U zoekt een klusjesman in Beringen?


Klusjesman Beringen

Zoekt u een ervaren klusjesman in Beringen? Een klusbedrijf is u graag van dienst voor allerlei klussen, zoals het afhandelen van het schilderen van de ramen, het tuinonderhoud, verbouwing of het renoveren van de trap. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van een klusjesdienst, de voordelen van een klusservice en de prijzen.

Start nu de offerteaanvraag!

Wilt u besparen op de totaalprijs van uw verbouwing? Dat kan door prijsoffertes te vergelijken! U hoeft niet lang te zoeken, maar alleen het offerteformulier in te vullen. U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen van klusbedrijven uit de regio. Vergelijk de aanbiedingen en kies het beste klusbedrijf of renovatiebedrijf voor uw klus!


Navigeer op deze pagina naar:

Klusser in Beringen nodig? Benut de voordelen van onze offerteservice!

Maak gebruik van onze offerteservice en bespaar op de totaalprijs van uw klus! Doordat elke klusjesman zijn eigen tarief hanteert, is het verstandig om offertes te vergelijken. U weet dan zeker dat u niet te veel betaalt. U hoeft hiervoor alleen maar het offerteformulier in te vullen. Het is dus niet nodig om allerlei klusbedrijven te contacteren voor een prijsopgaaf. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

 • De offertedienst is geheel gratis en zonder verplichtingen.
 • Het kiezen van een ervaren klusser is heel eenvoudig.
 • De besparing loopt op tot wel 30% van de totaalprijs!

klusjesman Beringen

Waarom gebruik maken van klusjesdienst Beringen?

Door een klusjesman van een klusjesdienst in te schakelen profiteert u van een aantal voordelen. De vakman zorgt ervoor dat de klussen snel en probleemloos worden uitgevoerd. De klusjes blijven niet lang liggen, maar alles wordt opgepakt door de klusser. Daarnaast weet u zeker dat de klusjesman uit Beringen hoogwaardige kwaliteit en een goede service levert. Tot slot hoeft u zelf geen gereedschap aan te schaffen. De voordelen van de klusser:

 • Snelle afhandeling van de klusjes.
 • Hoogwaardige kwaliteit.
 • U hoeft zelf geen gereedschap of materiaal aan te schaffen.
 • Garantie en de klusjesmannen hebben veel vakkennis.

klusjesdienst Beringen

Klusjesman prijs per uur

Wilt u een klusjesman uit Beringen inhuren? Dan bent u vast ook benieuwd naar de richtprijzen. De prijs per uur van een klusser is voornamelijk afhankelijk van de ervaring van de vakman. Voor een ongediplomeerde klusjesman zonder veel ervaring betaalt u ongeveer een prijs per uur van €15,- tot €20,-. Wilt u liever een klusbedrijf uit Beringen met meer ervaring? Dan moet u rekening houden met een gemiddelde prijs per uur van €25,- tot €35,-. Dit betekent niet dat een goedkope klusjesman altijd goedkoper is. Naast een prijs per uur moet u namelijk ook nog denken aan richtprijs voor materiaal en voorrijkosten. Meer weten over de totaalprijs? Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes aan!

Wat is het uurtarief van een klusjesman?

Soort klusjesman Uurtarief*
Niet-gecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Ervaren klusjesman €25,- tot €35,-
Gemiddeld €20,- tot €28,-

*Let op: dit is het gemiddelde uurtarief. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan hier gratis vrijblijvende offertes aan.


U wilt toch niet te veel betalen voor uw klusjesman?

Vergelijk daarom offertes en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!


Werkzaamheden klusjesman Beringen

Een klusjesman uit Beringen neemt u veel werk uit handen. Van grote verbouwingen tot kleine klusjes, alles is mogelijk met een klusjesman. Wilt u bijvoorbeeld nieuw tegelwerk in de keuken, een verstopping in de afvoer oplossen of een binnenmuur slopen voor een grote living? Dit is geen probleem voor een klusser. Met de klusjesdienst bent u verzekerd van kwaliteit en deskundige hulp. Hieronder leest u meer over de klusjes die een klusjesman uitvoert. Lees bijvoorbeeld meer over:

dakwerken

Dakwerken

Bij elke klusservice uit ons netwerk werken professionals op diverse vakgebieden, waaronder het dakwerk. Het is aan te raden om een medewerker van een klusservice uit Beringen in te zetten voor het dakwerk, omdat dit een gevaarlijke klus is. Met name het herstellen van de volledige dakbedekking vereist professionele materialen en technieken. Bent u toch zelf begonnen met het verwijderen van enkele dakpannen, maar lukt het niet de klus af te ronden? Een klusjesman is graag van dienst.

