U zoekt een klusjesman in Dendermonde?


Klusjesman Dendermonde

Een klusjesman uit Dendermonde staat voor u klaar om allerlei kleine klusjes uit handen te nemen. Schakel bijvoorbeeld een klusbedrijf in voor een verbouwing, schilderwerken of het behangen van de woonkamer. Wilt u uw keuken of badkamer renoveren? Besteedt de klus dan uit aan een renovatiebedrijf. Om welke klus het ook gaat, de klusjesdienst helpt u graag.

Op deze pagina lees je meer over kosten van een klusbedrijf uit Dendermonde en de mogelijkheden. Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier. Bespaar op de totaalprijs door de vrijblijvende offertes te vergelijken. Kies het beste klusbedrijf voor uw verbouwing en andere klussen!

Start nu de offerteaanvraag!


Navigeer op deze pagina naar:

Klusser in Dendermonde nodig? Benut de voordelen van onze offerteservice!

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor het uitvoeren van klussen in uw huis in Dendermonde. Onze beste tip is daarom om prijsoffertes van meerdere specialisten met elkaar te vergelijken. U bespaart niet alleen op de totaalprijs, maar de klussers leveren ook uitstekend werk. Vul het offerteformulier in en u krijgt snel inzicht in de exacte prijzen.

 • De offertedienst is geheel gratis en zonder verplichtingen.
 • U kiest snel en eenvoudig de beste klusjesman uit Dendermonde.
 • De besparing loopt op tot wel 30% door offertes te vergelijken.

klusjesman Dendermonde

Waarom gebruik maken van klusjesdienst Dendermonde?

Heb je ook van die klusjes die altijd maar blijven liggen? Bijvoorbeeld het witten van plafonds, het wegwerken van de bedrading van de verlichting of het aansluiten van zolderverlichting? Schakel dan vandaag nog een klusjesman uit Dendermonde in. Een klusbedrijf zorgt ervoor dat alles snel wordt uitgevoerd. U hoeft geen zwaar werk te doen en profiteert van de vakkennis van de klusjesmannen. De voordelen van een klusjesdienst:

 • De klussen zijn snel geregeld.
 • Hoogwaardige kwaliteit en garantie.
 • Je hoeft zelf geen gereedschap of materiaal aan te schaffen.
 • De klusjesmannen hebben veel vakkennis en ervaring.

klusjesdienst Dendermonde

Klusjesman prijs per uur

De kosten van een klusjesman uit Dendermonde zijn afhankelijk van een aantal factoren. Eén van de factoren die van invloed is op de totaalprijs is de ervaring van de klusjesman. Ook het soort klus dat u wilt uitbesteden beïnvloed de totaalprijs. Een klusjesman zonder diploma’s is het goedkoopst. Houd dan rekening met een gemiddelde prijs per uur tussen de €15,- en de €20,-. Wilt u liever een klusbedrijf met meer ervaring en benodigde diploma’s? Dan moet u denken aan een richtprijs van €25,- tot €35,-. Naast een prijs per uur voor de klusjesman worden er ook nog materiaalkosten gerekend. Vraag gratis offertes aan voor meer inzicht in uw prijzen!

Wat is het uurtarief van een klusjesman?

Soort klusjesman Uurtarief*
Niet-gecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-
Gemiddeld €20,- tot €28,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan hier gratis vrijblijvende offertes aan.


Wilt u tot wel 30% besparen op de totaalprijs?

Vergelijk dan offertes van klusjesmannen uit de regio Dendermonde en bespaar!


Werkzaamheden klusjesman Dendermonde

Een klusjesman uit Dendermonde is zeer breed inzetbaar. Heeft u allerlei klusjes te doen in uw woning? Met een klusjesman hoeft u niet allemaal verschillende bedrijven in te schakelen. Vaak zijn er in huis genoeg kleine klusjes te doen, maar ook voor grote klussen zoals een dakreparatie is het mogelijk om een klusjesman in te schakelen. Op deze pagina leest u meer over de volgende klussen:

dakwerken

Dakwerken

Wilt u bij een verbouwing uw hele woning aanpakken? Denk dan ook aan het dakwerk. Onder het dakwerk verstaan wij klussen als het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen, het herstellen van dakbedekking of het aanbrengen van dakisolatie. Bij de dakwerken moet men altijd voorzichtig te werk gaan, waarbij de veiligheid van u en de werknemers van het klussenbedrijf voorop staat. Hebt u geen behoefte om zelf op een ladder te balanceren? Vraag dan een klussenbedrijf uit de buurt om hulp via de klusjesdienst.

