U zoekt een klusjesman in Tongeren?


Klusjesman Tongeren

Bent u bezig met een verbouwing of het renoveren van uw woning in Tongeren? Dan komt de hulp van een ervaren klusjesman of een renovatiebedrijf enorm goed van pas! De klussers zijn ervaren in het uitvoeren verschillende klussen, zoals tegels zetten in de badkamer en het ontstoppen van uw riolering. De klussers komen ook voor kleinere klusjes bij u langs!

Op deze pagina vindt u meer informatie over het brede aanbod aan klussen dat een klusbedrijf uit Tongeren uitvoert. Ook krijgt u informatie over de tarieven voor een dergelijke klusjesdienst. Wilt u besparen op de kostprijs? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend de offertes van meerdere klusbedrijven uit de buurt.

Start nu de offerteaanvraag!


Navigeer op deze pagina naar:

Klusser in Tongeren nodig? Benut de voordelen van onze offerteservice!

Wilt u uw doucheruimte of keuken renoveren? Met een ervaren klusbedrijf uit Tongeren pakt u deze klus professioneel aan. Met de klusjesdienst van een professionele klusjesman bent u bij elk klusje verzeker van een mooi resultaat. Met een vakkundige klusjesman profiteert u van de volgende voordelen:

 • Krijg inzicht in de prijs per uur die klussers uit uw regio hanteren.
 • Vergelijk prijzen en kies de klusjesman die u de beste deal biedt.
 • Bespaar tot 30% op de totaalprijs van uw klus!

klusjesman Tongeren

Waarom gebruik maken van klusjesdienst Tongeren?

Niet iedereen is ervaren in klussen. Relatief kleine klusjes worden dan een grote opgave: het behangen van de kinderkamer bijvoorbeeld, of het vervangen van enkele stopcontacten. Zonde als deze kleine klusjes blijven liggen: ook kleine veranderingen hebben een grote impact op uw woongenot! Het inschakelen van een klusjesdienst heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Met een klusjesdienst bespaart u uzelf waardevolle tijd en energie.
 • U profiteert van de kennis en ervaring van een professioneel klusbedrijf.
 • De klussen zijn in korte tijd uitgevoerd.
 • U bent verzekerd van een optimaal resultaat en hebt garantie op het geleverde werk.

klusjesdienst Tongeren

Klusjesman prijs per uur

Bent u op zoek naar een goedkope klusservice bij u uit de buurt? Via ons klusnetwerk komt u in contact met meerdere bedrijven uit de regio. Door de kostprijzen van verschillende klussers met elkaar te vergelijken bespaart u al snel tot wel 30% op de totaalprijs! Het gemiddelde tarief voor een klusbedrijf ligt tussen de €20,- tot €25,-. Kiest u voor een klusservice met veel ervaring? Houd er dan rekening mee dat de prijs per uur iets hoger ligt: gemiddeld tussen de €25,- en €35,- per uur. Als u een beperkt budget hebt dan is de hulp van een niet-gecertificeerd vakman ook een optie. Deze hanteert een gemiddeld uurtarief van €15,- tot €20,-. Vraag gratis offertes aan via de offertepagina!

Wat is het uurtarief van een klusjesman?

Soort klusjesman Uurtarief*
Niet-gecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-
Gemiddeld €20,- tot €28,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan hier gratis vrijblijvende offertes aan.


Bespaar tot 30% op de totaalprijs van een klusjesdienst!

Vraag offertes aan, vergelijk en kies gemakkelijk een goedkope klusser uit Tongeren.