Het aanbrengen van dakisolatie kost per m² ongeveer €15,- tot €70,-. Deze investering verdient u terug door de besparing op de energiekosten. Een dakrenovatie kost ongeveer €30,- tot €110,- per vierkante meter en dakonderhoud heeft een richtprijs van €80,- tot €140,- per jaar.

Prijs voor dakwerken

Soort dakwerk Gemiddelde prijs * Opmerkingen
Dakrenovatie €30,- tot €110,- Per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m²
Dakonderhoud €80,- tot €140,- Abonnementskosten van een jaarcontract

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

schilderwerken

Schilderwerk uitvoeren

De meeste klusjes waarvoor de hulp van een klusbedrijf uit Beringen wordt ingezet is het schilderwerk. Zowel het schilderwerk binnenshuis bij het verbouwen of renoveren, als het schilderwerk buitenshuis valt binnen deze categorie. Het schilderen buitenshuis moet u minimaal eens per vijf jaar uitvoeren, om te voorkomen dat er vochtproblemen ontstaan. Wanneer u een klusbedrijf inschakelt, dan hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken: de vakman neemt alle nodige materialen en gereedschappen, zoals verf en een steiger, met zich mee.

Spuitwerk door een klusser laten uitvoeren? Dit kost ongeveer 6,- tot €10,- per m². Sauswerk is iets duurder, want de arbeidskosten zijn dan hoger. Gemiddeld kost dit €10,- tot €15,- per m². Een binnenschilder kost per m² ongeveer €30,- tot €35,-. Buitenschilders zijn vaak iets duurder, namelijk €35,- tot €40,- per m².

Gemiddelde prijzen voor schilderwerken

Soort schilder Gemiddelde prijs per m² *
Binnenschilder €30,- tot €35,-
Buitenschilder €35,- tot €40,-
Sauswerk €10,- tot €15,-
Spuitwerk €6,- tot €10,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, verf en overig materiaal. Vraag voor prijsberekeningen gratis offertes aan.

pleisterwerken

Pleisterwerken

U kunt pleisterwerken best overlaten aan de klusjesmannen van een klusbedrijf uit Beringen. Dit komt doordat het aanbrengen van een pleisterlaag een professionele techniek vereist. Als een ervaren vakman het pleisteren afhandelt, dan heeft dit gegarandeerd een lange levensduur en een aangename uitstraling. Het laten aanbrengen van een pleisterlaag brengt wel relatief hoge prijzen met zich mee. Het schilderen van het oppervlak is goedkoper, maar ook van lagere kwaliteit.

Het aanbrengen van sierpleister kost gemiddeld €13,- tot €24,- per m² en de binnenmuren sausklaar maken kost ongeveer €10,- tot €24,- per m². Spuitpleister is het goedkoopste, want dit wordt zeer snel aangebracht. Denk hierbij aan een richtprijs tussen de €6,- tot €12,- per m². Bekijk de tabel voor meer informatie over de richtprijzen.

Wat kosten pleisterwerken per m²?

Soort pleisterwerk Gemiddelde prijs per m² *
Betonstuc €25,- tot €90,-
Cementeren €19,- tot €81,-
Raapwerk €16,- tot €31,-
Sierpleister €13,- tot €24,-
Sausklaar €10,- tot €24,-
Spuitpleister €6,- tot €12,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

chapewerken

Chapewerken

Een volgende kluscategorie waar wij u over willen informeren is de chapewerken. Dit staat voor alle werkzaamheden die horen bij het aanleggen van een chapevloer. Chape is de term die men bij een klusjesdienst gebruikt voor een mengsel van zand, cement en water dat zeer geschikt is voor het maken van een ondervloer. Door te kiezen voor een chapevloer kiest u voor een goede isolatie en een stevige ondergrond. Over de chapevloer is vrijwel elke bovenvloer te plaatsen. Meer weten? Vul dan het offerteformulier in.