Met goed dakonderhoud verlengt u de levensduur van het dak. Dit kost ongeveer €80,- tot €140,-. Renovatie nodig? Houd dan rekening met een gemiddelde prijs per vierkante meter van €30,- tot €110,-. Het aanbrengen van dakisolatie kost €15,- tot €70,- per m² afhankelijk van het isolatiemateriaal.

Prijs voor dakwerken

Soort dakwerk Gemiddelde prijs * Opmerkingen
Dakrenovatie €30,- tot €110,- Per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m²
Dakonderhoud €80,- tot €140,- Abonnementskosten van een jaarcontract

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

schilderwerken

Schilderwerk uitvoeren

Elke klusser ondersteunt u graag bij het schilderwerk. Denk hierbij niet alleen aan het schilderen van kozijnen en gevelpanelen, maar ook aan het bijwerken van muren en plafonds binnenshuis. Het uitvoeren van schilderwerk, met name buitenshuis, neemt soms heel wat tijd in beslag. De klusjesmannen van de klusbedrijven Dendermonde nemen u het werk met alle plezier uit handen tegen aantrekkelijke kostprijzen. Het enige wat u hoeft te doen is het bepalen van de kleur, en de rest wordt verzorgd!

Het gemiddelde tarief van een binnenschilder is €30,- tot €35,- per m². Een buitenschilder is iets duurder, namelijk €35,- tot €40,- per m². Sauswerk, zoals het witten van het plafond, is goedkoper. De gemiddelde richtprijs ligt tussen de €10,- tot €15,- per m². Spuitwerk is het goedkoopste, want dit gaat zeer snel. Houd rekening met een richtprijs voor deze klusjesdienst van €6,- tot €10,- per vierkante meter.

Gemiddelde prijzen voor schilderwerken

Soort schilder Gemiddelde prijs per m² *
Binnenschilder €30,- tot €35,-
Buitenschilder €35,- tot €40,-
Sauswerk €10,- tot €15,-
Spuitwerk €6,- tot €10,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, verf en overig materiaal. Vraag voor prijsberekeningen gratis offertes aan.

pleisterwerken

Pleisterwerken

Klusbedrijven hebben ook veel ervaring met het bepleisteren van muren en plafonds. Na pleisteren zien de muren en plafonds er weer netjes uit. U kunt de binnenmuren saus- of behangkleur laten pleisteren of direct kiezen voor pleisterwerk met een kleur. De term pleisterwerken staat voor vele klussen zoals het spuiten van latex, het aanbrengen van sierpleister en het renoveren van ouder pleisterwerk. Een verbouwing op het gebied van de pleisteren moet wel door een klusjesman worden gedaan. Door de speciale technieken en het unieke gereedschap zal eigenhandig pleisteren vaak een minder goed resultaat opleveren dan met de hulp van een klusservice.

De kostprijzen voor een klusjesman voor pleisteren zijn voornamelijk afhankelijk van het type pleisterwerk dat u laat uitvoeren. Spuitpleister is het goedkoopste met €6,- tot €12,- per vierkante meter en het aanbrengen van sierpleister kost ongeveer €13,- tot €24,- per m². Bekijk de prijstabel voor nog meer prijsinformatie.

Wat kosten pleisterwerken per m²?