Werkzaamheden klusjesman Tongeren

Een klusjesdienst is een ruim begrip. Klusjesmannen uit Tongeren voeren namelijk allerlei verschillende klussen uit, binnen en buiten uw woning. Wilt u meer weten over een klusjesdienst of het uurtarief van een klusser? Lees dan snel verder, want op deze pagina vindt u alles over verschillende verbouwingen, andere klusjes en de prijs per uur van een klusbedrijf. U schakelt voor onder meer de volgende klussen een klusbedrijf in:

dakwerken

Dakwerken

Een ander vakgebied waarin menig klusser van een klussenbedrijf uit ons netwerk in is gespecialiseerd, is het dakwerk. Onder dakwerk verstaat men diverse klussen zoals het herstellen van de dakbedekking, het bouwen van een volledige dakconstructie en het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen. Wanneer u een klus hebt op het gebied van de dakwerken en geen behoefte heeft om zelf het dak op te gaan, stel u dan in verbinding met een klusjesman uit Tongeren via de klusjesdienst!

Benieuwd naar de prijzen voor deze klusjesdienst? In de tabel hieronder vindt u een prijsoverzicht. Dakisolatie kost bijvoorbeeld €15,- tot €70,- per m².

Prijs voor dakwerken

Soort dakwerk Gemiddelde prijs * Opmerkingen
Dakrenovatie €30,- tot €110,- Per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m²
Dakonderhoud €80,- tot €140,- Abonnementskosten van een jaarcontract

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

schilderwerken

Schilderwerk uitvoeren

Eén van de klussen die periodiek terugkomt is het buitenschilderwerk. Het schilderwerk dient minimaal eens in de vijf jaar te worden uitgevoerd, om de levensduur en kwaliteit van het hout te blijven garanderen. Een klusjesman van een klussenbedrijf uit ons netwerk maakt gebruik van geavanceerde technieken en materialen om het schilderwerk af te handelen. Zodra u de keuze hebt gemaakt voor kleur en stijl, hebt u naar de klus geen omzien meer. Een klusser helpt u met alle plezier verder.

In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van gemiddelde kostprijzen voor deze klusjesdienst. Voor het inhuren van een buitenschilder moet u rekening houden met een gemiddeld bedrag van €35,- tot €40,- per m² en voor een binnenschilder €30,- tot €35,- per m².

Gemiddelde prijzen voor schilderwerken

Soort schilder Gemiddelde prijs per m² *
Binnenschilder €30,- tot €35,-
Buitenschilder €35,- tot €40,-
Sauswerk €10,- tot €15,-
Spuitwerk €6,- tot €10,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, verf en overig materiaal. Vraag voor prijsberekeningen gratis offertes aan.

pleisterwerken

Pleisterwerken

Een andere specialisatie is het pleisterwerk. Het aanbrengen van sierpleister of het spuiten van latex, het vormen allen klussen die binnen deze categorie vallen. De pleisterwerken vragen een grote precisie en kennis van zaken. Daarom is het altijd verstand om deze klus over te laten aan de medewerkers van een erkend klusbedrijf. Zo weet u zeker dat het pleisterwerk ook op de lange termijn nog naar wens blijft zitten, en dat u optimaal profiteert van de investering. Een klusser helpt u graag.

Bent u benieuwd naar de kostprijs voor deze klusjesdienst? In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde prijzen voor het laten pleisteren van uw woning. Voor spuitpleister moet u rekenen op gemiddelde prijzen tussen €6,- en €12 per m² en voor sierpleister €13,- tot €24,- per m².

Wat kosten pleisterwerken per m²?

Soort pleisterwerk Gemiddelde prijs per m² *
Betonstuc €25,- tot €90,-
Cementeren €19,- tot €81,-
Raapwerk €16,- tot €31,-
Sierpleister €13,- tot €24,-
Sausklaar €10,- tot €24,-
Spuitpleister €6,- tot €12,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

chapewerken

Chapewerken

Een volgende categorie werkzaamheden is de chapewerken. In de meeste gevallen is het verstandig om voor het chapewerk een klusjesdienst in te schakelen. De professionals op het gebied van de chapewerken zullen de bestaande vloer vakkundig verwijderen, en vervolgens het chape mengsel (zand, cement en water) op de ondervloer aanbrengen. Eventueel is het een optie om de professionals van een klusjesdienst uit de regio eveneens in te zetten voor het plaatsen van een nieuwe bovenvloer. Dit brengt wel hogere kostprijzen met zich mee.