Wilt u een klussenbedrijf inschakelen voor chapewerk? De gemiddelde richtprijs ligt tussen de €12,- tot €15,- per m². Wilt u direct weten wat de prijs is voor uw chapewerken? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Metselwerken

Ook het uitvoeren metselwerken behoren tot de klusservice van een klusbedrijf uit Beringen. Een klusjesman heeft veel ervaring en levert altijd een hoogwaardige kwaliteit. Laat bijvoorbeeld een muurtje plaatsen in uw achtertuin, uw gevel reinigen of de voegen vervangen door een expert. Wilt u een aanbouw bij uw woning in Beringen? Ook voor een dergelijke klus is het mogelijk om een klusjesman in te schakelen.

De gemiddelde richtprijs voor metselwerk ligt tussen de €100,- en de €125,- per vierkante meter. Dit is inclusief het materiaal. Koopt u zelf de stenen? De totaalprijs wordt dan aanzienlijk lager. Houd rekening met arbeidskosten tussen de €55,- en de €60,- per m².

Wilt u weten wat de kosten voor uw metselwerken zijn? Aarzel dan niet langer en vraag via het offerteformulier geheel vrijblijvend offertes aan. Binnen enkele dagen ontvangt u dan tot wel 5 prijsopgaven van vakmannen uit uw eigen regio.

betonwerken

Betonwerken

Een stevig fundament is zeer belangrijk. Denk hierbij aan een garagevloer of vloer in de kelder. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van beton. Bij betonwerken is het mixen en de mengverhouding van het beton zeer belangrijk. Het is daarom verstandig om een ervaren klusjesman in te schakelen voor deze werkzaamheden. Een klusbedrijf uit Beringen heeft veel vakkennis en ervaring en zorgt ervoor dat u een prachtige egale vloer krijgt. Ook voor het aanleggen van vloerplaten of herstelwerkzaamheden aan een betonnen kelder.

Wilt u een mooie cementgebonden vloer laten aanleggen? De richtprijs van een klusbedrijf ligt dan tussen de €75,- tot €150,- per m². Een gepolierde betonvloer is meestal iets goedkoper. De prijs voor betonwerken ligt tussen de €50,- en €130 per m².


Ik zoek een klusjesman voor schilder- of pleisterwerken!

Vul het offerteformulier in en kies eenvoudig de beste specialist uit Beringen.


klinkerwerken

Klinkerwerken

Wij spraken al eerder over de opties voor het bestraten van het terras en het aanleggen van een tuinpad. Het aanleggen van parkings en oprijlanen valt tevens onder de werkzaamheden van een gediplomeerd klusser. Een klussenbedrijf biedt ondersteuning bij de klinkerwerken, waarbij zij tevens de voorbereidende klusjes zoals het verzetten van grond of het verzorgen van het juiste verloop op zich nemen. De kostprijs voor het bestraten hangt af van de klusduur en de materialen en gereedschappen die nodig zijn.

Op zoek naar budgetvriendelijke bestrating? Kies dan voor grind of split! De richtprijs ligt tussen de €11,- tot €13,- per m². Het leggen van stenen of klinkers is duurder en kost ongeveer €16,- tot €65,- per m², afhankelijk van het type steen of tegel dat u kiest. De klusjesdienst rekent ook vaak voorrijkosten van €0,30 tot €0,45 per kilometer. Bekijk de tabel voor meer prijsinformatie.

Wat is de prijs voor klinkerwerken?