Soort pleisterwerk Gemiddelde prijs per m² *
Betonstuc €25,- tot €90,-
Cementeren €19,- tot €81,-
Raapwerk €16,- tot €31,-
Sierpleister €13,- tot €24,-
Sausklaar €10,- tot €24,-
Spuitpleister €6,- tot €12,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

chapewerken

Chapewerken

Chapewerken is de term die men bij een klusjesdienst gebruikt voor de werkzaamheden rondom het aanleggen of herstellen van een vloer. Wanneer men spreekt over een chapevloer dan gaat het over de ruwe ondervloer die gemaakt wordt van een mengsel van zand, cement en water. Deze chapevloer plaatst men over een betonnen basis, om daarna nog een bovenvloer te storten. De experts van de klusservice helpen u desgewenst met alle plezier bij het chapewerk, gegarandeerd in korte tijd en tegen aantrekkelijke tarieven.

Chapewerk door een klusbedrijf uit Dendermonde kost gemiddeld €12,- tot €15,- per m². Wilt u direct weten wat de prijs is voor uw chapewerken? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Metselwerken

Is het voegwerk van uw woning verouderd en begint het af te brokkelen? Of wilt u een laag muurtje plaatsen in de voortuin? Schakel dan een klusser uit Dendermonde in voor de metselwerken. Door de voegen te vervangen voorkomt u vochtproblemen en zorgt u voor een versteviging van de gevel. Laat de werkzaamheden over aan een ervaren klusser voor het beste resultaat. De kostprijs afhankelijk van de grootte van het project, het benodigde materiaal en het uurtarief.

Een klussenbedrijf rekent een gemiddelde prijs van €100,- tot €125,- per m² voor metselwerken inclusief materiaal. Wanneer u zelf de stenen koopt is het goedkoper. De arbeidskosten liggen dan tussen de €55,- en de €60,- per m².

Wilt u weten wat de kosten voor uw metselwerken zijn? Aarzel dan niet langer en vraag via het offerteformulier geheel vrijblijvend offertes aan. Binnen enkele dagen ontvangt u dan tot wel 5 prijsopgaven van vakmannen uit uw eigen regio.

betonwerken

Betonwerken

Aan betonwerken denkt u misschien niet meteen aan een klusser, toch is het verstandig om een vakman in te schakelen voor deze klussen. U bent dan verzekert van het beste resultaat. Het mixen en aanbrengen van beton vereist veel nauwkeurigheid. De juiste mengverhouding en manier van storten is belangrijk voor de sterkte van het materiaal. De klusjesman stort bijvoorbeeld probleemloos een betonnen vloerplaat voor een garage of tuinhuisje voor u. Of schakel een specialist in voor het repareren van de betonnen muren in een kelder.

Wilt u een gepolierde betonvloer door een klusbedrijf uit Dendermonde laten plaatsen? Gemiddeld moet u dan denken aan een richtprijs van €50,- en €130 per m². Een cementgebonden gietvloer kost ongeveer €75,- tot €150,- per m².


Schakel een klusser uit Dendermonde voor schilderwerk!

U bent verzekerd van een perfect resultaat. Bespaar op de totaalprijs.


klinkerwerken

Klinkerwerken

Binnen een klusbedrijf bestaan er heel wat specialisaties. Eén van de specialisaties is de klinkerwerken. Een klusjesman richt zich voornamelijk op het leggen van bestrating. Zo valt het bestraten van parkings en oprijlanen onder de werkzaamheden van een expert op het gebied van bestrating, maar ook het verzorgen van de juiste afwatering en het aanleggen van straten hoort binnen deze klussen. De kostprijs voor de bestrating hangen vooral af van de materiaalkosten.

Het leggen van klinkers kost gemiddeld €16,- tot €65,- per m². Voor bestrating is het ook nodig om een goede fundering te leggen. Ophoogzand kost €55,- tot €75,- per m³. Het klusbedrijf rekent vaak ook voorrijkosten van €0,30 tot €0,45 per kilometer. Bekijk de tabel voor alle prijsinformatie.

Wat is de prijs voor klinkerwerken?