Voor chapewerk hanteren klusbedrijven een vast bedrag van gemiddeld €12,- tot €15,- per m², in plaats van een prijs per uur. Wilt u direct weten wat de prijs is voor uw chapewerken? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Metselwerken

Bij metselwerken denkt men vaak aan het metselen van gevels. Daarnaast voeren de klussers uit Tongeren ook andere metselwerken uit. Een klusjesman herstelt uw beschadigde metselwerk namelijk ook. Is uw voegwerk aan vervanging toe? Ook deze klus neemt de vakman op zich. Hierbij heeft u zelfs de keuze uit verschillende soorten voegwerken, waarmee u uw metselwerk een nieuwe uitstraling geeft. Wilt u graag een extra muur metselen? Of laat u een garage bouwen en wilt u deze laten metselen? Een klusser uit Tongeren staat voor u klaar.

Voor een bedrag tussen gemiddeld €55,- en €60,- per m² laat u een klussenbedrijf metselen. Inclusief de stenen betaalt u gemiddeld tussen €100,- en €125,- per m².

Wilt u weten wat de kosten voor uw metselwerken zijn? Aarzel dan niet langer en vraag via het offerteformulier geheel vrijblijvend offertes aan. Binnen enkele dagen ontvangt u dan tot wel 5 prijsopgaven van vakmannen uit uw eigen regio.

betonwerken

Betonwerken

Bij een verbouwing van uw huis komen veel verschillende werkzaamheden kijken. Eén van de werkzaamheden die u best uitbesteedt aan een klusjesdienst, is het betonwerk. Het betonwerk vormt een belangrijke fundering voor uw woning. Klusbedrijven voeren ook kleinere betonwerken binnenshuis uit. Denk hierbij aan het storten van een betonvloer in de woonkamer of garage. Een ander voorbeeld, is het storten van een betonblad in de keuken. U wilt natuurlijk dat het betonblad of uw betonvloer er strak en netjes uitziet. Schakel daarom een klusjesdienst in voor al uw betonwerken.

Voor een gemiddeld bedrag tussen €75,- tot €150,- per m² laat u een moderne, cementgebonden gietvloer leggen. Voor printbeton betaalt u tussen €70,- en €100,- per m².


Klusjesman gezocht voor schilderwerk, pleisterwerk of dakwerken?

Vind via de offertepagina snel en gemakkelijk een geschikte klusjesman uit Tongeren!


klinkerwerken

Klinkerwerken

U schakelt een klusjesman uit Tongeren in voor allerlei klussen. Eén van de categorieën waar de experts uit ons klussersnetwerk een ruime ervaring mee hebben zijn klinkerwerken. Bij klinkerwerk gaat het om werkzaamheden die horen bij het aanleggen van oprijlanen en parkings. Bij klinkerwerk hoort tevens het grondwerk. Wilt u weten welke tarieven er horen bij klinkerwerk? Kijk dan naar het soort klinkers dat u kiest. Deze bepalen de grootste prijsverschillen.

In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van gemiddelde prijzen van meerdere bestratingen. Voor steenbestrating moet u rekening houden met gemiddelde bedragen tussen €16,- en €65,- per m². Een klusser hanteert gemiddelde kostprijs tussen €12,- tot €22,- per m² voor het leggen.

Wat is de prijs voor klinkerwerken?

Omschrijving Gemiddelde prijs *
Stenen/klinkers €16,- tot €65,- per m²
Grind of split €11,- tot €13,- per m²
Ophoog- en voegzand €55,- tot €75,- per m³
Opsluitbanden €3,- tot €6,- per meter
Voorrijkosten €0,30 tot €0,45 per km
Kosten voor het leggen €12,- tot €22,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Tegelwerken

Binnen de klusbranche bestaan er vele specialisaties. Daarom werkt menig klusbedrijf met verschillende klussers die elk hun eigen specialisatie hebben. Een voorbeeld hiervan is het zetten van tegels. Het laten leggen van tegels is op vele plaatsen in huis mogelijk om een onderhoudsvrij en hygiënisch oppervlak te creëren. Met name in de badkamer en keuken vormen tegels een uitstekende keuze. Het zetten van wand- of vloertegels is geen ingewikkelde taak. Wilt u dit zelf afhandelen? Vraag dan om tips en advies.

