U zoekt een klusjesman in Mechelen?

Vrijblijvende offertes aanvragen

Klusjesman Mechelen

Zoekt u een ervaren klusjesman in Mechelen? Een klusbedrijf is u graag van dienst voor allerlei klussen, zoals het afhandelen van het schilderen van de ramen, het tuinonderhoud, verbouwing of het renoveren van de trap. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van een klusjesdienst, de voordelen van een klusservice en de prijzen.

Wilt u besparen op de totaalprijs van uw verbouwing? Dat kan door prijsoffertes te vergelijken! U hoeft niet lang te zoeken, maar alleen het offerteformulier in te vullen. U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen van klusbedrijven uit de regio. Vergelijk de aanbiedingen en kies het beste klusbedrijf of renovatiebedrijf voor uw klus!

Navigeer naar:

Voordelen klusjesdienst | Werkzaamheden klusjesman | Kosten klusjesman | Tips voor het vergelijken

Waarom gebruik maken van klusjesdienst?

Door een klusjesman van een klusjesdienst in te schakelen profiteert u van een aantal voordelen. De vakman zorgt ervoor dat de klussen snel en probleemloos worden uitgevoerd. De klusjes blijven niet lang liggen, maar alles wordt opgepakt. Daarnaast weet u zeker dat de klusjesman uit Mechelen hoogwaardige kwaliteit en een goede service levert. Tot slot hoeft u zelf geen gereedschap aan te schaffen. De voordelen van de klusservice:

  • Snelle afhandeling van de klussen.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • U hoeft zelf geen gereedschap of materiaal aan te schaffen.
  • Garantie en de klusjesmannen hebben veel vakkennis.
klusjesman Mechelen

Wat doet een klusjesman?

Een klusjesman neemt u veel werk uit handen. Er is geen vast takenpakket voor een klusjesman uit Mechelen. Van een grote verbouwing tot kleine klussen, alles is mogelijk met een klusservice. Bijvoorbeeld het schilderen van uw living, het renoveren van de keuken of het aansluiten van verlichting. Of wat dacht u van die plinten die nog steeds aangebracht moeten worden of die lekkende kraan die maar blijft druppen? Een klusbedrijf uit Mechelen staat voor u klaar en helpt u graag.

schilderen

Schilderwerk

De meeste klussen waarvoor de hulp van een klusbedrijf uit Mechelen wordt ingezet is het schilderwerk. Zowel het schilderwerk binnenshuis bij een verbouwing of renovatie, als het schilderwerk buitenshuis valt binnen deze categorie. Het schilderen buitenshuis moet u minimaal eens per vijf jaar uitvoeren, om te voorkomen dat er vochtproblemen ontstaan. Wanneer u een klusbedrijf uit ons netwerk inschakelt, dan hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken: de vakman neemt alle nodige materialen en gereedschappen, zoals verf en een steiger, met zich mee.

Loodgieter

Loodgieterwerk

Onder de klusjesdienst valt ook loodgieterwerk. Met name bij het renoveren van badkamers is het verstandig om de ondersteuning van een renovatiebedrijf te vragen. Een klusjesman kan niet alleen zorgen voor het vervangen van het sanitair, maar ook voor het herstellen van lekkages, het vernieuwen van de waterleidingen of het tegels zetten op de muren. De kostprijs voor een renovatie door een renovatiebedrijf hangen af van het aantal veranderingen, en de materiaalkosten die hierbij komen kijken.

erkend Elektricien

Elektriciteit

Het werken met elektriciteit is vrij gevaarlijk, omdat hierbij de kans op kortsluiting ontstaat. Wij adviseren daarom om u altijd in verbinding te stellen met de medewerkers van een klusjesdienst voor het elektriciteitswerk. Bij een klusjesdienst werken altijd een aantal gespecialiseerd elektriciens, die elektriciteitsdraden kunnen vervangen, lampen installeren of tuinverlichting plaatsen. Hebt u een probleem met het uitvallen van zekeringen, of de aardlekschakelaar? Ook daarvoor is het een optie een klusjesman uit ons netwerk in Mechelen in te schakelen. Een klusjesman van de klusservice helpt u ook graag met het aanleggen van elektriciteit bij een verbouwing.

klusjesdienst

Behangen

Het aanbrengen van behang lijkt soms erg eenvoudig, maar is het zeker niet. Vooral niet als het gaat om behang met een patroon. U wilt natuurlijk wel dat het patroon goed doorloopt en dat de stroken goed op elkaar aansluiten. Via de klusservice vindt u eenvoudig en snel een geschikt klussenbedrijf voor het behangen. Een klusjesman rondt het behangen snel voor u af, zodat u snel weer gebruik kunt maken van de kamer.