Omschrijving Gemiddelde prijs *
Stenen/klinkers €16,- tot €65,- per m²
Grind of split €11,- tot €13,- per m²
Ophoog- en voegzand €55,- tot €75,- per m³
Opsluitbanden €3,- tot €6,- per meter
Voorrijkosten €0,30 tot €0,45 per km
Kosten voor het leggen €12,- tot €22,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Tegelwerken

Tegelwerk omvat alle werkzaamheden die te maken hebben met het plaatsen en onderhouden van tegels. Over het algemeen zijn tegels in huis voornamelijk te vinden in de badkamers en keukens. Daarnaast vormen tegels ook een goede keuze voor het oppervlak van een terras. Wilt u tegels zetten? Vraag dan een klusser om tips. Zeker het plaatsen van wandtegels vereist enige handigheid en kennis van de juiste techniek. De klusjesmannen helpen u graag verder.

Een klusjesman rekent een gemiddeld uurtarief van €30,- tot €45,- of een prijs per m² van €35,- tot €45,- inclusief btw voor het plaatsen van tegels.

Wat is de prijs van tegelwerken?

Gemiddelde prijs tegelwerken * Eenheid
€30,- tot €45,- Per uur
€35,- tot €45,- Per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Afbraakwerken

Voordat een verbouwing of renovatie wordt uitgevoerd, moet er vaak eerst een gedeelte van een bestaande constructie worden afgebroken. Het afbreken van bouwconstructies staat ook wel bekend onder de term afbraakwerken. Bij deze werken let de klusser goed op dat hij geen leidingen of elektriciteitskabels raakt. Al het bouwafval wordt netjes afgevoerd, hiervoor gelden soms aanvullende milieuregels. Afbraakwerk vergt veel nauwkeurigheid en kennis. Het is verstandig om hier voor een klusbedrijf in te schakelen.

Wat is de kostprijs van afbraakwerk? Voor het slopen van een binnenmuur rekent een klusbedrijf gemiddeld €15,- tot €25,- per m². De kostprijs van het bouw klaar maken van grond is hoger, want dit is meer werk en er moet meer bouwafval afgevoerd worden. De richtprijs ligt dan tussen de €40,- en de €55,- per vierkante meter.

loodgieterwerk

Loodgieterwerk

Voor het uitvoeren van loodgieterwerk, schakelt u tevens gemakkelijk een klusser in. Onder het deze werkzaamheden verstaan wij diverse klussen zoals het ontstoppen van afvoeren en gootstenen, de verbouwing van badkamers, of het aansluiten van de wasmachine. Ook het aanleggen van een nieuwe waterleiding handelt de klusjesman voor u af. Bent u benieuwd of een bepaalde klus onder loodgieterswerk valt? Neem dan contact op via de offertepagina en bespaar op uw verbouwing.

De loodgieters hanteren meestal een uurtarief voor de werkzaamheden. Het uurtarief is afhankelijk van het loodgieterswerk, het tijdstip (weekend is vaak duurder) en de ervaring van de loodgieter. Gemiddeld moet u denken aan een uurtarief van €40,- tot €70,-. Lekdetectie kost per uur van €70,- tot €80,- en het oplossen van een verstopping een kostprijs per uur van €85,- tot €150,-.

Vul gelijk het offerteformulier in om vrijblijvend en geheel kosteloos offertes van loodgieters uit Dendermonde en omgeving te ontvangen voor het realiseren van uw loodgieterklus.

grondwerken

Grondwerken

Wij informeerden u al eerder over de opties voor het leggen van bestrating bij u thuis. Ter voorbereiding op de bestrating bestaan er ook diverse grondwerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afgraven van een oprit, het nivelleren van tuinen of het leveren van zand of grond. Laat de grondwerken eveneens over aan een erkend professional van de klusjesdienst. De specialist zorgt tijdens het grondwerk ook voor een goede afwatering voor bestrating. Bovendien is het belangrijk voor het voorkomen van het verzakken van de grond. De kostprijs voor grondwerk is relatief laag.

Een goede fundering is belangrijk voor het leggen van een oprit of terras. Het grondwerk kost rond de €15,- tot €30,- per m². Een looppad heeft een minder hoge fundering nodig en daarom is het grondwerk goedkoper. Gemiddeld moet u denken aan een kostprijs voor deze klusjesdienst tussen de €30,- tot €15,- per m².