Omschrijving Gemiddelde prijs *
Stenen/klinkers €16,- tot €65,- per m²
Grind of split €11,- tot €13,- per m²
Ophoog- en voegzand €55,- tot €75,- per m³
Opsluitbanden €3,- tot €6,- per meter
Voorrijkosten €0,30 tot €0,45 per km
Kosten voor het leggen €12,- tot €22,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Tegelwerken

Zowel muren als vloeren kunnen met tegels worden bedekt. Het zetten van tegels is niet heel ingewikkeld, maar vraagt wel geduld. Is het tegels zetten binnenshuis voor u geen probleem, maar ondervindt u moeilijkheden bij het bestraten van het terras of het aanleggen van een tuinpad? Ook voor deze klusjes is het een optie contact op te nemen met een erkend klusbedrijf uit Beringen. U bent dan verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Een klusbedrijf heeft veel ervaring met het bestraten en legt de bestrating vakkundig. Ook voor het tegel zetten is het verstandig om een vakman in te schakelen.

Een tegelzetter rekent een prijs per uur of een prijs per vierkante meter. De prijs per uur is gemiddeld €30,- tot €45,- en per vierkante meter ligt de richtprijs tussen de €35,- tot €45,-.

Wat is de prijs van tegelwerken?

Gemiddelde prijs tegelwerken * Eenheid
€30,- tot €45,- Per uur
€35,- tot €45,- Per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Afbraakwerken

Voordat het mogelijk is om te beginnen met het verbouwen of renoveren door een klusjesman is het soms noodzakelijk enkele woononderdelen te slopen. Hoewel sloopwerk als een klusje voor alleman klinkt, is het in sommige gevallen een zeer precair werkje, omdat het precies goed moet gaan. Wie te veel sloopt loopt kans dat de fundering van het hele gebouw wegvalt. Weet u niet zeker of een bepaalde muur af te breken is? Stel u dan in verbinding met een klussenbedrijf uit de regio voor advies op maat.

Het bouwklaar maken van grond kost ongeveer €40,- tot €55,- per vierkante meter. Wilt u alleen een binnenmuur laten slopen? De gemiddelde kostprijs is dan €15,- tot €25,- per m². De prijs per m² ligt lager, want deze werken gaan sneller en er hoeft minder bouwafval afgevoerd te worden.

loodgieterwerk

Loodgieterwerk

Onder de klusjesdienst valt ook loodgieterwerk. Met name bij het renoveren van badkamers is het verstandig om de ondersteuning van een renovatiebedrijf te vragen. Een klusjesman zorgt niet alleen voor het vervangen van sanitair, maar ook voor het herstellen van lekkages, het vernieuwen van de waterleidingen of het tegels zetten. De kostprijs voor een renovatie door een klusbedrijf hangen af van het aantal veranderingen, en de materiaalkosten die hierbij komen kijken.

Loodgieters rekenen meestal een uurtarief voor de loodgieterswerken. Het gemiddelde uurtarief is €40,- tot €70,-. Het uurtarief is onder andere afhankelijk van het soort werk, de ervaring van de vakman en het tijdstip. In het weekend wordt er meestal een hoger uurloon gerekend dan tijdens kantooruren. Lekdetectie kost €70,- tot €80,- en de kostprijs voor het verhelpen van een verstopping ligt tussen de €85,- tot €150,-.

Vul gelijk het offerteformulier in om vrijblijvend en geheel kosteloos offertes van loodgieters uit Beringen en omgeving te ontvangen voor het realiseren van uw loodgieterklus.

grondwerken

Grondwerken

Voordat u de bestratingswerken kunt afhandelen is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de grondwerken. Klussen die onder deze werkzaamheden vallen zijn het verzetten van grond, het leveren van zand en het nivelleren van de tuin. Voor het uitvoeren van de werken is vaak grote apparatuur nodig. Dergelijke voertuigen kunt u eventueel huren bij een verhuurbedrijf, maar het werk gaat sneller en professioneler wanneer u het overlaat aan een professional van een klussenbedrijf uit de regio.

Wilt u een nieuw terras of oprit laten aanleggen? Dan is een goede fundering erg belangrijk. Het grondwerk voor de fundering kost ongeveer €15,- tot €30,- per m². Voor een tuinpad is een minder hoge fundering nodig, daarom is het grondwerk goedkoper. Dit kost gemiddeld €10,- tot €15,- per m².

Wat kosten grondwerken per m²?

Soort grondwerk Graafdiepte Gemiddelde prijs *
Grondwerk voor een looppad Tot 10cm diep €10,- tot €15,- per m²
Grondwerk voor een oprit of terras Tot 30cm diep €15,- tot €30,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw voor het afgraven, afvoeren van de grond en ophogen met zand. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Ik zoek een klusjesman in Beringen!