Benieuwd naar wat u kwijt bent voor betegeling? In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van gemiddelde kostprijzen. Voor tegelwerk betaalt u gemiddeld €35,- tot €45,- per m² of een prijs per uur tussen €30,- en €45,-.

Wat is de prijs van tegelwerken?

Gemiddelde prijs tegelwerken * Eenheid
€30,- tot €45,- Per uur
€35,- tot €45,- Per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Afbraakwerken

De afbraakwerken worden vaak niet gezien als een dienst van een klussenbedrijf. Toch is het mogelijk om wel een aanvraag voor afbraakwerk te doen. Dit komt doordat een deel van het afbraakwerk valt binnen de werkzaamheden van een klusjesdienst, mits er daarna weer gebouwd moet worden op de plek van afbraak. Wilt u weten hoe een klusbedrijf uit Tongeren uw afbraakwerken aanpakt? Aarzel dan niet om uw gegevens in te vullen op de offertepagina. Een klusbedrijf uit Tongeren informeert u met alle plezier over de mogelijkheden, en de daarbij horende prijzen.

Wilt u binnenmuren laten slopen?

Dat laat u voor gemiddeld €15,- tot €25,- per m² uitvoeren. Voor het kaal maken van vloeren, wanden en plafonds moet u rekening houden met bedragen tussen €7,- en €15,- per m².

loodgieterwerk

Loodgieterwerk

Onder het loodgieterwerk verstaat men diverse klussen, die een professionele klusser uit Tongeren voor u uitvoert. Zo helpt een klusser u bij het ontstoppen van uw rioolsysteem, het aanleggen van leidingen of de installatie van sanitair. Een klusjesman heeft bovendien ervaring met het verhelpen van lekkages bij zowel wasmachines als de douche of een waterleiding. Wilt u meer weten over de klussen die een klusbedrijf op het gebied van loodgieterswerk uitvoert? Vul dan het contactformulier in en u ontvangt snel de gewenste informatie.

Heeft u een rioolverstopping?

Een ontstopping kost gemiddeld tussen €85,- en €150,- en onderhoud aan uw cv-ketel tussen €70,- en €80,- per klus. Een klusjesman hanteert voor loodgieterswerkzaamheden een gemiddelde prijs van €40,- tot €70,- per uur.

Vul gelijk het offerteformulier in om vrijblijvend en geheel kosteloos offertes van loodgieters uit Tongeren en omgeving te ontvangen voor het realiseren van uw loodgieterklus.

grondwerken

Grondwerken

Wilt u graag weten wat grondwerken precies inhouden? Het grondwerk vormt een voorloper voor klinkerwerk, maar passen ook bij het tuinonderhoud. Voorbeelden van grondwerk zijn het nivelleren van tuinen, het verzetten van grond of het afgraven van oprijlanen. Voor deze werken is het gebruik van professionele apparatuur gewenst. Daarom is het handig om een expert op het gebied van grondwerk dit werk te laten afhandelen. Na professioneel grondwerk is het mogelijk om zelf de bestratingswerken uit te voeren.

Nieuwsgierig naar de kostprijzen? In de volgende tabel vindt u een handig prijsoverzicht. Zo ziet u dat grondwerk voor een oprit, looppad of terras gemiddeld tussen €15,- en €30,- kost.

Wat kosten grondwerken per m²?

Soort grondwerk Graafdiepte Gemiddelde prijs *
Grondwerk voor een looppad Tot 10cm diep €10,- tot €15,- per m²
Grondwerk voor een oprit of terras Tot 30cm diep €15,- tot €30,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw voor het afgraven, afvoeren van de grond en ophogen met zand. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Ik zoek een klusjesman in Tongeren!

Stop met zoeken, vraag eenvoudig offertes aan en vind snel uw klusjesman!