renoveren keuken

Keukens

Via de klusservice komt u gemakkelijk in contact met menig klusbedrijf uit Mechelen, waarvan de professionals u graag ondersteunen bij diverse klussen. Het kan dan gaan om één speciale klus, of om een combinatie van klussen in een verbouwing of renovatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het renoveren van de keuken. Onder een renovatie of verbouwing vallen diverse werkzaamheden, zoals het zetten van tegels, het schilderen van muren en het monteren van apparatuur. Met de ondersteuning van een renovatiebedrijf is het renovatiewerk in korte tijd afgehandeld.

klusjesdienst klusbedrijf

Badkamers

Evenals de keuken is het ook mogelijk om de badkamer te laten verbouwen door een renovatiebedrijf. De verbouwing van badkamers kan bestaan uit een groot aantal onderdelen, welke samen de uiteindelijke prijs zullen bepalen. Voorbeelden zijn het vernieuwen van het sanitair, het zetten van wandtegels en de verbouwing van de badkamermeubels. De meeste badkamers moet u eens per 20 jaar laten renoveren om de kwaliteit en het gebruiksgemak te behouden. Een klusjesman informeert u graag over de opties en bijbehorende prijzen.

dakdekker dakwerken

Dakwerk

Bij elke klusservice uit ons netwerk werken professionals op diverse vakgebieden, waaronder het dakwerk. Het is aan te raden om een medewerker van een klusservice uit Mechelen in te zetten voor het dakwerk, omdat dit een gevaarlijke klus is. Met name het herstellen van de volledige dakbedekking vereist professionele materialen en technieken. Bent u toch zelf begonnen met het verwijderen van enkele dakpannen, maar lukt het niet de klus af te ronden? Een klusjesman uit ons netwerk is u met alle plezier van dienst.

renoveren Mechelen

Vloeren

Een volgende kluscategorie is het vloerenwerk. De vloeren in elke woning en elk bedrijfspand worden veel belopen en zullen na enkele jaren dan ook slijten. Een versleten vloer biedt ten eerste een slechte uitstraling, maar brengt ook risico’s als valpartijen met zich mee. Via de klusjesdienst in Mechelen komt u gemakkelijk in verbinding met een gediplomeerd klusjesman die de vloeren aan wil pakken. Eventueel is het een optie om te kiezen voor een PVC vloer voor grotere oppervlakken. Dit brengt verscheidene voordelen met zich mee.

Wilt u besparen op een klusbedrijf uit Mechelen?

Bespaar tot wel 30% op de totaalprijs door gratis en vrijblijvende offertes te vergelijken.

Gratis offertes aanvragen
pleisterwerk aanbrengen]

Pleisterwerken

U kunt pleisterwerken het beste overlaten aan deklusjesmannen van een klusbedrijf uit Mechelen. Dit komt doordat het aanbrengen van een pleisterlaag een professionele techniek vereist. Als een ervaren vakman de pleisterwerken afhandelt, dan zal dit gegarandeerd een lange levensduur hebben, en een aangename uitstraling. Het laten aanbrengen van een pleisterlaag brengt wel relatief hoge kosten met zich mee. Het schilderen van het oppervlak is goedkoper, maar ook van lagere kwaliteit. Wij informeren u graag verder.

tegelzetter

Tegelwerken

Zowel muren als vloeren kunnen met tegels worden bedekt. Het zetten van tegels is niet heel ingewikkeld, maar vraagt wel geduld. Is het tegels plaatsen binnenshuis voor u geen probleem, maar ondervindt u moeilijkheden bij het bestraten van het terras of het aanleggen van een tuinpad? Ook voor deze klusjes is het een optie contact op te nemen met een erkend klusbedrijf uit Mechelen. Ons netwerk bestaat uit menig klussenbedrijf. Een klusbedrijf heeft veel ervaring met het bestraten en zal de bestrating snel en vakkundig voor u leggen. Ook voor het tegel zetten is het verstandig om een vakman in te schakelen.

afbraakwerk

Afbraakwerken

Voordat het mogelijk is een verbouwing of renovatiewerk af te handelen door een renovatiebedrijf is het soms noodzakelijk enkele woononderdelen te slopen. Hoewel sloopwerk als een klusje voor alleman klinkt, is het in sommige gevallen een zeer precair werkje, omdat het precies goed moet gaan. Wie te veel sloopt loopt kans dat de fundering van het hele gebouw wegvalt. Weet u niet zeker of een bepaalde muur af te breken is? Stel u dan in verbinding met een klussenbedrijf uit de regio voor advies op maat.