Zoek niet verder en maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende offerteservice.


Welke kleine klusjes doet een klusjesdienst?

Een klusjesman is inzetbaar voor vele klussen. Werkzaamheden van de klusjesdienst zijn onder andere behangen, het aanleggen van elektriciteit en het onderhouden en herstellen van riolering. Ziet uw trap er niet meer mooi uit? Laat het dan renoveren door de klusser uit Beringen. Uw trap ziet er snel weer als nieuw uit.

Met een klusjesman bent u verzekerd van een perfect resultaat en hoogwaardige kwaliteit. Voordeel is dat u maar één klusbedrijf hoeft in te schakelen voor allerlei klussen. U hoeft dus niet meerdere bedrijven in te schakelen!

Behangen

Het aanbrengen van behang lijkt soms erg eenvoudig, maar is het zeker niet. Vooral niet als het gaat om behang met een patroon. U wilt natuurlijk wel dat het patroon goed doorloopt en dat de stroken goed op elkaar aansluiten. Via de klusservice vindt u eenvoudig en snel een geschikt klussenbedrijf voor het aanbrengen van behang. Een klusjesman rondt de behangwerken snel voor u af, zodat u snel weer gebruik kunt maken van de kamer.

traprenovatie

Traprenovatie

De specialisten van een renovatiebedrijf zijn niet alleen actief in de renovatie van badkamers en keukens, ook kleinere renovatiewerken zoals een traprenovatie vallen binnen hun takenpakket. Een traprenovatie door een klusbedrijf bestaat meestal uit verschillende onderdelen. Het belangrijkste is natuurlijk het herstel van de traptreden. Met name houten traptreden slijten met de jaren, wat gevaarlijke situaties oplevert. Het plaatsen van opzettreden verhelpt de meeste problemen. Daarnaast is het een optie om een klusser de trap te laten verven of de trapleuning te laten vervangen.

Vloeren leggen

Een volgende kluscategorie is het vloerenwerk. De vloer in elke woning en elk bedrijfspand worden veel belopen en beginnen na enkele jaren dan ook slijten. Een versleten vloer biedt ten eerste een slechte uitstraling, maar brengt ook risico’s als valpartijen met zich mee. Via de klusjesdienst in Beringen komt u gemakkelijk in verbinding met een gediplomeerd klusjesman die de vloeren aan wil pakken. Eventueel is het een optie om te kiezen voor een pvc-vloer voor grotere oppervlakken. Dit brengt verscheidene voordelen met zich mee.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Het werken met elektriciteit is vrij gevaarlijk, omdat hierbij de kans op kortsluiting ontstaat. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen voor het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels, contactpunten of andere elektriciteitswerken. Bij een klusjesdienst werken altijd een aantal gespecialiseerd elektriciens, die elektriciteitsdraden vervangen, lampen installeren of tuinverlichting plaatsen. Hebt u een probleem met het uitvallen van zekeringen, of de aardlekschakelaar? Ook daarvoor is het een optie een klusjesman Beringen in te schakelen. Een klusjesman van de klusservice helpt u ook graag met het aanleggen van elektriciteitskabels bij verbouwingen.

Riolering herstellen

Schakel een klusjesman uit Beringen in voor alle werkzaamheden aan de riolering. Heeft u bijvoorbeeld last van een vieze lucht in huis? Of borrelt het riool? De klusser detecteert snel het probleem en start meteen met de herstelwerkzaamheden. Ook voor verstoppingen in het toilet of één van de afvoerbuizen is het verstandig om een expert in te schakelen. De vakman gebruikt handige hulpmiddelen om de locatie van het probleem te vinden en heeft veel ervaring in het verhelpen van verstoppingen.

Tuin aanleggen in Beringen

Heeft u een mooie nieuwe woning gekocht? Of bent u niet meer tevreden over uw huidige tuin? Laat uw tuin dan aanleggen door een klusbedrijf uit Beringen. Het ontwerp is erg belangrijk voor de tuinaanleg. Samen met de vakman maakt u een ontwerp van uw nieuwe tuin. Verbind bijvoorbeeld verschillende terrassen met een grindpad, laat een moestuin aanleggen of bestraat uw oprit. De klusjesman is u ook graag van dienst bij het planten van begroeiing.