Welke kleine klusjes doet een klusjesdienst?

De werkzaamheden van een klusjesman bestaan naast een breed scala aan grote klussen, ook uit het uitvoeren van kleine klusjes. Veel mensen uit Tongeren weten wel dat ze een klusjesman kunnen inschakelen voor loodgieterswerk, kleine renovaties en elektriciteitswerken. Maar wist u dat een klusser nog veel meer doet? Ook behang plakken, het leggen van stroomdraden in een nieuwe inbouw of onderhoud van uw tuin zijn klussen van een klusbedrijf. Lees verder op deze pagina voor alles over verschillende kluswerkzaamheden die u laat uitvoeren door een klusser.

Behangen

Behang plakken is een klus die veel tijd en moeite kost. Veel mensen uit Tongeren schakelen bij een verbouwing dan ook graag de hulp van een klussenbedrijf in om deze klus af te handelen. Alle professionals die zich bij de klusjesdienst hebben aangesloten, voorzien een volledige slaapkamer (standaardafmetingen) binnen een dag van behang. De kostprijzen voor de diensten van de klusservice hangen af van het gebruikte materiaal en de klustijd. U profiteert via ons netwerk altijd van aantrekkelijke kostprijzen en heldere voorwaarden.

traprenovatie

Traprenovatie

Een traprenovatie is één van de dingen die noodzakelijk zijn voor de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten. Zeker voor houten trappen geldt dat de treden na verloop van tijd zullen beschadigen en afslijten. Dit geeft een hoger risico op uitglijden en vallen. Een renovatiebedrijf uit Tongeren helpt u met het plaatsen van speciale opzettreden of een volledige traprenovatie. Voor welke variant u kiest is afhankelijk van uw budget en uw wensen voor stijl en design. Een klusser uit Tongeren helpt u graag met het maken van een ontwerp.

Vloeren leggen

Bent u uw gehele woning in Tongeren aan het renoveren, dan zult u ook aandacht moeten besteden aan de vloeren. Er bestaan tegenwoordig diverse soorten vloerbekleding, die alle hun eigen voor- en nadelen hebben. Een professional van een klusbedrijf uit Tongeren adviseert u graag over de diverse opties, en samen met u een keuze maken. Wilt u meer weten over de diensten van de klusservice en de bijbehorende kostprijzen? Vul dan het contactformulier in.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Een klus waarbij elektriciteit gemoeid is, dient nauwkeurig en veilig te worden afgehandeld. Bent u aan het renoveren en moet een compleet elektriciteitsnetwerk worden aangelegd? Dan is het verstandig om de hulp van een erkend klusbedrijf in te roepen. Een klusjesman vervangt snel en vakkundig de elektrische bedrading, plaatst stopcontacten of installeert een volledige groepenkast. Via de klusservice vergelijkt u gemakkelijk en snel de aanbiedingen van menig klusbedrijf voor elektriciteitswerken!

Riolering herstellen

Klussenbedrijf gezocht voor een probleem met uw rioolsysteem? Dit merkt u wanneer dezelfde verstopping regelmatig terugkeert of als meerdere afvoeren in uw woning op hetzelfde moment verstopt raken. Er is dan een grote kans dat uw rioolsysteem verouderd is. Een klusbedrijf beschikt over de juiste gereedschappen en materialen om de oorzaak van uw problemen te achterhalen. Omdat uw rioolsysteem is weggewerkt in vloeren en muren is dit voor iemand zonder ervaring al erg ingewikkeld. Ligt het probleem bij de buitenriolering? Dan bent u niet verantwoordelijk voor de reparatie.

Tuin aanleggen in Tongeren

Bent u toe aan een nieuwe tuin maar weet u niet waar u op moet letten? Veel klusjesmannen uit Tongeren zijn ervaren in tuinaanleg. Dit houdt in dat zij u van A tot Z helpen met de aanleg van uw tuin. Allereerst stellen zij een ontwerp op. Hierin nemen zij verschillende aspecten mee, zoals de bestrating en beplanting. Als het ontwerp door u is goedgekeurd dan verzorgen de klussers alle werkzaamheden. Ze verwijderen uw oude bestrating en beplanting en zorgen ervoor dat uw tuin tip-top in orde is.