renovatie trap

Traprenovatie

De specialisten van een renovatiebedrijf zijn niet alleen actief in het renoveren van badkamers en keukens, ook kleinere renovatiewerken zoals een traprenovatie vallen binnen hun takenpakket. Een traprenovatie door een renovatiebedrijf bestaat meestal uit verschillende onderdelen. Het belangrijkste is natuurlijk het herstel van de traptreden. Met name houten traptreden zullen met de jaren slijten, wat gevaarlijke situaties oplevert. Het plaatsen van opzettreden verhelpt de meeste problemen. Daarnaast is het een optie om een klusser de trap te laten verven of de trapleuning te laten vervangen.

stenen leggen

Klinkerwerken

Wij spraken al eerder over de opties voor het bestraten van het terras en het aanleggen van een tuinpad. Het aanleggen van parkings en oprijlanen valt tevens onder de werkzaamheden van een gediplomeerd klusser. Elk klussenbedrijf uit ons netwerk biedt ondersteuning bij de klinkerwerken, waarbij zij tevens de voorbereidende klusjes zoals het verzetten van grond of het verzorgen van het juiste verloop op zich zullen nemen. De prijs voor de klinkerwerken hangt af van de klusduur en de materialen en gereedschappen die nodig zijn.

chapewerken klusjesmannen

Chapewerken

Een volgende kluscategorie waar wij u over willen informeren is de chapewerken. Dit staat voor alle werkzaamheden die horen bij het aanleggen van een chapevloer. Chape is de term die men bij een klusjesdienst gebruikt voor een mengsel van zand, cement en water dat zeer geschikt is voor het maken van een ondervloer. Door te kiezen voor een chapevloer kiest u voor een goede isolatie en een stevige ondergrond. Over de chapevloer is vrijwel elke bovenvloer te plaatsen. Meer weten? Vul dan ons offerteformulier in.

betonwerken klusjesdienst

Betonwerken

Een stevig fundament is zeer belangrijk. Denk hierbij aan een garagevloer of vloer in de kelder. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van beton. Bij betonwerken is het mixen en de mengverhouding van het beton zeer belangrijk. Het is daarom verstandig om een ervaren klusjesman in te schakelen voor betonwerken. Een klusbedrijf uit Mechelen heeft veel vakkennis en ervaring en zorgt ervoor dat u een prachtige egale vloer krijgt. Ook voor het aanleggen van vloerplaten of herstelwerkzaamheden aan een betonnen kelder.

Op zoek naar een ervaren klusjesman in Mechelen?

Ga voor de beste vakman. Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Gratis offertes aanvragen
tuinaanleg klusjesman

Tuinaanleg

Heeft u een mooie nieuwe woning gekocht? Of bent u niet meer tevreden over uw huidige tuin? Laat uw tuin dan aanleggen door een klusbedrijf uit Mechelen. Het ontwerp is erg belangrijk voor de tuinaanleg. Samen met de vakman maakt u een ontwerp van uw nieuwe tuin. Verbind bijvoorbeeld verschillende terrassen met een grindpad, laat een moestuin aanleggen of bestraat uw oprit. De klusjesman is u ook graag van dienst bij het planten van begroeiing.

tuinonderhoud klusbedrijf

Tuinonderhoud

Wist u dat het tevens een optie is om de experts van een klusjesdienst in te schakelen voor het tuinonderhoud? Veel van de klanten uit Mechelen denken dat het tuinonderhoud standaard hoort bij het werk van een hovenier. Een ervaren klusjesman zal echter zijn hand ook niet omdraaien voor het bijwerken van de bloembakken of het monteren van tuinverlichting. Bij het onderhoud hoort voor velen tevens het schoonmaken van de dakgoten en het reinigen van de regenpijpen, ook hiervoor is menig klusjesdienst bereikbaar.

klusjesman voor montageservice

Montageservice

Een klusservice bestaat meestal uit verschillende onderdelen. Eén van deze delen is een montageservice. Of u nu hulp wenst bij de installatie van elektronische apparatuur na een verbouwing, of voor het monteren van meubilair in de nasleep van een verhuis: een klusser die zich bij ons heeft aangesloten helpt u hier met alle plezier bij. Het is afhankelijk van de uiteindelijke tijdsduur en het uurtarief van de klusjesman hoe hoog de prijs wordt. Vergelijk eventueel verschillende prijsopgaven voor de beste deal.

riolering klusbedrijf

Riolering

Schakel een klusjesman uit Mechelen in voor alle werkzaamheden aan de riolering. Heeft u bijvoorbeeld last van een vieze lucht in huis? Of borrelt het riool? De klusser detecteert snel het probleem en start meteen met de herstelwerkzaamheden. Ook voor verstoppingen in het toilet of één van de afvoerbuizen is het verstandig om een expert in te schakelen. De vakman gebruikt handige hulpmiddelen om de locatie van het probleem te vinden en heeft veel ervaring in het verhelpen van verstoppingen.