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wist u dat het tevens een optie is om de experts van een klusjesdienst in te schakelen voor het tuinonderhoud? Veel van de klanten uit Beringen denken dat het tuinonderhoud standaard hoort bij het werk van een hovenier. Een ervaren klusjesman draait zijn hand echter ook niet om voor het bijwerken van bloemenbakken of het monteren van tuinverlichting. Bij het onderhoud hoort voor velen tevens het schoonmaken van de dakgoten en het reinigen van de regenpijpen, ook hiervoor is menig klusjesdienst bereikbaar.


Vergelijk snel menig klussenbedrijf voor een prijsoverzicht.

Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere gratis en vrijblijvende offertes.


Nieuwe overkoepelende renovatiepremie

Gaat u uw woning renoveren? Dan heeft u mogelijk recht op een renovatiepremie. Er is vanaf 1 februari een nieuwe renovatiepremie, deze wordt de overkoepelende renovatiepremie genoemd. In deze premieregeling zijn alle oude premies samengevoegd. Er gelden wel een aantal voorwaarden voor het aanvragen van de renovatiepremie. U lees hier meer over op vlaanderen.be. Het premiebedrag kan oplopen tot maximaal €10.000,-.

Waar vind ik alle premies?

Op zoek naar een lijst met alle beschikbare premies? Die krijgt u via de website premiezoeker.be. Vul een aantal gegevens in en u ontvangt een handige lijst met de beschikbare regelingen. Zowel landelijke als lokale subsidies worden hier aangegeven.

Wanneer een vergunning aanvragen?

Voor een aantal klussen heeft u een vergunning nodig. Denk hierbij aan een grote aanbouw of een dakkapel aan de voorzijde van een huis. Heeft u een monumentaal pand? Dan heeft u waarschijnlijk altijd een vergunning nodig, ook voor het afbreken van een binnenmuurtje. Deze panden zijn namelijk beschermd. Sommige klussen, zoals een kleine aanbouw tot 40 vierkante meter, zijn vergunningsvrij. U moet dan echter wel een melding maken van de verbouwing bij uw gemeente.

Kleine klussen zijn meestal vergunningsvrij. Zo hoeft u geen vergunning aan te vragen wanneer u een oprit of terras laat bestraten, wanneer u de keuken laat renoveren of wanneer u een elektriciteitskabels laat aanleggen. Ga naar vlaanderen.be voor meer informatie over de regelgeving.

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Is uw woning ouder dan 10 jaar? Dan profiteert u van het verlaagde btw-tarief van 6% op veel klussen. Voorwaarde is wel dat het om een privéwoning gaat. Voor bedrijfspanden in Beringen gelden andere regels. Op financien.belgium.be staat meer informatie over de regeling en de voorwaarden.

Voor welke werken geldt het verlaagde btw-tarief?

Het verlaagde btw-tarief geldt voor veel verbouwings- en renovatiewerken in een woning. Denk hierbij aan het isoleren van een woning, schilderen en behangen en andere wandafwerkingen zoals pleisteren. Ook het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels valt onder deze regeling. Bouwmateriaal dat u zelf koopt wordt altijd belast met het hoge tarief van 21%.


Klusjesman gezocht? Vul het offerteformulier in!

U kiest eenvoudig en snel de beste vakman uit de regio Beringen.


Klusjesdienst voor het renoveren van elke ruimte

Klusjesman gezocht een renovatie? Doordat de klussers veel ervaringen hebben met allerlei soorten klussen, zijn ze inzetbaar voor het renoveren van elke ruimte in uw woning in Beringen. Zo plaatsen ze moeiteloos nieuw tegelwerk in badkamers, vernieuwen ze keukens en leggen ze prachtige houten vloeren. Lees hieronder meer over wat de klusser voor u kan doen!

keuken verbouwing

Verbouwing van de keuken

Via de klusjesdienst komt u gemakkelijk in contact met menig klusbedrijf uit Beringen, waarvan de professionals u graag ondersteunen bij diverse klussen. Het kan dan gaan om één speciale klus, of om een combinatie van klussen in een verbouwing of renovatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het renoveren van de keuken. Onder een renovatie of verbouwing vallen diverse werkzaamheden, zoals het zetten van tegels, het schilderen van muren en het monteren van apparatuur. Met de ondersteuning van een renovatiebedrijf is het renovatiewerk in korte tijd afgehandeld.