Wat kosten grondwerken per m²?

Soort grondwerk Graafdiepte Gemiddelde prijs *
Grondwerk voor een looppad Tot 10cm diep €10,- tot €15,- per m²
Grondwerk voor een oprit of terras Tot 30cm diep €15,- tot €30,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw voor het afgraven, afvoeren van de grond en ophogen met zand. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Ik zoek een klusjesman in Dendermonde!

Zoek dan niet verder en vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes.


Welke kleine klusjes doet een klusjesdienst?

U heeft al veel gelezen over de werkzaamheden van een klusjesman, maar deze klusjesman doet nog veel meer. Wist u dat u een klusjesbedrijf ook kunt inschakelen voor een traprenovatie, het onderhouden van uw tuin, tuinaanleg of het aanleggen van elektriciteitskabels?

Het voordeel van een klusser is dat hij veel vakkennis en ervaring heeft. Zo weet hij precies wat er nodig is voor het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels, maar ook hoe een muur perfect behangen moet worden. De klussen worden een stuk sneller uitgevoerd dan wanneer u het allemaal zelf zou doen.

Behangen

Behangen is een lastige klus. Laat deze klus daarom over aan een specialist van een klussenbedrijf. U bent verzekerd van een perfect resultaat. Het is belangrijk dat de rollen behang strak naast elkaar geplaatst worden. Heeft u behang met een patroon? Dan zorgt de klusjesman ervoor dat het patroon mooi overloopt. Verwijder voor het aanbrengen van behang alle spijkers, schroeven en pluggen uit de muur. Werk daarnaast beschadigingen weg met vulmiddel zodat u een egale muur heeft.

traprenovatie

Traprenovatie

Een traprenovatie is een verbouwing die u zeker eens in de 15 jaar moet afhandelen. Zo voorkomt u dat er door slijtage risico’s ontstaan op vallen en uitglijden. Zeker bij houten trappen is slijtage een veelvoorkomende oorzaak voor een valpartij. Een vakman voert deze renovatie tegen een aantrekkelijke totaalprijs binnen korte tijd voor u uit. De exacte renovatieprijs is afhankelijk van uw wensen op het gebied van de renovatie, en uw maximale budget. Vergelijk snel menig klussenbedrijf voor een prijsoverzicht.

Vloeren leggen

Bij vrijwel elk klusbedrijf uit ons netwerk zitten ook specialisten in het leggen van vloeren en vloeronderhoud aanwezig. Hebt u een parketvloer en wilt u weten hoe vaak u deze moet lakken? Of hebt u een vraag over de kostprijzen voor het laten leggen van een pvc-vloer met daaronder vloerverwarming? Laat de experts van de klusservice uit Dendermonde u dan meer informatie geven. Of het nu gaat over het installeren, repareren of renoveren van uw vloeren, professionals van de klusservice ronden deze klussen in korte tijd af.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Het werken met elektriciteit vereist ervaring en een grote nauwkeurigheid. Wilt u graag een nieuwe groepenkast? Moet de meterkast opnieuw worden ingedeeld? Of bent u van plan het terras meer sfeer te geven met behulp van sfeerverlichting? De professionals van een klusjesdienst handelen dergelijke werkzaamheden snel en vakkundig voor u af. Een klusser neemt altijd eigen materiaal en gereedschap mee, zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken.

Riolering herstellen

Heeft problemen met de riolering? Denk hierbij aan een borrelend riool, een vieze lucht in uw woning in Dendermonde of een verstopt toilet of gootsteen? Een klusbedrijf is u graag van dienst om de problemen te verhelpen. Het klusbedrijf gebruikt handige hulpmiddelen voor het opsporen van de locatie van de lekkage. Uiteraard verzorgt de klusjesman direct de reparatie. Ligt de oorzaak van het probleem buiten uw deel van de riolering? Neem dan contact op met de gemeente.