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Er bestaan vele klussen in uw woning waarvoor het mogelijk is een medewerker van een klusjesdienst in te schakelen. Er zijn echter ook werkzaamheden buitenshuis waarvoor de hulp van een vakman mogelijk is. Een voorbeeld hiervan is het onderhoud van uw tuin. Bij het tuinonderhoud hoort niet alleen het schoffelen van de bloemperken, maar ook de verbouwing van de serre of het bouwen van een prieel. Door het tuinonderhoud over te laten aan een specialist, geniet u binnen korte tijd weer van een heerlijk buitengevoel.


Vergelijk snel menig klussenbedrijf voor een prijsoverzicht.

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere gratis en vrijblijvende offertes.


Nieuwe overkoepelende renovatiepremie

Wist u dat bij vele verbouwingen in aanmerking komt voor de overkoepelende renovatiepremie? De Vlaamse overheid financiert verschillende renovatiewerkzaamheden, wanneer uw woning ouder dan 10 jaar is, en de renovatiekosten hoger dan €2.500,-. Denk hierbij aan dakwerken, buitenschrijnwerken, ruwbouw en het plaatsen van technische installaties. Op vlaanderen.be vindt u alle informatie over de premie en aan welke voorwaarden u moet voldoen.

Sommige gemeentes verstrekken ook premies voor het bouwen of verbouwen van uw woning in Tongeren, of wanneer u groen aanplant of onderhoudt. Op premiezoeker.be controleert u snel en gemakkelijk voor welke premies u in aanmerking komt.

Wanneer een vergunning aanvragen?

Klusjesman gezocht voor kleine bouwwerken aan of rond uw woning in Tongeren uitvoeren? Dan heeft u niet altijd een bouwvergunning nodig, maar voor bepaalde klussen heeft u wel meldingsplicht bij uw gemeente. Deze meldingsplicht geldt voor kleine aanbouwen, die niet groter zijn dan 40 m². Houd er wel rekening mee dat vroeger geplaatste kleine bouwwerken ook meetellen in die 40 m². Komt u met uw aanbouw boven de 40 m² uit? Dan heeft u wel een vergunning nodig.

Op de website van de Vlaamse overheid vindt u alle informatie over de meldingsplicht voor kleine bouwwerken. Is uw woning onderdeel van beschermd erfgoed? Dan gelden voor u speciale regels. Vraag dan meer informatie bij uw gemeente aan.

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Laat u klussen uitvoeren en is uw woning ouder dan 10 jaar oud? Voor verschillende klusjes aan de buitenkant en binnenkant van uw woning betaalt u niet 21% maar 6% btw. Voor bijvoorbeeld het leggen van een elektriciteitssysteem, isolatie van uw woning, airconditioning of nieuw sanitair profiteert u van het verlaagde btw-tarief.

Voor welke klussen geldt het verlaagde btw-tarief?

Op financien.belgium.be vindt u een handig overzicht van alle klussen waarover u het verlaagde btw-tarief betaalt. Daarnaast vindt u op deze site ook voor welke renovatiewerken u het normale btw-tarief van 21% betaalt.


Klusjesman gezocht voor schilderwerken of een andere klusjesdienst?

Laat de klus uitvoeren door een professioneel klusser uit Tongeren.


Klusjesdienst voor het renoveren van elke ruimte

Wordt u niet meer blij van uw grenenhouten keukenfrontjes? Of zijn er verschillende tegels in uw badkamer gebarsten? Met een renovatie door een vakkundig klusser laat u uw woning er weer als nieuw uitzien! Maar ook het leggen van een nieuwe vloer laat u voor een strak resultaat uitvoeren door een klusser uit Tongeren. Meer weten over renovaties? Lees snel verder!

keuken verbouwing

Verbouwing van de keuken

Het renoveren van keukens is één van de klussen waarvoor vaak de inzet van een professionele klusjesman nodig is. Bij de verbouwing van een keuken horen diverse taken, die u best overlaat aan een erkend klusjesman. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het renoveren van de keukenkastjes, of het leggen van een nieuwe tegelvloer. Bij menig klusbedrijf uit Tongeren zitten verschillende specialisten aangesloten die er samen voor zorgen dat uw keuken binnen korte tijd weer in optimale staat verkeert.