klusjesman grondwerken

Grondwerken

Voordat u de klinkerwerken of andere bestratingswerken kunt afhandelen is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de grondwerken. Klussen die onder de grondwerken vallen zijn het verzetten van grond, het leveren van zand en het nivelleren van de tuin. Voor het uitvoeren van de werken is vaak grote apparatuur nodig. Dergelijke voertuigen kunt u eventueel huren bij een verhuurbedrijf, maar het werk gaat sneller en professioneler wanneer u het overlaat aan een professional van een klussenbedrijf uit de regio.

metselen

Metselwerken

Ook het uitvoeren metselwerken behoren tot de klusservice van een klusbedrijf uit Mechelen. Een klusjesman uit ons netwerk heeft veel ervaring en levert altijd een hoogwaardige kwaliteit. Laat bijvoorbeeld een muurtje plaatsen in uw achtertuin, uw gevel reinigen of de voegen vervangen door een expert. Wilt u een aanbouw bij uw woning in Mechelen? Ook voor een dergelijke verbouwing is het mogelijk om een klusjesman in te schakelen.

Ook voor kleine klusjes

Grote klussen zoals een verbouwing, grondwerken of pleisterwerken kunt u het beste overlaten aan een ervaren klusjesman uit Mechelen. Maar ook voor kleine klusjes in huis is het mogelijk om een klusser in te schakelen. Vaak blijven er allemaal klussen liggen. Misschien komt u er niet aan toe? Of heeft u weinig kluservaring. De klusjesman helpt u graag bij het vervangen van een stopcontact, ophangen van een lamp, wegwerken van bekabeling of het plaatsen van plinten.

klusjes klein

Kosten van een klusjesman

Wilt u een klusjesman uit Mechelen inhuren? Dan bent u vast ook benieuwd naar de prijzen. Het uurtarief van een klusser is voornamelijk afhankelijk van de ervaring van de vakman. Voor een ongediplomeerde klusjesman zonder veel ervaring betaalt u ongeveer €15,- tot €20,- per uur. Wilt u liever een klusbedrijf uit Mechelen met meer ervaring? Dan moet u rekening houden met een gemiddeld uurtarief van €25,- tot €35,-. Dit betekent niet dat een goedkope klusjesman altijd goedkoper is. Naast het uurtarief moet u namelijk ook nog denken aan prijs voor materiaal en voorrijkosten. Meer weten over de prijs? Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes aan!

Tabel: wat kost een klusjesman per uur?

Kostenpost Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde tarief €20,- tot €25,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. De exacte prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de ervaring van de klusjesman en de soort werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvende offertes aan van klusjesmannen uit (de omgeving van) Mechelen.

Welk klusbedrijf past bij uw opdracht?

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Mechelen de vraag hoe zij weten welk klusbedrijf of renovatiebedrijf het beste bij hun past. Het antwoord hierop is simpel: door zoveel mogelijk bedrijven met elkaar te vergelijken. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs die het klussenbedrijf aanbiedt, maar ook naar de eventuele bijkomende kosten, zoals de leveringskosten van materiaal of de voorrijkosten voor de klusser. Vul voor de beste aansluiting bij een klusbedrijf bovendien zeer exact uw wensen in. Hoe meer informatie, hoe beter.

Tips voor het vergelijken van bedrijven

Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u meerdere prijsoffertes. Deze klusservice is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Door de offertes te vergelijken weet u zeker dat u nooit teveel betaald en u de beste klusjesman of renovatiebedrijf kiest. Vergelijk de prijsoffertes op een aantal punten. Hierbij is uiteraard de totaalprijs van belang, maar ook de voorwaarden en de tijdsduur. Wij hebben nog een aantal tips voor u. Let bij het vergelijken op:

  • de totaalprijs van de offerte en welke kosten er inbegrepen zijn;
  • de voorrijkosten, garantievoorwaarden en tijdsduur van het project;
  • het uurloon van de klusjesman;
  • de startdatum van de klus.

klusjesman offertes Mechelen

Klusjesman nodig? Vrijblijvende offertes!

Bent u van plan om een verbouwing uit te laten voeren van uw keuken? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een klusservice? Of wilt u weten wat de prijzen zijn van een klussenbedrijf? Aarzel dan niet om het offerteformulier in te vullen. Geef hierop aan wat voor klussen u wilt laten uitvoeren door het klusbedrijf of renovatiebedrijf uit Mechelen. U ontvangt dan spoedig meerdere vrijblijvende prijsoffertes van bedrijven uit de regio. Vergelijk de aanbiedingen op uw gemak en kies het beste klusbedrijf. Ook voor ervaren schrijnwerkers en gyproc plaatsers bent u bij ons aan het juiste adres.