Tuin aanleggen in Dendermonde

Nieuwbouwwoning gekocht en wilt u uw tuin aanleggen volgens een ontwerp? Of bent u uw huidige tuin zat en wilt u een nieuw terras of meer groen aanleggen? Laat uw tuin dan aanleggen door een klusser. Kies er bijvoorbeeld voor om een groot terras met betontegels aan te leggen, leg een moestuin aan of bestraat een gedeelte van uw voortuin met grind. Aan de hand van uw eisen en wensen wordt er een ontwerp gemaakt.

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Bij de professionals van een klusjesdienst bent u niet alleen aan het juiste adres voor standaard kluswerkzaamheden op het gebied van verbouwing en renoveren, maar ook voor bijvoorbeeld het tuinonderhoud. Bij het tuinonderhoud horen klussen zoals het bijwerken van de bloemperken, het aanleggen van tuinpaden of het realiseren van een prieel. Het tuinonderhoud hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, maar dankzij de hulp van een specialist, geniet u spoedig van een heerlijk buitengevoel.


Vergelijk snel menig klussenbedrijf voor een prijsoverzicht.

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere gratis en vrijblijvende offertes.


Nieuwe overkoepelende renovatiepremie

Gaat u uw woning renoveren? Dan heeft u mogelijk recht op een renovatiepremie! Alle werken worden opgedeeld in vier categorieën, denk aan ruwbouw, elektrische installaties en schrijnwerk. U moet minimaal €2.500,- aan facturen overleggen om aanspraak te maken op de renovatiepremie. Ga naar vlaanderen.be om meer te lezen over deze premie, de voorwaarden en waar u rekening mee moet houden.

Hoe vind ik gemakkelijk alle premies?

Ga dan naar premiezoeker.be! Via deze website krijgt u een handig overzicht van alle beschikbare premieregelingen, de bedragen en welke voorwaarden er gelden.

Wanneer een vergunning aanvragen?

Voor een aantal werkzaamheden moet u een vergunning aanvragen. Veel kleine klusjes, zoals het plaatsen van een tuinhuisje, het aanleggen van een oprit of het plaatsen van een dakraam zijn vergunningsvrij. Grotere bouwwerken vergen echter wel vaak een vergunning. Denk aan een aanbouw van meer dan 40 vierkante meter.

Soms mag u wel vergunningsvrij bouwen, maar moet u een melding doen bij de gemeente. Voor beschermende en monumentale gebouwen gelden andere regels. Op vlaanderen.be staat meer informatie over het aanvragen van vergunningen, wanneer dit verplicht is en wanneer u een melding moet doen.

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Is uw woning in Dendermonde ouder dan 10 jaar en wordt de woning hoofdzakelijk als privéwoning gebruikt? Dan profiteert u met veel renovatie- en verbouwingswerken van het verlaagde btw-tarief van 6%. Het aanleggen van een tuin, terrasbestrating of afbraakwerken zonder een renovatie worden belast onder het normale tarief van 21%.

Voor welke werkzaamheden geldt het lage btw-tarief?

Het verlaagde btw-tarief geldt voor veel renovatiewerken. Denk hierbij aan het aanbrengen van isolatie, schilderwerken, het aanleggen van nieuwe elektriciteit, plaatsen van centrale verwarming en wand- en vloerbekleding. Op financien.belgium.be staat alles wat u moet weten.


Op zoek naar een ervaren klusjesman voor uw woning?

Vind eenvoudig en snel het beste klusbedrijf uit Dendermonde!


Klusjesdienst voor het renoveren van elke ruimte

In huis hebben we vaak klusjes die gedaan moeten worden. Een klusser uit Dendermonde voert alle klussen moeiteloos voor u uit. In elke ruimte van uw woning. Wilt u bijvoorbeeld de keuken renoveren? Of is juist de badkamer aan een opknapbeurt toe? Dit is geen probleem. Lees verder voor meer informatie!

