijn van het beste aanbod, vraagt u gemakkelijk meerdere vrijblijvende offertes aan. Vergelijk de tarieven en kies zo voor de klusjesdienst met het beste aanbod voor de scherpste prijs! Deze service is gratis en vrijblijvend. Zit er geen passend aanbod tussen? Dan zit u helemaal nergens aan vast! Ons netwerk bestaat tevens uit gyproc plaatsers en ervaren schrijnwerkers.