Badkamer renoveren

Evenals de keuken is het ook mogelijk om de badkamer te laten verbouwen door een klussenbedrijf. De verbouwing van badkamers kan bestaan uit een groot aantal onderdelen, welke samen de uiteindelijke totaalprijs bepaalt. Voorbeelden zijn het vernieuwen van het sanitair, het zetten van wandtegels en de verbouwing van de badkamermeubels. De meeste badkamers moet u eens per 20 jaar laten renoveren om de kwaliteit en het gebruiksgemak te behouden. Een klusjesman informeert u graag over de opties en bijbehorende prijzen.

klusbedrijf Beringen

Montageservice van een klusbedrijf

Een werkzaamheden van een klusdienst bestaat meestal uit verschillende onderdelen. Eén van deze delen is een montageservice. Of u nu hulp wenst bij de installatie van elektronische apparatuur na een verbouwing, of voor het monteren van meubilair in de nasleep van een verhuis: een klusser helpt u hier graag mee. Dit scheelt u veel werk! Het is afhankelijk van de uiteindelijke tijdsduur en het uurloon van de klusjesman hoe hoog de totaalprijs wordt. Vergelijk eventueel verschillende prijsopgaven voor de beste deal.

Klusjesdienst; ook voor kleine klusjes!

Grote klussen zoals een verbouwing, grondwerk of pleisterwerk kunt u best overlaten aan een ervaren klusjesman uit Beringen. Maar ook voor kleine klusjes in huis is het mogelijk om een klusser in te schakelen. Vaak blijven er allemaal klussen liggen. Misschien komt u er niet aan toe? Of heeft u weinig kluservaring. De klusjesman helpt u graag bij het vervangen van een stopcontact, ophangen van een lamp, wegwerken van bekabeling of het plaatsen van plinten.

Wij zijn tevens actief in:

Hasselt | Genk | Beringen | Sint-Truiden | Maasmechelen | Lommel | Heusden-Zolder | Bilzen | Tongeren
klussenbedrijf Beringen

Klusbedrijven vergelijken, waar op letten?

Geen idee waar u op moet letten bij het vergelijken van prijsoffertes van klusbedrijven uit de regio Beringen? Wij helpen u graag. Natuurlijk let u op de totaalprijs, maar bekijk ook altijd wat er bij de prijs is inbegrepen. Hoe hoog zijn de voorrijkosten, wat is het uurtarief van de klusser en zijn er nog extra kostenposten? Ook het lezen van de voorwaarden is geen overbodige luxe. Bekijk bijvoorbeeld of u garantie krijgt.

Wij hebben nog een aantal handige tips voor u! Let bij het vergelijken op:

 • de totaalprijs en wat er bij deze prijs is inbegrepen;
 • hoe hoog het uurtarief van de klusjesman uit Beringen is;
 • hoe lang de klussen duren en hoe snel de vakman kan beginnen;
 • welke voorwaarden er gelden en of u garantie krijgt op de klussen.

prijzen klusser Beringen

Klusjesman in Beringen nodig? Vraag gratis offertes aan!

Wilt u uw woning in Beringen verbouwen? Of kleine klusjes laten uitvoeren? Schakel dan een klusjesman uit de regio in. U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit want de klusser heeft veel ervaring met allerlei klussen.

Klusjesman gezocht? Bespaar op de klusjesdienst!

Dit doet u eenvoudig door offertes te vergelijken. U krijgt inzicht in de exacte prijzen en u weet zeker dat u niet te veel betaalt! De besparing loopt op tot wel 30% op de totaalprijs. Vul het offerteformulier in en u krijgt spoedig een aantal gratis en vrijblijvende aanbiedingen. Wilt u ook een schrijnwerker of een gyprocwerker inschakelen? Dat is geen probleem.