keuken verbouwing

Verbouwing van de keuken

De renovatie of verbouwing van een keuken bestaat soms uit het renoveren van enkele onderdelen maar soms ook uit het grondig verbouwen van de gehele keukenruimte. Renoveer bijvoorbeeld uw keukenfrontjes, de elektrische apparaten of het aanrechtblad. Een renovatiebedrijf voorziet u graag van advies. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat de renovatie snel en probleemloos verloopt, zodat u snel geniet van uw gerenoveerde keukenruimte. Is er alleen een reparatie nodig? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Badkamer renoveren

Heeft u last van een lekkage in de badkamer? Wilt u sanitair of badkamertegels laten vervangen? Of wilt u uw oude badkamerruimte opknappen. Schakel dan een klusjesman uit Dendermonde in. Een klusbedrijf of renovatiebedrijf helpt u graag bij het repareren en renoveren van uw badkamerruimte. Controleer direct het leidingwerk bij het plaatsen van nieuw sanitair. Ook voor het oplossen van verstoppingen in het toilet, douche of afvoerbuizen in andere vertrekken, is het mogelijk om gebruik te maken van de klusjesdienst.

klusbedrijf Dendermonde

Montageservice van een klusbedrijf

Naast de standaard klusjesservice bestaat er tevens een speciale montageservice. De montageservice is er speciaal voor mensen die net een verhuis achter de rug hebben, of na een renovatie nog een aantal apparaten moeten laten monteren. Door een specialist van de montageservice de montage voor u af te laten handelen, weet u zeker dat het meubelstuk of apparaat op de juiste manier in elkaar wordt gezet. Zo weet u zeker dat er op korte termijn geen problemen optreden.

Klusjesdienst; ook voor kleine klusjes!

Heeft u weinig kluservaring? Of komt u er maar niet aan toe om die lekkende kraan te vervangen? Ook voor kleine klusjes is het mogelijk om een klusjesdienst in te schakelen. Denk bij kleine klusjes bijvoorbeeld aan het verplaatsen of vervangen van een stopcontact, het ophangen van een lamp of plaatsen van plinten. Stel een lijst op van de klussen die blijven liggen en besteed het uit met de klusservice. U hoeft verder niets te doen of aan te schaffen, alles wordt geregeld.

Wij zijn tevens actief in:

Gent | Aalst | Sint-Niklaas | Beveren | Dendermonde | Lokeren | Ninove | Evergem | Geraardsbergen
klussenbedrijf Dendermonde

Klusbedrijven vergelijken, waar op letten?

Vakman gezocht? Wanneer u het offerteformulier invult, ontvangt u een aantal gratis en vrijblijvende offertes. Door deze op uw gemak thuis te vergelijken, bespaart u aanzienlijk op de kosten. Weet u niet precies waar u op moet letten bij het vergelijken van de prijsoffertes? Wij hebben nog een aantal handige tips voor u!

Dit zijn onze tips:

 • Let op de totaalprijs en wat er bij inbegrepen is. Zijn er nog bijkomende kostenposten? En hoe hoog zijn de voorrijkosten?
 • Welke voorwaarden worden er gesteld en heeft u garantie op de werkzaamheden?
 • Wat is de tijdsduur van het project en welke klusjesman kan het snelste beginnen?
 • Hoe hoog is de prijs per uur van de klusser uit de regio Dendermonde.

prijzen klusser Dendermonde

Klusjesman in Dendermonde nodig? Vraag gratis offertes aan!

Wilt u een klusjesman uit Dendermonde inschakelen! Een goede keuze! U weet zeker dat alle klussen perfect uitgevoerd worden, hoeft er zelf niets meer voor te doen en u hoeft geen gereedschap aan te schaffen. Schakel de klusjesdienst bijvoorbeeld in voor het schilderen van de binnenmuren, een dakrenovatie of andere klussen aan uw woning.

Klusjesman gezocht? Bespaar op de totaalprijs!

Vraag vandaag nog offertes met scherpe prijzen aan om te vergelijken! Alleen zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor een klusbedrijf en bespaart u tot wel 30% op de totaalprijs! Deze offertedienst is helemaal gratis en zonder verplichtingen. U zit dus nergens aan vast. Of schakel een schrijnwerker of vakman in voor gyprocwerken!