Badkamer renoveren

Naast het renoveren van keukens, is ook de verbouwing van badkamers een klus waarbij regelmatig hulp nodig is. Wilt u uw doucheruimte opknappen met een verbouwing? Vraag dan eerst een klusser om hulp bij het maken van een ontwerp dat binnen uw budget past. Via de klusservice komt u gemakkelijk in contact met een professional van een renovatiebedrijf die voor u dit ontwerp maakt. Is het ontwerp klaar, dan helpt een klusjesman u tevens met alle plezier bij de praktische uitvoering.

klusbedrijf Tongeren

Montageservice van een klusbedrijf

Bent u bezig met de verbouwing van uw keuken of doucheruimte? Of is uw verhuis net achter de rug? Dan is het waarschijnlijk dat er nog wat meubilair of een aantal apparaten gemonteerd moet worden. Het monteren van meubels is niet per se ingewikkeld, maar neemt vaak wel veel tijd in beslag. Daarom is het een optie om via de klusjesdienst een montage-expert in te zetten voor montageservice. De specialisten uit ons netwerk voeren namelijk ook graag de nodige montages voor u uit.

Klusjesdienst; ook voor kleine klusjes!

De meeste mensen schakelen professionele vakmannen in bij een grote verbouwing. Maar wist u dat u ook de kleinere klusjes door een klusbedrijf laat uitvoeren? Onder kleinere klussen verstaat men het plaatsen van stopcontacten, het behangen van slaapkamers of zelfs het monteren van uw nieuwe ikea meubilair! Kleine klusjes in huis blijven vaak liggen. Door deze uit te besteden pakt u uw kleine ergernissen aan. Dit verhoogt uw woongenot zeker!

Wij zijn tevens actief in:

Hasselt | Genk | Beringen | Sint-Truiden | Maasmechelen | Lommel | Heusden-Zolder | Bilzen | Tongeren
klussenbedrijf Tongeren

Klusbedrijven vergelijken, waar op letten?

Kies uw klusjesman uit Tongeren verstandig en vergelijk eerst meerdere offertes. Wanneer u uw gegevens invult op de offertepagina, ontvangt u snel maximaal 5 prijsopgaven van klussers uit uw regio. Door deze met elkaar te vergelijk op kostprijs en aanbod, kiest u zelf het klusbedrijf dat u de beste deal biedt. Waar let u zoal op bij het vergelijken?

 • Krijgt u een duidelijk overzicht van de benodigde materialen?
 • Geeft het klusbedrijf een tijdsplanning van de klus?
 • Krijgt u garantie op de werkzaamheden van de klusjesman?
 • Welke klusser hanteert het laagste uurtarief?

prijzen klusser Tongeren

Klusjesman in Tongeren nodig? Vraag gratis offertes aan!

Klusjesman met een laag uurtarief gezocht? Wilt u uw woning laten renoveren? Of heeft u allerlei kleine klusjes in huis waarvoor u een ervaren klusjesman zoekt? Bent u benieuwd naar de tarieven voor het inschakelen van een klusjesman voor loodgieterswerk? Voor een prijsopgave, maar ook voor het antwoord op deze vragen vult u uw gegevens in op het offerteformulier. Met een klusjesman uit Tongeren bent u verzekerd van een goede service.

Zeker weten dat u niet te veel betaalt?

U ontvangt maximaal 5 offertes van klusbedrijven uit uw regio. Door deze op totaalprijs en aanbod te vergelijken, kiest u gemakkelijk de klusser die u het beste aanbod doet! Of schakel een schrijnwerker en een gyprocwerker in.